Şimdi Ara

Çipli Switch Almalımıyım ? Kullanımı Nasıl ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba forumdaşlar. oğlum evde uzay mekiği hariç herşey olmasına rağmen bu günlerde switch sevdasına tutuldu. almaya alalım tamam da oğlum küçük ve benim gibi donanım ve yazılım bilgisine sahip değil. aradığım cevabı hiçbir yerde bulamadım.

    Switch alıp çip takıldığında açılış için ps4 teki gibi usb flash yada farklı bir aparat ile mi açılır ? yoksa normal açılıp, sorunsuz oyun oynanır mı ?

    oyun yükleme filan işlerini hallederim sorun değil. ben yokken alıp direk açıp oynayabilir mi? bunu çok merak ediyorum. bu konuda fikri olan dostlardan yardım rica ediyorum.

    izlediğim bazı videolarda aparatlar kullanılıyor ama bir sürü farklı model çip varmış ve açıkcası kafam çorba gibi oldu. gün içinde genelde dışarıda işimle mücadele ederim. akşam eve geldiğimde sessiz sakin takılmak isterim. her konsolu açtığında bir yardımıma ihtiyaç duyar mı acaba ? biliyorum çocuğum onun için herşeyi yapmak boynumun borcu ama bazı günler hiç dermanım olmuyor malum yaşlanıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 29 Kasım 2023; 17:55:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çipli cihazlarda herhangi bir aparata gerek yok, cihazı açarken ekranda 2 tane tuşa basmanız gerekiyor o kadar.

  • Bendeki chip li cihazda Power tuşuna basıyorum. Payload seçim ekranı geliyor seçip devam ediyorum. Online oynama sevdanız yoksa Chipli tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.