Şimdi Ara

Civic - Renk konusu ve Dream/Premium seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yılbaşından önce civic alma niyetindeyim. Renk olarak galaksi gri istemekle beraber bu rengin koyu griden öte hafiften kahverengiye çalan bir ton olduğunu gördüm. Ancak yakın bir arkadaşım bu rengin koyu gri - füme gibi bir renk olduğunda ısrar ediyor. Bilgi verirseniz memnun olurum.

    Bu arada tercihim ya dream ya da premium donanımı olacak. Arada yaklaşık 3.000 ytl fark var. Sizce çelik jant ve cruise control için bu farka değer mi, ne dersiniz ?

    Teşekkürler,



  • arkadaşım bende hemen hemen 1,5 ay önce dream modelini aldım. Extra jant taktırmaya ve cruise control taktırmaya gerek duymadım. Bu zevk meselesi.. Bence hız sabitleyiciye gerek yok. Jantlarıda dışardan yarı fiyatına daha güzellerini taktırabilirsin..Rengine gelince ben senin yerinde olsam beyaz renk alırım çünkü harika yakışıyor. SAYGILAR...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbolu -- 17 Aralık 2008; 9:25:18 >
  • ben iki gün önce siyah aldım. Galaksi gri ve siyah arasında cok gittik geldik ama sanırım siyah daha cok yakışıyor.:)
  • Orjinalden alıntı: BigLbwsk

    Merhaba arkadaşlar,

    Yılbaşından önce civic alma niyetindeyim. Renk olarak galaksi gri istemekle beraber bu rengin koyu griden öte hafiften kahverengiye çalan bir ton olduğunu gördüm. Ancak yakın bir arkadaşım bu rengin koyu gri - füme gibi bir renk olduğunda ısrar ediyor. Bilgi verirseniz memnun olurum.

    Bu arada tercihim ya dream ya da premium donanımı olacak. Arada yaklaşık 3.000 ytl fark var. Sizce çelik jant ve cruise control için bu farka değer mi, ne dersiniz ?

    Teşekkürler,


    Öncelikle alacağın araç ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun kardeş. City kullanıcısıyım ve aracım galaksi gri. Aracın rengi seninde belirttiğin gibi kahverengiye çalan bi bej hatta toprak rengi diyebiliriz. yani gri falan değil. koyu gri-füme olduğunu iddia eden arkadaşın karıştırıyo galiba. çünkü fümeyle hiç alakası yok.

    şayet 3000 ytl vermek seni zorlamazsa premium alman daha mantıklı. orjinal çelik jant gayet güzel ve ayrıca uzun yolda hele bide günümüzdeki duble yollarda cruise control çok mükemmel bi opsiyon.




  • Galaksi gri yeni üretilen bir renk, çok ilginç bir ton ve kataloğ rengi, yani tanıtımda kullanılan civic bu renk, bu nedenlerle çok fazla talep oldu, dikkat edersen en çok göze çarpan bu renk, eğer biraz sıradışı olmak istiyorsan başka renk seç, bencede beyaz çok yakışıyor, hemde siyah gibi çabuk kirlenme - çizikleri gösterme gibi sorunlarıda olmaz,
    Dream çok boş; premiumda sadece sunroof ve cc değil daha pek çok özellik var , o yuzden premium daha mantıklı olur
  • ne renk olursa olsun; mutlaka PREMİUM olsun....
  • Dream in cok bos olduguna katılmıyorum
    Ancak ben olsam premium alırdım. Dream alırsan daha sonrasında pisman olacaksın ki ben oldum.
    Premium fazları
    2 adet tweter hoparlor
    celik jant ve lastik
    cruise control
    döşeme kumaşı
    Perde airbag ler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvd23 -- 17 Aralık 2008; 13:12:40 >
  • Bence beyaz renk civic e çok yakışıyor.
    İmkan varsa premium donanım seçeneği alınmalı..

    Ne olursa olsun hayırlısı olsun. Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
  • Herkese teşekkürler. Sanırım dream yeterli olacak bana...
  • Beyaz + imkan varsa Premium...
    quote:

    Orjinalden alıntı: out

    Bence beyaz renk civic e çok yakışıyor.
    İmkan varsa premium donanım seçeneği alınmalı..

