Şimdi Ara

Cks77'ye alternatif bas kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce cks77 aldım ve çok beğendim. ipod touch 2g+fiio e17 ile birlikte kullanıyorum. Bas ağırlıklı kulaklıkları sevdiğim için sanırım custom tarzı kulaklıklar cks77 gibi dinamik sürücülü kulaklıklar gibi tatmin etmeyecektir. O yüzden customları bir kenara bırakıp cks77'den daha iyi diyebileceğiniz,, yine aynı tarzda kulaklık önerilerinizi bekliyorum. ipod 2g+fiio e17 ile yeterli kalitede ses aldığımı düşünüyorum o yüzden bu ikiliyle birlikte kulaklığımda yükseltme yapmayı düşünüyorum. Ayrıca aranızda kulaklık kalsın ipod+e17 yerine git ibasso dx100 al daha iyi sonuç alısın diyen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyraz -- 5 Temmuz 2013; 2:29:02 >



  • cyraz C kullanıcısına yanıt
    İlk olaraki customlar ile cks77 çook başka. Birisi yolun başı, diğeri de sonu.
    İkincisi ondan daha iyi ckm500 var o tarzda benzer fiyatta. Daha yukarı çıkarsanız Vsonic Gr07 Bass Edition
    Üçüncüsüyse kulaklık alın yeter. Zira dx100'den sonra haliyle eee?! olacaksınız. O da yolun sonunda alınan birşeydir.
  • Bu arada cks77 tam bir canavar çıktı benim gibi müzikseverler için kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün forumda cks77'yi almamı sağlayan bütün olumlu yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Başka kulaklık alsam bile Cks77 hep bir köşede duracak sanırım uzun süre satmam :)

    Mair hocam sony mdr ex1000 için genel anlamda tizleri berbat yorumları gördüm. Tabii muhakkak cks77'den her yönüyle iyidir eğer baslarının beni tatmin edeceğini düşünüyorsanız (referans cks77 alıyorum.) almayı düşünürüm.

    fx700 içinse pek ayrıntılı bir inceleme bulamadım. fx700 de aklımın bir köşesinde ama gr07 bass edit. daha bi sevilmiş önerilmiş

    Joker listesinde 9.1 sound rate alan ve 180 dolarlık cazip fiyatıyla gr07 bass edition benim gibi müziklerin bas ağırlıklı, tizlerin kalın olmasını isteyen biri için bu tarz kulaklıklarda son nokta olacaktır diye düşünüyorum.

    Asıl öğrenmek istediğimse cks77 eğer gr07 ye oranla çok daha iyi bir kulaklık ise bu hafta siparişini veririm bu kulaklık hobisi bayaa hoşuma gitti :)




  • Bass ağırlıklı müzikseverler için custom olmaz dedi birisi sürücüleri dinamik olmadığından yüksek seste sürücüler hemen kendini kitliyorlarmış. Doğru mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    İlk olaraki customlar ile cks77 çook başka. Birisi yolun başı, diğeri de sonu.
    İkincisi ondan daha iyi ckm500 var o tarzda benzer fiyatta. Daha yukarı çıkarsanız Vsonic Gr07 Bass Edition
    Üçüncüsüyse kulaklık alın yeter. Zira dx100'den sonra haliyle eee?! olacaksınız. O da yolun sonunda alınan birşeydir.

    Hocam gr07 bass edition normal gr07 ye göre daha mı baslı oluyor? Dünden itibaren yerli yabancı forumlara baktım ama gr07 hakkında tam olarak bir kanıya varamadım. Kullandınız mı bilmiyorum ama gr07 bas ed. cks77 kadar yüksek seste bas verebilir mi ve sürücüsü dinamik mi? Bilginiz varsa yorumunuzu merak ediyorum.
  • Custom derken armatür sürücüyü kastediyorsunuz sanırım. Bas tepkileri dinamik sürücülere göre biraz daha kötü olabilir ama sahne genişliği, ses netliği vb.. konularda dinamiklerden üstündür.

    Üst düzey kulaklık almak istiyorsanız, kendiniz dinlemeniz şart. Başka kişilerin müzik zevki sizinkinle aynı olamayabilir.
  • bas ağırlıklı kulaklıklarda en üst seviyelerde gr07 var ama bu kulaklığı kullanan pek yok galiba.
  • gr07 cks77'den daha baslı bir yapıda. dinamik sürücülü bir kulaklık.

    ben sana ikinci el sennheiser ie8 öneririm. tam bas kafalar için bir kulaklık. bütçen biraz daha çıkarsa(350 dolar) daha yeni modeli ie80 de olabilir. monster turbine de baya baslı bir kulaklıktır ona da bakabilirsin.
  • Bassta şiddetinde dediğiniz gibi sıkıntı yaşatmıyorsa bu hafta gr07 sipariş ediyorum. ie8-80 çok popüler, karizmatik bir kulaklık ama 180 dolar ile 350 dolar arasında bayaa fark var. Ayrıca isolasyonu kötü zira ben üni. de hoca ders anlatırken kulaklığı takıp müzik dinlemek istiyorum :D gr07 nin de kabloları kulak arkasından geçtiği için ve de saçlarımın uzunluğu sayesinde kendini hiç belli etmez :D
  • Bu arada amazondan mı alayım yoksawww.mp4nation.net/ ten mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyraz -- 8 Temmuz 2013; 4:12:43 >
  • cyraz C kullanıcısına yanıt
    mp4nation.
  • cks 77 nin performansı ilk günlerde pek iyi gelmemişti bana tizler kulak tırmalıyordu basslar yetersiz gelmişti ama kullandıkça kulaklık açıldı bundan sonraki kulaklığım kafaüstü olacak muhtemelen çünkü bir süre sonra başım ağrımaya başlıyor cks77 ile müzik dinlerken 2-3 kademe düşürüyorum sesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.