Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.898
Cevap
178
Favori
1.740.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erkanuzum E kullanıcısına yanıt
    Böyle bir ses bende de var hocam. Bende sürekli gelmiyor. Sadece bozuk yolda yada kasisde falan geliyor. Bana sanki arka bagaj kısmından yada arka amortisör kısmından geliyor gibi geldi. Hatta usta falan da baktı arkadan demişti. Arka amortisör tamiri yapıldı ve bagaj kapağının kapanma sıkılığını ayarladığımız yeri biraz daha sıkınca ses epey azaldı. Ancak tamamen geçmedi malesef. Bende peşini bıraktım :) Sizde çözerseniz haberim olsun :)
  • androkolik kullanıcısına yanıt
    Ses genelde kaldırım taşlı yollarda ortaya çıkıyor birde araç esnediğinde çözersem haberiniz olur
  • erkanuzum E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Araba esnediğinde de oluyor 👍🏼
  • erkanuzum E kullanıcısına yanıt
    Motor takozundan olabilir. Sıvı gress sıkıp test edin eğer ondan kaynaklıysa ses keser epey bi idare eder tekrarlarsa parça değişimi yapabilirsiniz. Önceki arabamda olmuştu bu ses bu şekilde çözmüştüm.
  • Bu arada aracımı c5 almak için satışa çıkardım arkadaşlar eğer araç arayışında olan varsa bilgisi olsun.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-aile-araci-tertemiz-619755475/detay/
  • Merhaba.
    2011 C4 Confort Plus sahibiyim. Arka koltuklara turşu suyu döküldü silmekle kokuyu kesemedim. Koltukları söküp temizlemeyi düşünüyorum da koltukları bir türlü sökemedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa nasıl söküleceğiyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyknr

    Merhaba.
    2011 C4 Confort Plus sahibiyim. Arka koltuklara turşu suyu döküldü silmekle kokuyu kesemedim. Koltukları söküp temizlemeyi düşünüyorum da koltukları bir türlü sökemedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa nasıl söküleceğiyle ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.
    Çok geçmiş olsun umarım sonuç alırsınız, sırf bu sebeple benim arabamda balık, turşu, süt ve süt ürünleri market - ev arası dışında taşınmaz. Şehirlerarası yolculukta falan asla!

    Oturulan yerlerin sökülmesi kolay, sırt kısmını bilmiyorum.

    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017




  • Herkese iyi günler arkadaşlar benim aracın Cruise kontrolü nu devreye alamadım bugün butona basınca Cruise kontroll iki çizgisi yanıp sönüyor ancak hızı sabitlenmiyor önceki aracimda olmuştu düşük vites yüksek devirde yapmisti ancak ondan degil çevre yoluna girip daha yüksek bir hızda denemeyi düşünüyorum ama neden olabileceğini bilen varmi
  • ganjaman kullanıcısına yanıt
    Biraz dinledim de oradan da olabilir sanki :) Özellikle araç soğuk iken ilk hareket ettiğimde direksiyonu sağa sola çevirince arabayı sallayınca da bariz geliyor. Araba ısınınca ses azalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ellez78

    Herkese iyi günler arkadaşlar benim aracın Cruise kontrolü nu devreye alamadım bugün butona basınca Cruise kontroll iki çizgisi yanıp sönüyor ancak hızı sabitlenmiyor önceki aracimda olmuştu düşük vites yüksek devirde yapmisti ancak ondan degil çevre yoluna girip daha yüksek bir hızda denemeyi düşünüyorum ama neden olabileceğini bilen varmi
    Buna ilaveten bugün farkettim vites değişim göstergesi göstermiyor herhangi bir yerden kapatılıyor mu kitapçığa baktım bu özellik devre dışı bırakılamaz yazıyor ancak bende şu an dijital devir saatinin altında rakamlar çıkmıyor herhangi bir fikri olan yok mu arkadaşlar
  • Arkadaşlar ilgilenen varsa 2013 comfort plus,beyaz renk e-hdi aracım satılık. 63 bin'de, herhangi bir boya ya da değişen,kaza göçük ya da dolu hasarı yok.Navigasyon/TV/Dvd ekstralı,çelik karter koruyucu mevcut. İki yıl evvel Llumar cam filmi yaptırmıştım. 15 binde Mersa yetkili servisten 2015 başında almıştım. 4 yıla yakın kullanıp 45 bin km'nin yarısını İST-Ankara arasında yaptım. 45 bin bakım Ankara Otosay, 60 bin bakım da İstanbul Mersa servislerinde yapıldı.
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017Citroen C4 II ve DS4 2011-2017