    Ne olursa olsun hayırlısı olsun. Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
  • +1


    imkan varsa premium düşünün.
  • Bahsettiğin galaxy gri rengi dediğin gibi beje çalıyor biraz.. Benim kendi aracım gümüş grisi şahsen galaxy griden daha hos geliyor.
    Dream ve Premium arasında kalmışsın, sıfır alıyorsun bence biraz daha paraya kıyıp Elegance almanı öneririm. Hız sabitleyici hiç önemli değil bahsettiğin iki model arasında ancak VSA yı unutma. Elegance modelinde var ve çok işe yarıyor.. Resmen viraja yanlış girdiğinde, yanlış fren kullandığında araç sana "bırak hatanı ben düzelteyim" diyor. Ayrıca sunroof farkı var.. Bayilerin hepsini araştırıp fiyatta pazarlık yapmanı öneririm
    Şuan satış fiyatı 40.900 olan elegance ı 39.500 e aldım. ve bazı bayilerin bu indirimin dısında ücretsiz ek aksesuarlar verdiğini görüyorum (egzoz nikelajı, cam filmi, boya koruma, xenon vs)

    Vsa konusunda şu iki video yu izlemeni öneririm
    Birincisi vsa sisteminin işleyişi ile ilgili.
    http://www.youtube.com/watch?v=NIM738whYtQ
    Diğeri ise Honda Crv modelinde vsa nın açık konumda karda aracın kalkması,
    http://www.youtube.com/watch?v=MRCVY7HmAak

    Karda, buzda, ıslak yokda, yanlış viraja girerken vsa nın hataları nasıl kapattığını göreceksin.
    Seçim senin.




  • arkadaşım öncelikle peşin peşin hayırlı olsun kazasız belasız kullan diyeyim;

    bence siyah beyaz veya bulabilirsen, ki ben hiç görmedim 2009 larda, lacivert olabilir.
    ama renk seçiminden önce sana çok önemli iki şey söylim, kesinlikle aldığın araçta vsa ve cruse control olsun. vsa özellikle yüksek hızlarda çok ama çok önemli birşey, ve çok iyi çalışıyo, cruse control ise uzun yolda acayip büyük bir lüks, istedigin hıza bi takıyosun ondan sonra direksiyondan devam. resmen playstation oynarmıs gibi araba suruyosun. benim bundan sonraki araçlarımın hepsınde ama hepsınde arayacagım ıkı ozellık olacak bunlar.

    hadi tekrar hayırlı olsun dıyelım
  • arkadaşın bütçesi sınrlı sanırım, dream yetecek diyor, artık elegance iyice pahalıya gelir, bence biz bunun ortasını bulalım premiumda anlaşalım
  • Kriz döneminde harcamalara biraz daha dikkat arkadaşlar. Zorlu bir 2009 bekliyor herkesi.

    Ayrıca fiyat/performans/ihtiyaç olarak bakınca hala dream iyi duruyor diyorum. En azından şimdilik

    Selamlar,
  • evet
    tayyip amcamızında dediği gibi teget geçmiş (geçiyormuş)
    bu durum 2009 dada sürerse tegtin etkisi haliyle çok daha etkili olur.
  • zaten kasko, zorunlu trafik sigortası, bandrol vergileri , periyodik bakımları derken her ay 200 lira kafadan ödüyoruz bir 200 de en az benzine gidiyor, acaba diyorum ayda 400 lirayla her gün taksiye binmek dahamı karlı olur
  • Bir ekonomistin el atması gerekiyor sanirim burada:)

    2008 sonu itibariyle her ne kadar TRnin dünyanın bircok ülkesinde olmayan düzenleme kurumları(BDDK, EPK gbi) varsa da TRnin de baska sorunları bulunmaktadır. Oncelikle döviz kurundaki spekülatif hareketler neticesinde ülkemizin risk pirimi cok fazla artmıs bulunmaktadır. Bunun yanında ithalata nazaran azalan ihracat hacmi de ülkemizi olumsuz etkilemektedir(bunun sebebi de azalan dış talepdir ki bir numara olan ABD de bile talep daralması yasanmaktadir). Tabii ki her zaman basimizin belasi olan dış borçlarla birlikte ki bunun büyük bir miktarı özel kesime aittir. Ülkemizi düzlüğe çıkaracak olan meblağın 125 milyar dolar olduğu söylenmektedir. IMF ile anlaşılması durumunda gelecek olan 25 milyar dolarlık bir anlaşma bizim icin aldığımız ciklet paralarını bile karşılayamayacak olmasına rağmen ülkenin güvence altında olmasından dolayı belki sıcak para girişine olumlu yansımaları olabilecektir. 2009 yılında 2008 sonlarında diğer bazı ülkelerde yaşanan sıkıntılar büyük ihtimalle TR'de de yaşanacaktır umarım dış talep biran once canlanır biz de enazından artan kur fiyatları ile ihracat fazlası vererek kendimize gelmeye calisiriz.
    Saygilar&Sevgiler.

    Not: Her ne kadar bu konuların yeri degilse de ekonomi konuşulunca iyi gider diye düşündüm;)




  • ben 2 ay önce bej premium aldım ve bazen yollarda dream donanımlı civicleri gördüğümde bu ne biçim araba diyebiliyorum paçalıkları bile boya rengi değil benim bildiğim, bu yüzden madem o parayı veriyorsun premium almak en mantıklısı, ben öyle yaptım ve tavsiye ederim.
  • premium modelini seçmek gerekiyor mümkünse c sınıf 0 km araç alıpta jantlarının plastik kapaklı olması itici geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.