Şimdi Ara

civic alayim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Civic en beğendigim araç. Yakın zamanda almayı planlıyorum. Kullanım alanım diyelim 7_8 yıl kullanırım en az. Yılda 10000 km yapıyorum bunun en az 7000 km şehirler arası yakıt konusunda öğrendiğim kadarıyla endişeye kapıldım. Yakıttan dolayı astra 1.3 dizel tavsiye ediyor arkadaşım. Birde 16000 peşin 38000 kredi 1000*48 gibi alabiliyorum ancak bu bilgilere göre bu araç beni uzermi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • akinhoca A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

    Öncelikle civicin hangi modelini almayı düşünüyorsunuz, benzin/dizel ? manuel/otomatik? 1.4/1.6? vb..
    Birde beklentileriniz neler araçtan ?

    Bunları belirtebilirseniz daha kolay yardım alabilirsiniz.
  • akinhoca A kullanıcısına yanıt
    Paranız yeterse eğer alın bi dizelini bakın keyfinize km de pek bir şey yakmayan ama sonuç olarak yüklenmenize bağlı bastığın kadar yakan 10 numura araç bana kalırsa en azından aracımın bana yaşattığı hissi duygular bu yönde
  • 1.6 elegans benzinli otomatik modelini düşünüyorum.kullanım amacım beklentilerim aile aracı olacak ev iş 3 km tatillerde istanbul - izmir yılda 4-5 defa kullanılacak konfor güvenlik yakıt ekonomisi yönünden deeğerlendirmek gerekirse ne yapmalıyım bir türlü karar veremedim.şu anki aracım ford torneo connect bu araçatan sonra artık her araç benim için uçak gibi o yüzden aradaki farkı anlamayacak olmam beni endişelendiriyor. yakıt konusunda km 50 krş lara ulaşırsa üzülürüm gibime geliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz yetiyorsa eğer dizel i düşünmenizi tavsiye ederim rahatlık konfor yakıt ekonomisi düzgün kullanım şartlarında fazlasıyla tatmin olabildiğiniz konular arasında oluyor ama bunların istediğiniz tarzda ki özelliklerini öğrenebilmek görebilmek adına öncelikle test sürüşlerini şiddetle tavsiye ederim içinize sinmezse eğer bir daha aklınıza takılan bir şeyler olursa bir daha test edin şahsen ben kendi aracımı ve onun dışındaki model marka araçları defalarca kez test ettikten sonra alma kararına vardım ses konusunda da dizel motorun sesini içerde anlamak mümkün değil benzinli kadar sessiz olmasa da anlaşılmıyor traktör gibi çalışmıyor yani kaba tabiriyle
  • Yakit sorunsa lpg taktirmayi goze almayi dusunmelisiniz. Civic 6 yil garantili bu konuda. Dizelinde benzinlininde zevki farkli farkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akinhoca

    1.6 elegans benzinli otomatik modelini düşünüyorum.kullanım amacım beklentilerim aile aracı olacak ev iş 3 km tatillerde istanbul - izmir yılda 4-5 defa kullanılacak konfor güvenlik yakıt ekonomisi yönünden deeğerlendirmek gerekirse ne yapmalıyım bir türlü karar veremedim.şu anki aracım ford torneo connect bu araçatan sonra artık her araç benim için uçak gibi o yüzden aradaki farkı anlamayacak olmam beni endişelendiriyor. yakıt konusunda km 50 krş lara ulaşırsa üzülürüm gibime geliyor..

    Merhaba Hocam,

    Ev iş arası 3 km ise LPG nin çok bir faydası olmayacaktır, 1.6 otm benzinde 50 kr civarı yakar.
    Dizeli daha ekonomiktir fakat otomatik vites seçeneği yok ve aile arabası olarak düşünüyorsanız bagajı yetersiz kalabilir.
    Civic in yeni modelleri konfor olarak ford torneo connect ten daha iyidir. 1.6 benzinlinin konforuda dizeline göre biraz daha iyidir, fakat ikiside tatmin edici seviyededir.
    Otomatik vites düşünüyorsanız illede, Opel pek tavsiye edilmez, sorun çıkarabiliyor. İlle otomatik olsun derseniz corollanın dizel otomatiği olabilir. Konforu iyidir, bagaj hacmi aileye göredir, güvenlik olarak daha iyidir, yakıtıda benzinde 35-40 kr arası dizelde 23-24 kr civarıdır. Yalnız performans açısından hondanın biraz gerisinde kalır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.