Şimdi Ara

Çizgi Elektroniğe Açık Teşekkür..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba..
    bugüne kadar hep şikâyet konuları açtık, şikâyet mesajları okuduk..İşini doğru dürüst ve zamanında yapmayan firmalardan dert yandık. Müşteri memnuniyetini geri planda tutan, müşteriye değer vermeyen firmaları şikâyet ettik...
    Bugün ben tam tersini yapacağım memnuniyetimden dolayı. İşini doğru ve çabuk yapanlar da bilinmeli ve tercih edilmeli diye düşünüyorum.
    Sistemimde kullandığım Asus P5Q Deluxe anakartımın alt kısımdaki 3 adet fan soketi çalışmıyordu. Bir hafta kadar molex çıkışlı fanlar kullandım. Kart garantiliydi gerçi ama, servise versem, en erken iki haftada gelir ve bu arada ben kartsız kalırım diye götürmemiştim..Sonunda Çizgi Elektroniğe telefon ettim. Arıza durumunu bildirdim ve uzaktan geleceğimi, kartı ne kadar zamanda geri alabileceğimi sordum. Uğur adında bir bey telefondaydı ve arızanın durumuna göre aynı gün geri alabileceğimi söyledi bana. Ben de bugün erkenden kalkıp, yola çıktım. Çizgi açılmadan kapıdaydım.

    Mesai başlar başlamaz içeri girip, Uğur beyi sordum. Çok kibar karşıladı ve yakından ilgilendi. Kartı test etti ve 10 dakika sonra teslim edebileceklerini söyledi. Hayretler içerisinde kaldım. İlk defa başıma geliyordu böyle birşey. Başka firmalarda bir ram arızası için 34 gün beklediğimi biliyorum..

    10 dakika kadar sonra Uğur bey elinde kartla göründü. Bir iki yer imzaladıktan sonra, mutlu mesut bir şekilde Çizgi Elektronikten ayrıldım..

    Sadece bu hizmet anlayışı ve kalitesi yüzünden bile alışveriş yaparken garantiye Çizgi'nin bakıp bakmadığına dikkat etmeye değer diye düşünüyorum..

    Teşekkürler ÇİZGİ..







  • ASUS her zaman derim Çizgi Elektronik sayesinde ASUS... Cnm abim geçmiş olsun.
  • Evet Çizgi işini biliyor benim anakartında mofsetlerden biri yanmıştı. Bir günde yaptılar bir günde tes kargo olayıda olması aynı günde gidip al cinsinden nerdeyse adamlar işlerini biliyor.
  • M. Uğur Arat bey

    Çizgi Elektronik kadar Asus da kartlarına müşteri şikayeti gelmeyecek şekilde özen gösterse Dünyanın en iyisi olur.
    Bende Asus P5Q E anakartımla sıcaklık sorunu yaşadım işlemcimi gözü kapalı kargoya verip kendilerine gönderdim
    benim yaşadığım sorun onlarda olmadı olmasada Anakartı istediğim modele değiştirmeliydiler neyse dön dolaş 5 6 ay
    sıkıntıdan sonra P5Q Deluxe yi para verip aldım 5 6 aylık süreçte 3. Anakart Asus P5Q E tüketici hakem heyeti (360 TL) Gibayte Ep45 UD3P
    kayıp Tüketici hakem heyeti (370 TL) Asus P5Q Deluxe 409 TL hepsinin parasınıda ödüyom salıverdim çayıra mevlam kayıra
    P5Q Deluxe den memnunum yanlış anlaşılmasın.

    Yinede Türkiyede en iyi Ankart İnteldir(Datagate AŞ.)

    Ama oyun Everclock vs işin içine girerse Asus tan şaşma servis sigortası var Çizgi Elektronik LTD ŞTİ.




  • Asus almamdaki en büyük sebeplerdn biri Çizgi'nin desteğinin olmasıydı ve 2 sene boyunca kartta başıma gelmeyen kalmadı, tüm sistemimde sadece anakartım Asus diye her bir bileşenimi tek tek kontrol ettiler bende çok memnun kaldım.

    Özellikle M.Uğur Arat bey çok iyi bilir beni, forumlarına da üyeliğim devam etmektedir halen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 19 Haziran 2009; 4:37:36 >
  • çizgi elektronik işinde çok başarılı burdan kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum...
    asus markasını tercih etmemin sebebi diyebilirim...
    saygılarımla...
  • bende teşekkür ediyorum kendilerine fırsa bulmuşken ...konu için teşekkürler
  • derim abi , ÇİZGİ kalitesi işte
  • bende fsp powersupply almıştım ama özellikler fsp'nin ve aldığım sitenin sayfasndaki gibi değildi aradım çizgiyi adamlar telefonda bile ilgililer hemen sorunun cevabını söylediler eski versiyon olduğundanmış çizgiye kimse çamur atamaz bence ha işin sırrı şurda adamalr herkese özen gösteriyorlar ve bu sayede ürünler satıyor ancak anakart konusunda asus bana hiç çekici gelmiyor asusun herşeyini alırım anakart hariç
  • Benden de Teşekkürler Asus Maximus kartım arızalandı.
    20 gün servis de bekledim..

    İade aldılar.. Onun yerine çek aldım,

    VATAN dan.