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 4 Kasım 2018; 22:1:19 >




  • Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

    Merhabalar aracın sağ tarafındaki amortisör bağlantılarının olduğu yerin fotoğraflarını çektim burada ki aralıkların olması normalmidir.Yoksa sesin geldiği yer burası olabilirmi?İlk fotoğraf direksiyon hafif dönükken ikincisi direksiyon düz konumdaki hali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanuzum -- 5 Kasım 2018; 22:20:58 >




  • Bende merak ettim. İlk fırsatta bakarım bende nasıl amortisörler
  • 2011 dizel MCP C4 sahibiyim. Arka kapıyı soğuklarda sert kapayınca veya sert bir çukuru girince airbag ışığı yanıyor sonra sönüyor. Daha önce bir kere başıma geldi serviste sonradan baktırtmıştım hataya yan darbe sensöründen demişlerdi.Bir kere geldiyse önemli değil felan dediler.Şu an biraz sık yapmaya başladı.Başına böyle birşey gelen varmı ne önerirsiniz.
  • androkolik kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ses sorunuyla ilgili olarak başka araçlarda olan problem videoları izledim ve sorunun %99 amotisör takozlarından olduğunu kanaat getirdim.Araçta direksiyonun sağa sola çevirdiğimizde lıkırtı sesi geliyor buda genelde takozlardan kaynaklanıyormuş.Ayrıca motor kulağını sprey gress yağıyla yağladım ses kesilmemişti.
  • ganjaman kullanıcısına yanıt
    Merhaba motor kulağını sprey gress yağıyla yağladım ses kesilmemişti.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yaklaşık 1 ay önce 140bin de 2012 C4 exclusieve 1.6 e-hdi ile bende aranıza katıldım. Sormak istediğim tecrübeli arkadaşlara;

    Genel anlamda aracımdan memnunum ama dün motor arıza ışığını yaktı, sanki silindirlerden biri çalışmıyor gibi araba titreme yapmaya başladı. Sizce sıkıntı nedir çok masraf çıkartır mı?

    Yarı otomatik olduğunu bilerek almış biri olarak vites geçişleri çok rahatsız etmiyor ama zaman zaman ilk kalkışlarda araba kafa silkeliyor, yazılım ile giderildiği söylenmişti ne yapmam gerek?

    Yazılım atıldığında baskı balata eski ise işe yaramayabilir diye bir ustam söylemişti doğru mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi struma -- 8 Kasım 2018; 8:24:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayramses

    Merhaba JNG90 hocam, merhaba arkadaşlar.

    Bu hayat pahalılığı zamlar vergiler ve ekonominin kötü gidişatı ile,
    C4 aracımdan sonra araç almam bile baya zor görünüyor.
    Kısmet diyelim artık sağlık olsun.

    Alıntıları Göster
    Merhabalar hocam bütçeniz 50 bin civarı mı yine ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    şoför kapısında yüklü ve yüksüz lastiklere ne kadar hava basılacağı yazar, motor önde ağırlık yaptığı için ön lastiklere daha fazla hava basılıyor bizim araçlarda
    normalde önlere 34 arkalara 33 basıyorum, araç yüklü ise 34-34, kışın soğuk havalarda 33-33 yapıyorm 205-55-16 lastikler için
    sensör sıfırlamasını bilmiyorum, en kötü servisi arar sorarsın
    Hocam nasılsın ne napıyon
  • 
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.