Şimdi Ara

ÇİZGİ KAHRAMANLARLA ÇOCUKLARI BULUŞTURAN OYUN SİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:caillouoyunlari.gen.tr
    Kuruluşu:2010
    İçerik:Sevilen Caillou Oyunları Oyna
    Tanıtımı:

     ÇİZGİ KAHRAMANLARLA ÇOCUKLARI BULUŞTURAN OYUN SİTESİ










    Bilgisayar oyunları, hayal gücü ve yaratıcılık gelişimi açısından çocuklarınıza birçok seçenek sunabilir. Bilgisayar oyunu oynamak her çocuk için zevktir. Gelişen teknoloji çocuklara birbirinden farklı oyunlar oynama imkanı sunar. Çocuklar için hazırlanan Flash oyunlar görsel açıdan çok zengindir. Çocukların görsel öğeleri adım adım takip etmelerini sağlayarak oyun oynatır. Bu durum çocuklarda el göz koordinasyonunun gelişmesini sağlar.
    http://blog.caillouoyunlari.gen.tr/ kategorinde barındırdığı birçok oyun ile çocuklara oyun oynarken eğlenme, hayal gücü ve yaratıcılıklarını geliştirme olanağı sunar. Yemek yapma, pasta yapma ve makyaj yapma gibi oyunlarla çocukların yaratıcılıklarını geliştirir. Bu oyunlarla çocuklar kendi fikirlerini uygulama olanağı bulurlar.http://blog.caillouoyunlari.gen.tr/ yer alan matematik ve zeka oyunlarıyla da çocuklar için bilgisayar oyunları birer öğrenme aracına dönüşebilir.
    Çocuklar oyun oynamaktan hiçbir zaman vazgeçmezler, sokakta ya da bilgisayar başında. Giderek gelişen oyuncak endüstrisi ise çocuklara birbirinden çeşitli oyuncak seçenekleri sunmaktadır. Fakat aileleri için bu oyuncakları çocuklarına almak ağır bir maddi yük getirebilir. İşte bu durumda bilgisayar oyunları devreye girer. Bir oyuncak dükkanı oyuncaktan çok daha fazlasını çocuklarınıza sunar. Sitemizde calliou oyunları arşivinde Calliou’ nun maceralarından, kızların çok sevdiği Barbie oyunlarına kadar tanıdık pek çok çizgi film kahramanı yer alıyor. Hal öyle olunca sevdikleri çizgi film kahramanlarıyla oyun oynamak çocuklar için, onların oyuncaklarına sahip olmaktan, çizgi filmlerini izlemekten daha zevkli hale gelebiliyor. Çocukların bilgisayar oyunlarıyla tanışmasının bir faydası da bilgisayar kullanımı hakkında çocukların erken yaşlardan itibaren bilgi sahibi olmasıdır. Bilgisayar oyunları sayesinde çocukları mouse’u, klavyeyi, interneti etkin bir şekilde kullanmaya erken yaşlarda başlarlar. Bilgisayar ve internet kullanımı ise çocuğunuzu bir adım daha ileri taşır.
    Bilgisayar oyunlarının çocukların yaratıcılıklarını ve hayal gücünü geliştirdiğinin altını çizmiştik. Bunun için Sitemizde o kadar çok farklı oyunlar var ki; çocuklar bu oyunlardan bir tanesini seçmekte zorlanacaklar. Oyun oynayamayacak kadar çok küçük çocuklar ise Caillou oyunları videoları kategorisinden Calliou’nun maceralarını izleyebilirler. Sitemizde Caillou oyunları adı altında sadece Çizgi film kahramanı Calliou’nun oyunları yoktur. Fakat sitemizin genelinde Calliou oyunları hâkimdir. Sitenin renkli arşivinde caillou oyunları resimleri haricinde birçok çizgi kahramanın resimlerine ve oyunlarına rastlamak mümkün.
    Çocuklar sevdikleri kahramanlarla hem eğlenecekler, hem de hayal güçlerini geliştirerek yeni birçok şey öğrenecekler. Çocukların vazgeçilmezi olacağı konusunda iddialıyız.
    http://www.caillouoyunlari.gen.tr/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.