    Bu Jeste karşılık

    Yerine yine Asus

    P5Q PRO aldım

    T E Ş E K K Ü R L E R



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 19 Haziran 2009; 9:35:28 >
  • demekki hala müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmalar varmış bu ülkede..helal olsun ÇİZGİ ELEKTRONİK..
  • Çizgi elektronik süperdir ya ekran kartını göndermiştim bi keresinde garanti dışı şeyleri bile halletmişlerdi.
  • Benim de bir teşekkür borcum var. Anakartla alakalı bir aparatı crm yoluyla rica etmiştim sağolsunlar kuryeyle ücretsiz göndermişlerdi. Artık bütün Asus anakartkara servis desteği vermeleri harika oldu.
  • Çizgi Elektronik ve Mühendis Mehmet ÇELİK Bey'e bir teşekkürde benden

    Teknik Servis kalitesini başka kullanıcıların yorumlarından takip ederdim, eski bilgisayarımda Çizgi Elektronik 'in ithal ettiği bileşenler vardı o sistemimi sorunsuz kullandım servis ihtiyarcı duymadan, ancak daha sonradan 2. el forumundan satın aldığım Asus P5Q Pro anakartım power arızası verdi. Servise gönderdik sağolsun Mehmet Bey ilgilendi arıza anakart elerine geçtiğinin ertesi günü giderildi neden oluşmuş olabileceği konusunda da mail yoluyla defalarca görüştük.

    Tekrardan teşekkürler.
  • 2005 yılında şanslı, Asus Türkiye forumu üyesi olarak Çizgi Elektroniki ve sahibi Niyazi Saral'ı yakından tanıma imkanım oldu. Dürüstlük üzerine kurulu bir şirket ve sahip oldukları imkanlar dünyada pek az Asus distribütöründe bulunuyor.
  • Herhalde çizgi elektroniği kötülücek biri yoktur gerçekten işlerini çk iyi yapıyorlar toplu bir teşekkür mailimi atsak napsak çok seviyorum adamları
  • Harika bir servis anlayışı. Tebrikler Çizgi Elektronik . Tebrikler Çizgiyi Çizgi yapan "Niyazi Saral".
  • Merhaba,

    Özellikle DonanımHaber'de bu tür bir yazışmayı görmek şahsım adına çok sevindrici. Teşekkürler.

    Gençlerin şunu bilmesini isterim. İki yıldır ticaret yapıyor sayılmam. Çizgi Elektronik yetiştirdiğim müdürler tarafından yönetilmektedir. Benim Çizgi'deki görevim sadece vizyonel yardım, müşteri şikayetleri ve yapılan planlamaların onayı şekline dönüşmüştür. Emekli oldum sayılır :)

    Son iki yıldır yoğun olarak sosyal faaliyetler içindeyim ancak kendimi hiç başarılı göremiyorum. Tübider ve Tübisad derneklerinde bilişim sektörü için, bilişim mesleğinde çalışan teknik elemanlar için farklı projeleri yürütüyor veya içinde çalışıyorum.

    Örneğin, MEB Eğitim Teknolojileri çerçevesinde Tübider-Tübisad Bilgisayar Teknik Elemanı Eğitimi Sertifika Programı için son günlerde inanılmaz bir gayret ve özveri ile çalışıyoruz. Son teknoloji Adobe Presenter ve Flash ile hazırlanan toplam 136 saat sesli sunum ve eğitim videolarından oluşan bu program için toplam 22.000 adam-saat harcamış olacağız. Daha önce başka ortamlarda söylediğim gibi 2008 Ağustos ayı itibarı ile eğitim için (Tübider Okul Bilişim, TBV akademi, Tübisad Akademi, Penta-Arena Akademi sitelerindeki 19.000 sayfa Türkçe, toplam 53.000 sayfa doküman, 350 adet video, seminerler, konferenslar, yarışalar..vs) USD 360.000 harcamıştık. Son sertifika programı için ise 220.000 TL harcamış olacağız.

    Sakın reklam olarak algılamayın ama tabiki bir itibar çıkarım var, bunu kendime de itiraf ediyorum ama esas söylemek istideğim; ben şikayetciyim. Devletin inanılmaz ağır yürüyen çarklarından, toplumun değer bilmemesinden ve ataletinden... Tüm bu projelere bu kadar gayret ve emek vererek birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama örneğin sadece ve sadece bunların kullanılabilmesi için 20MBit internet hat hibesi bile bulamıyoruz. İnsanımız eğitimden anlamıyor. Ne yazık ki...

    Bu sebeple Çizgi için de olsa bu tür bir teşekkür mesajı beni çok sevindirdi. Çizgi Ayda 4000 adet MBO, VGA ve PSU servise alır (tüm Türkiye satışı servisi) ve bunların belki %15-20'si garanti dışıdır. Kise duymaz etmez, servis verir. Üretici bile bu servisin verilmesinden memnun değildir. Ama 1-2 şikayetçi çıkar, çoğunlukla da haklıdırlar olur bu kadar işlem içinde ve herkes üşüşür bunun üzerine...

    Neyse... dertliyi, size açıldım. Teşekkürler e saygılar.




  • Çizgi Elektronik için böyle bir başlık açılmıycakta hangi sevis için açılcak başka işini dogru düzgün yapan servismi var.
    Diğer servislerden herhengibirini sorunla karşılaşırsın ararsın şöyle bir sorunum var diyip anlatırsın adam o ne der öyle bişeymi varmış falan gibi cevaplar verir. Bu şekilde teknik servislerde çalışan insanlar var. Bu tip çalışanlar insanı canından bezditriyor. Çizgi Elektronigin farkı ise yetiştirilmiş bilgili elemanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 21 Haziran 2009; 12:24:33 >
  • Tebrikler Çizgi Elektronik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.