Şimdi Ara

Citroen modellerinde Ağustos ayına özel fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Citroen modellerinde Ağustos ayına özel fırsatlar



    Citroën modelleri Ağustos ayında da avantajlı kampanyalarla tercih edilmeye devam ediyor. Bazı modellerde faizsiz kredi ve nakit indirimi gibi seçenekler mevcut.



    Konfor, tasarım ve işlevselliği bir arada sunan Citroën C5 Aircross SUV model ailesi, ay boyunca 90 bin TL için 12 ay %0 ya da 120 bin TL için 24 ay %0,99 faizli kredi imkânıyla sunuluyor. Nakit alımda ise 8 bin TL’lik indirimle sunulan C5 Aircross, bu kapsamda 406 bin TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarıyla buluşuyor.



    Çok çeşitli kişiselleştirme kombinasyonlarıyla heyecan verici deneyimler yaşatan C3, seçili modellerinde geçerli 36 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı kullanılarak, 181 bin 800 TL’lik fiyattan satışa sunuluyor. Tasarım ve teknolojiyi bünyesinde buluşturan yeni Citroën C4, 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, kredi kampanyasının geçerli olduğu donanımlarda 60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı sunuluyor.



    Ayrıca Bkz.Yenilenen Fiat Doblo Trekking satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri



    Güçlü görünümü, çok yönlülüğü, sürüş güvenliği ve sürüş konforunu destekleyen gelişmiş teknolojileriyle, segmentinin en geniş iç mekanıyla birlikte en iyi arka koltuk ve baş mesafesine sahip olan yeni Citroën C3 Aircross SUV,  60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânıyla Ağustos ayı boyunca kullanıcılarla buluşuyor. Yeni C3 Aircross SUV, 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



    Tasarım, pratiklik ve modülerlik açısından yenilikçi çözümleri sunan ve multimedya özellikleriyle sürüş keyfini artıran yeni Citroën Berlingo Kombi, 40 bin TL için 12 ay %0 faizli kredi imkânıyla Ağustos ayı boyunca kullanıcılarla buluşuyor. Yeni Berlingo Kombi, nakit alımlarda ise 213 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.









  • Bu zamanda sıfır araba almak enayilikten başka bir şey değil hatta ülkede arabada almak enayilik diyebiliriz.

  • bypangea B kullanıcısına yanıt
    2. el piyasasında dönen dolapları ele alınca gayet mantıklı sıfır araç satın almak. İkinci el C segment araç alınacağına sıfır A veya B segment almak zorunda kalınıyor ancak durum böyle maalesef.

  • İkinci eldeki çakallara para yedireceğime 0 araba alırım. Hiç arabaya sahip olmam daha iyi derseniz umarım arabaya vermediğiniz para size hayalinizdeki hayatı yaşatabilir.

  • 1aydır c3 almaya çalışıyorum gel al diye arayan yok minnet mi edilmiyor araba mı yok bilemedim neden.... 2 kez arayıp isim yazdırdım,fiyatlar da yerinde saymıyor sonuçta

  • fatal_hand kullanıcısına yanıt
    başkan bayiler daha çok yiyor aksesuar adı altında çakıyor fiyatı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VSBZLWILJP V kullanıcısına yanıt

    Her marka yapmıyor. Yakın zamanda aldım. Aksesuar teklif dahi etmediler. 0 km araçtan daha pahalıya satmaya çalışan adamlardan niye araba alim? Kimse almamalıki böyle bir sektör oluşmamalı.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    ben de baya bi bayii aradim, c3 shine icin, hic birinde yok ve yakin zamanda da gelmez dediler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nawres

    ben de baya bi bayii aradim, c3 shine icin, hic birinde yok ve yakin zamanda da gelmez dediler.

    Aynen bende baktım geçen bulunmuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.