Şimdi Ara

CİTROËN E-MÉHARİ VE SPACETOURER HYPHEN MODELLERİNİ CENEVREDE TANITACAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Citroën’nin bu yıl fuardaki en önemli kozu; geniş ailelerin ya da müzik gruplarının çok yönlü kullanımına uygun Citroën SpaceTourer modeli olacak.
     CİTROËN E-MÉHARİ VE SPACETOURER HYPHEN MODELLERİNİ CENEVREDE TANITACAK

    Fuarda sergilenecek diğer önemli modeller arasında ise; eğlenceli ve modern tasarımı ile öne çıkan %100 elektrikli, cabrio E-MEHARI ve özel donanımlı versiyonları ile C4 CACTUS bulunuyor.

    Citroën standında ayrıca markanın tasarım, konfor ve akılcı teknoloji mottolarının ürünleri olan C1, Yeni Berlingo ve yeni C4 modelleri de sergilenecek. Citroën, DNA’sında bulunan yaratıcı, cüretkar, pozitif özelliklerini simgelediği modern, yenilikçi modelleri ve konsept araçlarıyla 86. Cenevre Otomobil Fuarı’nda…

    “Enerji ve Tazelik” teması ile kullanıcılarına farklı bir otomotiv deneyimi sunmasının yanı sıra geleneksel yolları da alt üst edecek yeni bir dinamizm ile sahne almaya hazırlanan Citroën’nin bu dinamizmi 2016 yılı boyunca artarak hissedilecek. Citroën, Cenevre’de otomobilseverlere mutluluk hissi sunan ferah ve enerjik modelleri ile yer alıyor.

    Citroën E-Méhari’nin öne çıkan özellikleri:
    ● E-Méhari’de 4 farklı gövde rengi, 2 kumaş tavan rengi ve 2 döşeme rengi ile kişiselleştirme seçenekleri.
    ● Eğlenceli ve pratik: Orijinal Mehari’nin eğlenceli ruhuna sahip olan Citroën E-Mehari, 3.81 metre uzunluğu, çıkarılabilir kumaş tavanı, yükseltilmiş şasisi ve paslanmaya, günlük darbelere dayanıklı plastikten şekillendirilmiş gövdesi ile öne çıkıyor.
    ● Citroën E-Mehari’nin içi ve dışı hortumla kolaylıkla yıkanabiliyor.
    ● %100 elektrikli teknolojisi sayesinde özgür bir sürüş deneyimi sunuyor.
    ● Fransız Bellore Grubu’nun teknik bilgisi kullanılarak üretilen LMP® (Lityum Metal Polimer) bataryalar güvenli bir şekilde korunur ve iklim değişiklerinden etkilenmez.
    ● Citroën E-Mehari, 110 km/s maksimum hıza çıkarken, şehir kullanımında 200 kilometre menzil sunuyor. 16A akımı ile 8 saatte, 10A ev prizleri ile 13 saatte tamamen şarj oluyor. ...........

    http://www.motobilim.com/2016/02/citroen-e-mehari-ve-spacetourer-hyphen.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.