Şimdi Ara

Citroën C5(II) Ana Konu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
5.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yaşadığınız sorunun yeni akünün şarj seviyesi ile ilgili olabileceğini düşünüyorum..Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim. Benim aracımda da halen normal akü bulunuyor. Önceki sahibi takmış. Değiştireceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gitmeden sorun kendiliginden halloldu. Daha otoparktan cikarken start stop gayet guzel calisti. Havalar gayet iyi olmasina ragmen bugun hic calismadi. Ayrica ilk bindigimde ekranda tasarruf modu yazdi. Halbu ki hicbirsey acik degildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar yaygın bir araç olmasına rağmen ana konusunun bu kadar cansız olması gösteriyor ki ya araçta kimse sorun yaşamıyor, ya da donanımhaberciler C5 kullanmıyor :D

    Ben de 6 aydır 2012 1.6 THP Dynamique sahibiyim, ilk aracım ve çoook memnunum, araçlarla yakından ilgilenen ama daha önce C5'e binmemiş tüm arkadaşlar ne kadar konforlu ve eğlenceli olduğundan bahsediyor ki bendeki araç efsanevi Hydractive süspansiyona bile sahip değil, o sadece Exclusive paketlerde var :) Fakat THP'nin performansı ve BVA tam otomatik şanzımanın geçişleri muhteşem... Yakıtı da biraz fazla ama 156 beygir 240 tork performansı ile hakkını veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Mart 2021; 20:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

    2010 model C5 aldım araca multimedya sistemi taktırmak istiyorum kullanan tecrübe eden ve tavsiye verecek olan varsa sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün itibariyle C5 2011 Dynamique alarak bu foruma katılmış oldum. Elektirkli aynalar, Start-Stop, Led farlar ayrıcalıklı özelliklerinden bir kaçı ama ben en çok süspansiyon sistemini sevdim. Tümseklere girdiğini bile hissetmiyorsun.

  • Arkadaşlar bu araç konusuda uzman olan bir usta tanıdığı olan var mı ? Ayrıca bu aracın radyatör fanını bulacağım bir parçacı tanıdığı olan var mı ?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.