Şimdi Ara

Citroen C3 ELLE Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Citroen C3 ELLE Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    Citroën, ELLE ile olan macerasına C3 ELLE adındaki sınırlı özel seri ile devam ediyor. Citroën C3’ün bu özel versiyonu, ELLE Dergisi’nin 21 Kasım 1945 tarihinde yayınlanan ilk sayısına atıfta bulunuyor. Siyah şerit üzerine sade beyaz harflerle “1945’ten Beri Ve Sonsuza Dek” imzasıyla dikkat çeken sınırlı adetteki Citroën C3 ELLE’in Türkiye satış fiyatı ise 681.400 TL. 



    Grafik imza ile taze ve yeni renk paketi



    Citroën C3 ELLE, ELLE logosunun renklerine gönderme yaparak beyaz veya siyah olmak üzere iki tavan rengi seçeneğiyle standart olarak çift renk sunuluyor. Söz konusu tavan; kum, kutup beyazı, çelik gri, platin gri veya parlak siyah olmak üzere gövde renkleriyle kombine edilebiliyor. Airbump ekleri, ızgaradaki far ekleri ve tavan etiketinin çevresini kaplayan renkli vurgular, Citroën C3 ELLE’in yeni renkleriyle uyum sağlıyor.



    Citroën C3 ELLE çağa ayak uydurarak daha önce bilinmeyen bir grafik ve kentsel görsellik ortaya koyuyor. Ortak bir tema olarak, aracın hem dışında hem de içinde, siyah bir şerit üzerinde beyaz harflerle, ELLE marka imzası “1945’ten Beri Ve Sonsuza Dek” ifadesi, farklı noktalarda kullanılıyor. Moda dünyasının ölümsüz kombinasyonu olan siyah beyaz ELLE şeridi, dönemi tam olarak yansıtmak için güçlü bir yazı tipiyle kullanılıyor.



    Citroen C3 ELLE Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    Kişiselleştirme iç mekanda devam ederken, yeni mat gümüş mavi renk paketi ile uyumlu bir ambiyans elde ediliyor. İki renkli Advanced Comfort koltuklarda ana döşeme olarak açık Prusya grisi kumaş kullanılırken, sırtlıkların üst kısımlarında koyu mavi-gri tonlarında rüzgar grisi Alcantara kullanılıyor.



    Ayrıca Bkz.Tesla üretimden tasarruf etmek için güvenlikten ödün vermiş: İşte kanıtı



    Yeniden yorumlanan şerit desene sahip marka logosu baskılı dekoratif şerit, mavimsi saten vurgularla sırtlığın üst kısmını koltuğun geri kalanından ayırıyor. Değişen malzemeler ön konsoldaki kalite algısını arttırıyor. İlk kez özel versiyonda, genelde premium versiyonlarda kullanılan Alcantara, C3 ELLE versiyonunun ön konsolunda kullanım buluyor. Mat rüzgar grisi, renk paketinin buzlu efektli metalik mavi çerçeveyle kontrast oluşturuyor.



    Ayrıca Alcantara’nın zarif ve şık yüzeyini yine mavi tonlarda çift dikey dikiş tamamlıyor. Beyaz ana renk ve siyah şeritle çevrelenen ELLE logosu, zemin paspaslarının arka planında net olarak görünüyor. Anahtarlık ve araç içi çanta da Citroën ve ELLE ortaklığının iki logosunu gururla sergiliyor.



    Citroen C3 ELLE Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    Yeni Citroen C3 ELLE, 110 beygirlik 1.2 litre PureTech motor ve EAT6 şanzımanla sunuluyor. Donanım tarafında ise 17 inç alaşımlı jantlar, LED ön farlar, 3D görünümlü stoplar, otomatik yanan farlar, geri görüş kamerası, ısıtmalı ön koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, 7 inç dokunmatik multimedya, hız sabitleyici, şerit ihlal uyarı sistemi ve çarpışma riski uyarısı gibi standart özellikler karşımıza çıkıyor.



    Citroën C3’e dair istatistikler



    Üçüncü jenerasyonuyla yollarda yer alan Citroën C3, markaya özgü konfor detaylarına ek olarak kişiselleştirilebilme genişliğiyle de satış başarısını artırıyor. Bu özel versiyon, 2018’de dünya genelinde 9.000 adedin üzerinde satılan ilk sınırlı özel versiyonu izliyor. Tüm Avrupa’daki C3 müşterilerinin yaklaşık yüzde 60’ı, otomobillerini iki tonlu yani tavanı farklı renkte olan kombinasyonda tercih ediyor. 









  • C3 Shine modeli 660.900 TL, ısıtmalı ön koltuklar ve arka park sensörü toplam 6500 TL. Geri kalan da özel seri ve ELLE özelleştirmeleri için. Bence C3 Shine alacakların ELLE almasına değer zira özel seri olduğu için ikinci elde de değerini taşıyacaktır.

  • Eski kasayı ELLEmişler 2023 diye kakalıyorlar.


    Bu motor şanzuman ikilisine dikkat etmek lazım, onun dışında güzel makine

  • Türkiye satış fiyatı 681400 TL, resmiyetteki rakam o. Pratikte böyle bir şey yok.

    Bu aracı minimum 750'ye alabilirsin, eğer o da denk getirip arabayı bayiilerde bulabilirsen; artık 3 ay mı sürer, 5 ay mı sürer, ALLAH kerim...

