Şimdi Ara

citroen sizce nasil araba? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
302
Cevap
2
Favori
164.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buradan alptekk arkadaşıma selamlarımı sunuyorum. Benim kafamda olan araçların hepsini kullanmış olmasından dolayı çok şanslı olduğunu üşünüyorum. Allah kaza göstermesin. Ancak bir yorumunu da bekliyorum. Çünkü c5'in yeni modellerinde kronik arizalar var olduğu belirtiliyor. c5 1'de böyle kronik ariza var mı? Üçünü kıyaslayıp bir değerlendirme yapar mısınız? Teşekkür ederim.
  • Yeni c4,ds4,c5,ds3,c4 piyasadaki rakiplerinden gerek tasarım gerekse donanım açısından bir adım önde ve özellikle yeni c4 forumlarda kullanıcıların yorumlarına göre piyasadaki en sorunsuz araç şuan için.Artık Citroen devri beyler açılınn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: black_black_black

    Yeni c4,ds4,c5,ds3,c4 piyasadaki rakiplerinden gerek tasarım gerekse donanım açısından bir adım önde ve özellikle yeni c4 forumlarda kullanıcıların yorumlarına göre piyasadaki en sorunsuz araç şuan için.Artık Citroen devri beyler açılınn

    +1
  • Geçen hafta 2007 C3 1.6 HDI aldım, istanbulda yaşadığım halde temiz bulduğum için gidip Aydından getirdim ve yolda da kendime dedim ki, iyi ki mühendis olmuşum..
    Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve araba almadan önce bu sınıfdaki tüm araçları, torkunu yakıt tüketimini, donanım seviyelerini, servis ağını, parça fiyatlarını, ortalama ömürlerini bir kenara bırakın, sürtünme katsayılarına kadar araştırdım! En sonunda bu aracı almaya karar verdim. Gerçi ben cam tavanlı olsun istiyordum ama, nasip artık düşük kmde ve temizini, uygun fiyata bulunca artık..
    Aracın performansı gayet tatmin edici, yakıt makul. 1.84 olmama rağmen kesinlikle çok rahat ediyorum. En güzeli ise, kullanımının zevkliliği. Bayılıyorum arabama Hemen hemen her marka araç kullandım (şirketlerim vermişti), bir bu kalmıştı, kullanmadık, şimdi anlıyorum ki, tatlıyı en sona saklamışım
    Çok şükür arabamdan çok memnunum, 4-5 sene binmeyi düşünüyortum kısmetse. Alana tavsiye ederim fakat 2006da çıkan makyajlı kasanın üstü olmasına dikkat edin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem_23 -- 30 Kasım 2011; 13:46:29 >




  • Valla çok fransız arabası sevmem tasarım bazında tabi tekniğini çok bilemiyecem açıkcası ama o pnömtik sistem okuduğum kadarıyla cidden alkışlanması gereken bir teknoloji hele o döneme göre.Ben daha çok italyan arabası çizgisini severim açıkcası alfada en baştaki italyan çizgimdir ama birkaç sevdiğim başka modelde vardır tabi porche 911 ve 356 müthişdir bir ingiliz morgan amerikan muscle camarro, volkswagen mk1 golf (ki zaman ve EG motor numaralı 1.6 gti bulsam orjinal olarak toplamak isterim) vb. Ama gerçekten citroen ds ler enteresan çok değişik bir tasarım ama bence sadece ds ler ondan sonraki cx bx vb. biraz zorlama geliyo bana farklı olmak ugruna biraz zorluyorlar birde fransız tasarımlarında açıkcası beni iten tek hareket (o dönemde tabi) arka kısımda aracın bitiş noktasındaki anlamsız bir anda aşağı doğru olan kırılma sırtlan gibi gözüküyorlar ( renault 12 sedan,peugeot 504 aklıma şimdi gelen) bu ds lerde de var biraz ama o genel çizgide göze batmıyor.




  • Citoen devrim niteliğinde araçlar tasarlıyor.
    Citroen yeni c4 kullanıyorum tüm samimiyetimle şunu diyebilirim... iyi ki almısım.
    Fransız ön yargısı baydı, yıllarca bizler binmedikmi toroslara brodwaylere 12 tsx lere, cirit attık. tr de neyin peşinde bu anti fransizcılar anlamam.
  • Merhaba hocam, ben 3 aylık xm turbo ct auto. kullanıcısı olarak sormak istiyorum, almanya da nasıl parça problemi, servis problemi oluyor mu? Ve kesinlikle çok özel bir araç, paylaşımlarınız olursa çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alptekk

