Şimdi Ara

Cities Skylines 2 çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cities Skylines 2 çıkış tarihi açıklandı
    Colossal Order ve Paradox Interactive'in şehir kurma oyununun çıkış tarihi Pazar günü Xbox Games Showcase sırasında duyuruldu. Sevilen ilk oyunun devamı olan Cities Skylines 2, önemli yenilikler ve daha fazla esneklik ile birlikte oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



    Cities Skylines 2 çıkış tarihi ne zaman?



    Cities Skylines 2 çıkış tarihi açıklandı
    Cities Skylines 2, Mart ayında zaten duyurulmuş ancak net çıkış tarihi açıklanmamıştı. Şimdi ise net tarih bilgisi verildi. Cities Skylines 2, 24 Ekim 2023 tarihinde çıkacak. Oyun, PS5, PC ve Xbox Series X/S platformlarına gelecek. Cities Skylines 2 ayrıca ilk günden Game Pass’e dahil olacak. Halihazırda ön siparişe açılmış olan Cities Skylines 2, Xbox'da 500 TL, Steam'de ise 425 TL fiyata sahip.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077 Phantom Liberty çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı: Tamamen bir oyun!



    Paradox’a göre Cities Skylines 2, şimdiye kadarki en gerçekçi şehir kurma oyunu olacak ve ölçek hayli büyük olacak. Firmaya göre şehir gelişecek ve kararlarınıza tepki verecek. Dinamik ve sürekli değişen bir dünyaya sahip olan oyunda stratejik planlama önceki oyunda olduğu gibi önemli olacak. İlk oyundaki DLC ve tüm paketlerin ayrı ayrı satılma mantığı oyunculardan tepki görmüştü. Bu yaklaşımın değişip değişmeyeceği konusunda bir şey söylenmedi.











  • İlk oyunu çok oynamadım ama ikinci oyunu hevesle bekliyorum.

  • Ey SimCity, ey. EA, Maxis'in ağzına edince meydan bunlara kaldı. Tarafça yaklaşmak gibi olmasın Paradox bu işte aşıyor kendilerini ama şu kan emici DLC'leri ve akıl karıştırıcı yükseltme paketi saçmalıkları olmasa keşke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer928 -- 17 Ağustos 2023; 14:12:01 >
  • Ben bu DLC konusuna bu kadar takınılmasını pek doğru bulmuyorum. Oyunun baz versiyonuna biçilen değeri uygun buluyoruz ki alıyoruz. Oyuna ilave içerikler gelecek, onlara da sahip olacağız diye düşünüp o etiketi değerlendirmiyoruz. Hal böyle iken gelen DLC lere ödeyeceğin para çok geliyorsa, ödemezsin. Baz versiyondan oynamaya devam edersin. He oyun çok sarmıştır, ille de ilave içeriği istiyorsun, e o zaman ödersin, oynarsın.


    Rekabetçi oyunlarda DLC konusunun etik olmadığına bende katılıyorum ama böyle tek kişilik oyunlarda DLC konsepti baştan toptan yüklü bir mebla ile tüm içerikleri satın almaktansa, beğendiğimiz ölçüde parça parça satın alma kolaylığı sağladığı için avantajlı bir durum olduğunu düşünüyorum.

  • pplhntr P kullanıcısına yanıt

    iyi de bu paradox oyunları için DLCler oyunun ek içeriği gibi bir şey değil ki(çoğu DLC için konuşuyorum) normalde oyunda olması gereken içeriği DLC diye satıyor adamlar. sen ortaçağ strateji oyunu yapıyorsun bilmem ne devletini koymadım, onu koymadım bunu koymadım sonra da parayla satıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt

    O halde oyunun ilk piyasaya vanilla olarak çıktığında eksik olduğunu düşünüyorsunuz. Bence değerlendirmenizi şöyle yapabilirsiniz; "bu oyun eksik bir oyun. içeriklerin tamamlanmasını bekleyeyim."


    Ardından DLC ler oyuna eklendiğinde, oyunu tamamladığını düşündüğünüz DLC ler ile birlikte vanilla oyunu sepete eklersiniz. Nihai fiyatı görüp şu değerlendirmeyi yaparsınız; "sepetteki bu tam/bitmiş oyunun fiyatı X lira. Bu paraya bu oyunu almaya değer mi?"


    Değdiğini düşünüyorsanız alır oynarsınız. Değmediğini (çok pahalı olduğunu) düşünüyorsanız, boş verip başka oyun bakarsınız.


    Olaya bu şekilde yaklaşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Yine altını çizeyim. Bu yaklaşımım sadece singleplayer oyunlar için geçerli. Rekabetçi oyunlarda DLC yapısı etik değil bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 5 Temmuz 2023; 16:52:54 >
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt

    Hocam birinci oyunun 59 dlc'si vardı mesela. Ama gerçekten dlc konusunda bence oyuncularla ya da gamerlarla ve müşterilerle ortak bir yol bulunmalı bence. Çünkü oyun dünyasında diğer oyunların dlc'leri pahalı değil. Gerçekten şehir oyunları çok güzel oluyor ama dlc'ler biraz kanayan bir konu.

  • Denamint kullanıcısına yanıt

    59 dlcnin hepsi gerekli degil bir çoğu asset ve müzik radyoları. Ama paradoxun amacı oyunu yarım çıkarıp kalanını dlc'ler ile tamamlamak. strateji seven insanlar mecburen bu dlc'lere para bayılıyor çünkü strateji oyunu yapan firma yok

  • TITAN kullanıcısına yanıt

    Hocam peki bunları modla telafi etmek mümkün mü, oyunun error vermesi de sorun değil bir çözümünü bulur sıfırdan oynarım.

  • Denamint kullanıcısına yanıt

    modlarla bir çok asset, harita, oyun içi içerik ekleniyor zaten. araba modellerini bile modlayan adamlar var. biraz araştırmak lazım yada popüler olanlara bak hoşuna gidenleri eklersin. bazı modlar dlc istiyor ama

  • TITAN kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam.

  • yine tramvay için DLC almak zorunda kalırsam yakarım bu paradoxu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.