  • Sınırlı sayıdaymış arkadaşlar. Galerilerde 2 katı fiyata bulursunuz ancak.

  • Böyle memleket böyle düzen olmaz olsun. 10k maaş'a karşılık 800k, 1 milyon fiyatlar isteniyor şöyle giriş seviyesi basit otomobiller için. Gerçekten cehennemi merak etmiyorum artık. Ülkemiz zaten bir cehennem..

  • iyi c3 te çıkarmışlar ELLE modelini. ami de çıkarsalar, çok daha kötü olurdu.

  • Digital kadran hala yok?! Manuel kafranlı otomobil kalmadı 7 inç bebek ekranı sanırım tesla 17 inç ekran tohg 11 inç yazık 800 liraya araba sat donanım zayıf vites 6 7 vites altı araçmı var artık

  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

    PSA grubu tork konvertörlü şanzıman tipini kullanıyor, piyasadaki en sağlam otomatik şanzıman diye bilinir. citroen c3'te EAT6 var, bu şanzımanın en güncel versiyonu olan EAT8'in önceki nesli. EAT8 kadar hızlı geçişe sahip değil ama sorunlu şanzıman diye bir şey duymadım. motor puretech 1.2 ilk versiyonlarında kayış sorunu vardı, araçlar geri çağırılıp değiştirildi, güncel versiyonda bu sorun da yok. motora dair yine sorun, kronik arıza gibi bir yönünü bilmiyorum. benim bilmediğim arızası, sorunu vs. mi var acaba? sizin yorumu görünce merak ettim.

  • Süreyya hanımın muhteşem değişimi.

  • hatchback scirocco?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buna 681 verene kadar 691'e Opel Corsa 1.2 100HP EAT8 Elegance alınır, hiç değilse yeni nesil altyapılı bir araç almış olursunuz, tabi bulursanız :)

  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Corsa buna göre çok dar iç mekana ve düşük bir profile sahip. Daraltıyor içindekini. Bu MPV gibi yüksek ve daha ferah. zaten BG olarak da geride. Haa şunu da söyleyeyim, 681 diyor da bayi 800 çekiyor zaten. Corsa da aynı şekilde.

  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Herkes de neyini beğenmiş anlamadım. Bunca yıldır bu işlerin içindeyim, eat 6 kadar mekanik sorunsuz otomatik şanzıman görmedim. Vites geçişleri çok hafiften hissedilir ancak motor şanzıman uyumu sorunsuzdur. Rampada gaza basmayın diyen alman harikaları sanayide yatarken bu şanzıman dere tepe tırmanıyor. Piyasayı bilmeden ezbere yorum. Eat 8'i bilmiyorum ama. Henüz ekonomik ömrü yeni başladı, ileride sorun çıkarır mı göreceğiz. eat6 kendini kanıtladı.

  • Citroen AMI

    Citroen Elle

    Citroen Saxo

    Sırada ne var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibi olduğum bir araçtı. Kimseye önermem. Evet yalıtımı süspansiyonu gerçekten sınıfında liderliğe oynar. Ancak ergonomi 0, malzeme kaltesi eh işte, aracın yürüyen dayanımı iste çok zayıf. 20bin kmde disk balata biter, direksiyonu ne yöne bırakırsanız o yöne araba çekme yapar, bardaklıkların yeri tırt ne koysan sığmaz sığan da dökülür. Kol dayaması doblo tarzıdır. yan yolcuların tutacak hiçbir yeri yoktur. Yan kapı ceplerine ne koyarsan ses yapar, bagaj kapağını açtığınızda elleriniz çamur olur. Plastik kalitesi çok kötüdür.


    En iyi yönü ise direksiyonudur. Çok yumuşak ve kaliteli bir direksiyonu vardır.

  • crazyofc1 kullanıcısına yanıt

    psa-1-2-75-hp-1-0-100-hp-1-2-130-hp-kronik-sorunlar--143183622


    linkteki konunun beğenilen mesajlarına bakın. Aslında kendinizde biliyormuşsunuz zaten sorunu. (Triger ve Buji)


    Babamda 3008 1.6 BlueHdi Eat6 bende C4 1.6 BlueHdi Eat6 var. Bu motor şanzuman ikilisi performans açısından tam optimum seviyede çok güzel dengesi geçişleri var. Babam Adblue tankında sorun yaşadı 2 defa. İlkinde servis ücretsiz değişim yaptı. İkincisinde 20 bin lira para istedi. Sonra o da komple iptal ettirdi bu donanımı. İptal ederek sorun aşılıabiliyor kısacası.


    Fakat 1.2 Puretech lerde sorunun çözümü yok yaptırıyorsun yine ortaya çıkıyor iptal edilecek bir durumu yok yani. Ve forumları biraz araştırınca 2017 üzeri araçlarında bu durumun giderildiği yazsada arada yine de bu sorunu yaşayanlar sorunlarını dile getirdiğini görüyorum. Mal aynı mal makyajlayınca bir şey değişmiyor yani 2015 de 1.2 Purech 110/130 Bg . 2023 de aynı motor işte. Bir şeyler komple değişmedikçe bu algı yıkılmaz. Nasıl ki meşhur DSG artık yok diyenler olsa da aslında biraz araştırınca hala var olduğunu görüyorsun bu da aynı hesap. Eşşek aynı eşşek.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.