    2004 te tanıştım hidropnömatik süspansiyonla(discovery de belgeselini yapmışlar)
    5.5 yıl bx, 1 yıl xantia dan sonra sonunda c5'ime(2003 2.0bva) kavuştum..:)

    Maşallah Barekellah. Hep de benim üzerinde çalıştığım arabalar. 2003 c5 size beklemediğiniz masraf çıkardı mı? Mümkün olursa dizelini ve manuel viteslisini almak isterim. Teşekkürler.
  • Kötü
  • Burada bx ve XM ile ilgili gerçekten çok şey öğrendim ama kafamda XANTIA var onunla ilgili bilgi bulamadım yorumlanmamış! Hidropnömatik süspansiyon xantia'dada var ondada birçok ilk var ama nedr nasıldır? Bilmem bilen varsa anlatsın bizde bilelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amon ra

    Burada bx ve XM ile ilgili gerçekten çok şey öğrendim ama kafamda XANTIA var onunla ilgili bilgi bulamadım yorumlanmamış! Hidropnömatik süspansiyon xantia'dada var ondada birçok ilk var ama nedr nasıldır? Bilmem bilen varsa anlatsın bizde bilelim.

    Aynı sitede xantia hakkında yeterince bilgi var.http://forum.donanimhaber.com/m_26051892/tm.htm burada Alper kardeşimiz iyi şeyler yazıyor. Onları okumanı tavsiye ederim.
  • Bursa Honda inallara Honda bakmaya gittim c4 picassoya vuruldum geldim.Arabanın içinden çıkasım gelmedi.Dışardan tipsiz ama içi güzel.Motoru nasıldır,arızaları nelerdir bilmiyorum ama arabaya oturduğumda evimin salonunda gibi hissettim.Niyetim yeni civic i incelemekti.Civic te 5 dakikada incelemem bitti picassoda en az 30 dakika oyalandım,6 yaşındaki kızım hiç ayrılmak istemedi :)
  • Citroen bence bu Creative Technology olayına kendini fazla kaptırmış bir marka. ,

    Tamam farklılık yapacaksın diye motor ısı göstergesi koymuyorsun ama bari bir motor soğuk ikazı falan yansa ısınana kadar... Sabahları acaba ısındımı ısınmadı mı diye düşünmekten dokunamıyorum gaza :)
  • benzinli gazlı dizel hangi aracı kullanacaksan sabahları ilk çalışmada en az 3 dakika çalıştır. motor içinde yağ devretsin.sonra yurut aracı. bu aracın ömrünü uzatır.ani kalkışta soğuk ve tam yağlanmamış motorda aşınma çok olur.slm
  • konforlu,diger markalara göre cok degisik bir tipe sahip,göze batan,mazotlu motorlari efsane,boya kalitesi yeterli kisacasi
    iyi bir Marka
  • c2 almak istiyorum yokmu sataaannnnnnnnnn
  • Tavsiye ediliyor, hem benzinli hemde mazot lu araçları diğer araçlara oranla çok çok az yakıyor. diyorlar...fakat fazla donanım seceneği yok..bu aracın üstüne 5 bin daha kattınmı, farklı altarnatifler çıkıyor..bu yönden de bakmakta fayda var.
  • Araçların liste fiyatlarına aldanmayın arkadaşlar, bütün bayiler liste veya tavsiye edilen anahtar teslimi fiyatlardan da en az 2500 tl daha iniyorlar,haberiniz olsun
  • Vazgeçtim zaten !!!

    Görüntü tamamda çok ufakmış , arka koltukta dik oturnak imkansız kafam tavana değiyor, boyum 1.78.

    Diz mesafesi beni korkutuyordu aslında ama oraya gelemeden vazgeçtim

    tavsiye için teşekkürler, 2006 palio düşünüyorum.Km düşük temiz bir dizel işimi fazlasıyla görecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 16 Ağustos 2012; 0:22:26 >
  • 2004 Xsara kullanıyorum. Daha önce zerre kadar sevmediğim Citroen'e aşık olma noktasıyım. Bence bir araba hakkında kesin bir fikir beyan etmek için o aracı bir süre kullanmak lazım. Kulaktan dolma şeylere gerek yok. Çok makul fiyatlara çok dolu arabaları var citroen'in. Tipi insanlara çok çekici gelmediğinden tutulmuyor. Bir de malum Fransız arabalarının pek çoğunda özellikle japon ve amerikanlardaki gibi iç döşemelere, plastik kalitesine vs. önem verilmiyor. Ama genel olarak sorunsuz bir arabadır Citroen. Özellikle opel renault fiat gibi markalarla karşılaştırıldığında çok daha az tutulmasına rağmen daha kaliteli ve daha sorunsuz bir marka olduğu gerçeği ortaya çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.