Şimdi Ara

Clash of Clans - Clan savaşları ile ilgili bir fikir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bildiğiniz gibi klan savaşı için 24 saat hazırlık süremiz var. Bu hazırlık süresi bittiğinde ise 24 saatlik bir saldırı süremiz var. Ben supercell forumlarına söyle bir fikir ile konu açmak istiyorum. Konu açarsam destekler misiniz ?

    Fikir şu; klan savaşlarında saldırı süresi 24 saat. Bana bu süre çok uzun geliyor. Bu sebepten dolayı savaş sırasında '' Pes etmek '' şansımız olsa sizce nasıl olurdu? Savaşa bakıyorsunuz hiç bir şekilde kaybet şansınız yok ve bitmesini istiyorsunuz. Savaş haritasında '' Savaşı bitir veya Pes et '' gibi bir seçenek olsa sizce nasıl olurdu? Tabiki savaşı bitirmek iki tarafın liderleriğinin karar vereceği birşey olacak. 2 liderde kabul ettiği zaman savaş bitecek ve yeni bir savaşa başlanılabilecek. Böyle zamandan kazanmış olup, klan savaşlarının sürekli yapılmasını sağlayacak. Bazen savaş çok erken bitiyor veya bazen haksız klan savaşları oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz.

    Aynı şey savaş hazırlık süresi içinde geçerli olabilir. Savaşa hazırsız 10-15 saat bekliyorsun savaş hazırlık bitsin diye. Bu konuda da yukarıdaki gibi bir seçenek sunulabilir.


    Siz fikirleriniz neler?







  • Mantıklı fikir bence sevdim bunu
  • mantıklı onca ganımet de zıyan olmamıs olur
  • Olabilir katiliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farzet ben kazanan taraftayım kesin kazandık gani için giricem ama adamlar pes ediyor haksızlık olmaz mı savaş yapamayanlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

    Farzet ben kazanan taraftayım kesin kazandık gani için giricem ama adamlar pes ediyor haksızlık olmaz mı savaş yapamayanlara

    Olmaz. Lider'in kabul etmediği sürece savaş devam eder. Sende girersin gani için. Bu kadar basit. Yada denir ki, 15 saatten sonra savaşı bitirceğim ona göre herkes dalar o saate kadar ondan sonra kabul ederse de dalmayanların sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.