Şimdi Ara

Cizrede Pkk'lı göstericiler polise ateş açtı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ŞIRNAK’ın Cizre İlçesi’nde izinsiz gösteri yapan PKK yandaşları ile polisler arasında çatışma çıktı. 4 polis memuru göstericilerin açtığı ateş sonucu, 2 polis memuru ise çöp konteynırının kenarına tuzaklanan bombanın patlatılması sonucu yaralandı. Güvenlik güçleri abluka altına aldığı ilçede geniş kapsamlı operasyonlar başlatırken, sokak aralarında zaman zaman çatışmaların yaşandığı belirtildi.

    GÖSTERİCİLER ATEŞ AÇTI: 4 POLİS SİLAHLA YARALANDI

    Cizre’de bu akşam saatlerinde Nur ve Cudi Mahallesi’nde PKK yandaşları izinsiz gösteri yaptı. Yolları barikatlarla kapatan göstericilere polis müdahale etti. Göstericiler polisi, taş, molotof ve havai fişekle saldırırken, polis gaz bombası ile müdahalede bulundu. Cudi Mahallesi’nde göstericilerin arasına karıştığı sanılan bazı teröristlerden polislere uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte 4 polis memuru yaralandı.

    TUZAKLANAN BOMBANIN PATLATILMASIYLA 2 POLİS YARALANDI

    Cizre girişinde bulunan İdil yolu üzerindeki gösterilere müdaha eden polislerlerin geçişi sırasında ise çöp konteynırının kenarına bırakılan bomba uzaktan kumanda ile patlatıldı. Büyük bir gürültü ile patlatılan bombanın yakınında bulunan 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahla vurulan polislerden 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

    Tam bir kargaşanın yaşandığı ilçe güvenlik güçleri tarafından abluka altına alındı. İlçe giriş ve çıkışları kantrol altına alınırken, özel harekat timleri geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

    Polislerden kaçan bazı göstericiler de Dörtyol Kavşağında bulunan öğrenci yurduna molotof kokteyli fırlattı. Boş olan yurtta çıkan yangın polisin müdahalesiyle hemen söndürüldü. Gerginliğin hakim olduğu ilçede zaman zaman güvenlik güçleri ile terör yandaşları arasında çatışmaların yaşındığı kaydedildi.

    http://haber.gazetevatan.com/Haber/395770/1/Gundem


    Son günlerde pkk nın halka silah dağıttığı yazılıp, çiziliyor. Bu son olaylar, haberleri doğrular nitelikte. Artık Türk halkının gerçeği anlaması ve ona göre önlemlerini alması gereklidir.







  • Ya bu tayyip bi işe el atıyor eline yüzüne bulaştırıyor sonra. Açılım da böyle oldu şimdi mücadeleye girişti. Bana yine eline yüzüne bulaştırıp ülkeyi çok zor duruma sokacakmış gibi geliyor ki umarım olmaz bu.

    O adamları öldürsen dünya tepene biner soykırım diye, teror grubu silah dağıttı bizi öldürüyolardan anlamazlar..
  • Amaç belli... Polise silahla saldırarak onun da silahlanıp, onlara saldırması isteniyor. Böylelikle karışıklık olacak, bu da köpeklerin işlerine yarayacak.
  • Cehenneme gidin surtukler. Lanet olsun.
  • Yemin ediyorum diyecek lafım kalmadı. Bu kadar adilik, şerefsizlik görmedim. O polis olmasa, o asker onları korumasa keşke ozaman anlarlar bu ülkenin kıymetini. amerikanın-israilin altında bi kalsınlar da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeathWarrior

    Ya bu tayyip bi işe el atıyor eline yüzüne bulaştırıyor sonra. Açılım da böyle oldu şimdi mücadeleye girişti. Bana yine eline yüzüne bulaştırıp ülkeyi çok zor duruma sokacakmış gibi geliyor ki umarım olmaz bu.

    O adamları öldürsen dünya tepene biner soykırım diye, teror grubu silah dağıttı bizi öldürüyolardan anlamazlar..



    Hocam bundan sonrası ne kadar iyi düşünsekte malesef Türk milletinin kendi kurtuluş mücadelesini kendisi verecek gibi görünüyor. Artık ne orduya güven kaldı nede polis teşkilatına cemaat iliklerine kadar işledi bu kurumların. Başımızdaki hükümen resmen Türk düşmanlığı yapıyor. Türk'ün kuyusunu kazıyor ama anlayan yok. Türk milleti olarak hep beraber ya kendim ettim, kendim buldum türküsünü çığıracaz, yada kuva-i milliye ruhu tekrar şahlanacak.




  • Açılım açılım diye şımart tepene çıkar şimdide böyle uğraş dur. Sağolsun ampüllerin yanlış politikaları yüzünden hergün bir deste şehit veriyoruz zaten
  • ne deyim konuya girerken dua ederek girdim inşallah şehit yoktur dedim bunla geçmiş olsun

    artık vatan sağolsun denip geçilmesin her gün yeni bir can gidiyor artık ciddi anlamda faaliyete geçilsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BmCpRo827

    Amaç belli... Polise silahla saldırarak onun da silahlanıp, onlara saldırması isteniyor. Böylelikle karışıklık olacak, bu da köpeklerin işlerine yarayacak.



    Suriyenin yaptığının 10 da birini yapsak olaylar bu noktalara gelmezdi. Açılım palavraları pkk nın elini güçlendirdi. daha önceki tarihimizde olduğu gibi kürt halkından yine kazık yedik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeathWarrior

    Ya bu tayyip bi işe el atıyor eline yüzüne bulaştırıyor sonra. Açılım da böyle oldu şimdi mücadeleye girişti. Bana yine eline yüzüne bulaştırıp ülkeyi çok zor duruma sokacakmış gibi geliyor ki umarım olmaz bu.

    O adamları öldürsen dünya tepene biner soykırım diye, teror grubu silah dağıttı bizi öldürüyolardan anlamazlar..


    gevşek yönetim olursa böyle olur

    dh ı bile kendi haline bıraksalar bu forum curcuna olur karışır demekki neymiş işi sıkı tutucan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.