Şimdi Ara

Citroen My Ami Buggy Türkiye'de online satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Citroen My Ami Buggy Türkiye'de online satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri
    Citroën Ami’nin macaracı versiyonu Citroën My Ami Buggy, 8 Ağustos'tan itibaren Türkiye'de online satışa açılıyor. Sınırlı sayıda üretilen ve kapora verilerek satın alınabilecek olan My Ami Buggy’nin fiyatı 399.000 TL olarak belirlendi. Sadece 9 ülke için toplamda 1.000 adet ile sınırlı üretilecek My Ami Buggy’nin 100 adedi Türkiye için rezerve edildi.



    Citroen My Ami Buggy, özellikleriyle neler sunuyor?



    Yüzde 100 elektrikli Citroën My Ami Buggy, 45 km/s’ye kadar hızlara ulaşabilen, 2.41 metre uzunluğunda dört tekerlekli bir mobilite çözümü olarak öne çıkıyor. My Ami Buggy tek bir şarj ile 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menziline ulaşabiliyor. Bu da, doğa içindeki sürüşler için gerekli menzili sağlıyor. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya, araç zeminine gizlenmiş durumda ve yolcu tarafı kapı eşiğinde bulunan kablo ile kolaylıkla şarj edilebiliyor.



    220 Volt standart prizde tam şarj için 4 saat yeterli oluyor. Citroen My Ami Buggy’yi şarj etmek için yolcu kapısının içinde bulunan entegre kabloyu, standart bir prize (220 V), tıpkı bir akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar gibi takmak yeterli oluyor. Sadece 4 saat içinde yüzde 100 şarj olabilen Citroen My Ami Buggy ile özel şarj istasyonu ihtiyacı da son buluyor.



    Citroen My Ami Buggy Türkiye'de online satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri
    Citroën My Ami Buggy, haki gövde rengi ve siyah koruyucu eklemelerle maceracı bir görünüm sergiliyor. Güçlendirilmiş tamponlar, gövde altı korumaları, far çerçeveleri, çamurluk kemerleri, marşpiye kaplamaları ve arka spoyler gibi eklemeler bu modele özgünlük kazandırıyor. Hem gövdede hem de iç mekandaki parlak sarı noktalarla canlılık sağlanıyor. Dış tasarımda ön paneldeki kabartma ve çamurluk kemerlerindeki yön okları dikkat çekerken, iç tasarımda eşya kutuları, “kapı” açma kayışları, çanta kancaları, koltuklarda ve halılardaki dikişlerde asit sarısı rengine rastlanıyor. 



    Geleneksel kapıları ve tavanı olmayan Citroën My Ami Buggy ile çevrenin keyfi sürülebiliyor ve özgürlük duygusuyla doğa olabildiğince çok hissedilebiliyor. Çetinleşen hava koşullarına karşı koruyucu donanımlar da tercih edilebiliyor. Örneğin, fermuarlı yeni plastik kapaklar, yolcuları dış etkenlerden korumak için tasarlandı. Bu, rüzgar, soğuk veya yağmur gibi olumsuz hava koşullarında neredeyse kapalı bir yolcu bölmesi sağlamak üzere tavan korumasına ek olarak sunuluyor. Günlük kullanımda, yolcular temiz hava almak istediğinde, kılıflar arkaya, koltukların yanına doğru katlanarak, çıtçıtlar ile kapı direklerine sabitleniyor. Yaz ortasında ise tamamen sökülebiliyor.



    Yeni bir tavan kapama sistemi kullanım kolaylığı sağlıyor. Fermuarlı, siyah renkli, su geçirmeyen bir kanopi olan tavan aksesuarı pratik ve kolay kullanım sağlıyor. Oldukça esnek tavan kaplaması sayesinde tasarıma tamamen entegre olan bu kumaş, araca bütünsel bir tarz kazandırıyor. Ayrıca sürüş sırasında daha az hava girişi sağlıyor. Katlanıp aracın arkasına çıtçıtlı düğmelerle sabitlenebiliyor. 



    Citroen My Ami Buggy Türkiye'de online satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri
    Şeffaf tenteleri ve açılır tavanı sabitlemek için kapı ve tavan çerçeveleri de araca eklendi. Böylece düzgün bir görünüm için gövdeyle sorunsuz bir şekilde bütünleşme sağlanıyor. Önde, tavan çerçevesi bir güneşlik oluşturacak şekilde uzatılabiliyor. Bu, “My Ami Buggy”nin eğlence yönünün altını çiziyor. Yollarda özgürce hareket etmek isteyen macera ruhlu kullanıcılar, Citroën My Ami Buggy ile sahil kenarı veya doğada hayatı kolaylaştıran pratik bir eğlence aracına sahip olacaklar.



    Ayrıca Bkz.Otomobil üreticileri Çin ile rekabet edebilmek için ileri teknolojiler geliştiriyor



    Yolcu kabininde özgürlük hissi 



    Citroën Ami’nin karakteristik iç mekan özellikleri My Ami Buggy’deki özel detaylarla farklılaşıyor. Direksiyon kolonuna entegre edilmiş gösterge ünitesi, retro bir his veren yeni bir siperliğe sahip. Özgün dekoratif tasarımlı mobil çanta aksesuarı, direksiyon simidinin ortasındaki oyuğa sığdırılabiliyor. Direksiyon kollarındaki klipsli bölmelerden de sabitlenebiliyor. Fermuarlı ek saklama bölmesi, kişisel eşyaları saklamak için kullanılabiliyor ve kabinden çıkarken sürücü tarafından taşınabiliyor. Ami hoparlörü ve yeni aksesuarlarla My Ami Buggy tamamlanıyor.



    “Ultimate Ears Boom” adındaki Bluetooth hoparlör, su geçirmeyen sağlam yapısı, 15 saatlik pil ömrü, her yere kolayca taşınabilen portatif, hafif yapısına ek olarak güçlü ve sürükleyici 360 derecelik ses deneyimiyle müzikseverlerin beklentilerini karşılıyor. Yolculuk esnasında bu hoparlör, direksiyon simidine yakın, kendine özel olarak tasarlanan yuvaya yerleştirilebiliyor. 









  • Oyuncak arabaya 400 bin mi? Ee iyiymiş.

  • Bebeklerinin ilk sözlerini isim koymuşlar galiba.

  • Saxo... Ami... olm şu TR pazarında ya isim değiştirin ya hiç girmeyin.

  • Hahahah şaka gibi ama maalesef şaka da değil, ciddi yani bu ürün.

    Bir Ankara beyefendisini Fransa'ya sitğö'nün merkezine gönderip CEO'ya şu soruyu sordurtmalıyız:

    "La olum sen benle dalga mı geçiyon la bebe?"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 7 Ağustos 2023; 5:49:25 >
  • Şahlanmış halimiz buysa.. düşüş dönemimizi görmek istemem şahsen..

  • Galericiler koşun. 400 e alıp 1 milyona raat okutursunuz çıtır hasarlı

  • 400 bine pilli bebek ne güzel. Bunun yerine alacaksın bir 1.6 ies manuel mis :)

  • My Ami

  • Benim bir amim var abi 400bine aldım çok rahat rengi de güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi hatırlıyorum. 2016 da bu paraya c kasa en full merso alınıyordu. Para değerinin geldiği yere bak.

  • eşşeğe binin. Bu ülke eşşeği hakediyo.

  • 400 bin TL'ye 2. el taş gibi utv alırım dağa taşa vururum aracı istersemde bunun gibi düz yolda giderim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamlar kapıyı sökmüşler ucuzlatmak için bizde zam gelmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebeden az kullanılmış ...

  • Bu araç yurtdışında da pahalı.

    9 - 10 bin euro civarında para istiyorlar.

    O parayla 2.el adam akıllı araba alırsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neronidas kullanıcısına yanıt
    İlk sözü böyle olan bebek mi var hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şahlanmak dediğiniz Türkiye yüzyılı dediğiniz buysa ülkece ve milletçe batmaya devam ediyoruz

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.