Şimdi Ara

Clash Of Clans - Ganimet Sorunu - (ÇÖZÜMÜ) - 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar konudada belirtiğim gibi yeni güncelleme ile gelen ganimet sorununun çözümünü göstericem !

    -YAZILI ANLATIM-
    1-)İLK OLARAK BRONZ 1 VEYA 2 OLUN BUNUN SEBEBİ YENİ GÜNCELLEME İLE ÖLÜ KÖYLER ALTA İNDİ ÇÜNKÜ KUPA KAYBETİLLER BİZDE BUNDAN FAYDALANICAZ !
    2-)KUPA DÜŞTÜKTEN SONRA GANİMETE BAKIN ! KÖY BİNASI DIŞARIDAKİLERE DALIN 45000 BİN ALTIN VE 45000 BİN İKSİR KAZANIRSINIZ.
    -VİDEOLU ANLATIM-
    ALIN BUDA VİDEOLU ANLATIMIM KENDİME AİT :https://www.youtube.com/watch?v=2jt7_fHxPJ8



  • Merhaba sizin için bu videoya uğraşım lütfen işe yaradıysa oldu falan yazın buradanda yapamayanlar olmadı yazmasın.
  • Merhaba,emege saygi duyarimda video biraz gereksiz olmamis mi ? Sonucta b1 b2ye dusun yazman yeterliydi,ayrica th8 bir koye sahipsin,ganimet sorunu cekenler-benim gibi- th9 ve uzeri koyu olanlar.Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th7 8 hatta 9 icin ganimet sorunu yok zaten sorun th10 icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam.
  • Nicksiz1i N kullanıcısına yanıt
    KB 9 Olanlarda bu yönetemi kullanabilir ki :D
  • Oyunun bence çatısını oluşturan th10 köylere haksızlık yapıldı. Ama mevcut eşleşme sisteminde th10 un az da olsa bir avantajı var ve bu yönde bir güncelleme ile th10 köy sahiplerine biraz iyileştirme yapılacaktır. 7 okçu 6 top teslası havanı kulesi asker yükseltmesi ve herolar için kolaylık sağlanmazsa durum vahim.

    Gelelim esas ganimet sıkıntısına. Şu an ganimet açısından en orantısız uygulama th11 köylere yapılıyor. Tamam zaten yapılacaklar fazla değil, koştura koştura yapma zorunluluğu da yok ama bu sistem th11 köy sahibini eğer köy biraz bile erken basılmış ise oyundan kesin soğutur.

    Bekçiyle gelen bir iksir kabusu var. Full savunmalı herosu yüksek olanlar hariç. Onlara yüksek Ligler yeterli.

    Sadece th11 den iyi ganimet alabiliyoruz. Th10 bize 330k gösteriyor. Th9 artık bizim için yok iksiri kurtarmaz. Th10 un 4 deposunu almak için ona göre ordu ve büyü basmanın maliyeti yüksek zamanı uzun. Savaş sırasında birer deponun kalması bile olayın tadını kaçırıyor.

    Bir de işin savunma kısmı var. Orası daha da vahim. Th11'e 400, th10 a çok daha fazla ganimet gösteriyoruz. 20 lvl herosu olan orta seviye bir th10 full th11 den bile en kötü 2 depo ve köy binası alır ve bunu aldığında 300k ganimet gidiyor. Benim bir th10 dan bunu almam için, o köyü nerdeyse silmem gerekiyor, büyü maliyeti asker maliyetiyle bekçiyi düzenli ve seri yükseltmek zor. Hele köyde biraz iksir biriksin saldırı kaçınılmaz herkes
    iksir peşinde.

    Sadece savunması iyi, heroları full ya da full seviyeye yakın olan th11 ler yükseltmelerini yapabilir. Yüksek liglerde bonuslarla beraber gelen saldırılara rağmen ganimet birikiyor.
    Ama erken basan th11 ler coc tarihinin en büyük hatasını yapar, her köy seviyesinde eskiye göre bir zorluk artık var ama th11 in şakası yok. Sakın bekçi taktık Avcı vs ayağına aldanıp erken basmayın....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 4 Ocak 2016; 23:31:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Köy binası 9 ve 10'da işe yarıyormu ben köy binası 8 izim :)
  • Th7 içinde işe yararmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yarar.
  • ganimet sorunu zaten çözüldü supercell konuya el attı sağolsun
  • Tamam.
  • Supercell konuya çözüm bulsada videomda anlatiğim gibi ölü köyler artık bronzlarda oyuzden ganimet 2 kat daha fazla ! :)
  • Max th11 olarak söyleyeyim, arkadaşın bahsettiği ölü köy ve ganimetler tükendi bronz gümüş ve altın lig de... minimum 1800 kupa ve üstü kristal lig1 civarlarında var gani.. Düşmeyi bırakın kurudu aşağılar... Bol şanslar!
  • th8 olarak en çok gold 1 de ölü köy var ve şampiyona kadar her ligi denedim kristal 3 te kara geliyor savasi kazanirsan ama ölü köy hiç yok dedigim gibi gold 2 de de ölü köy var ama 200.000 gold ve elixir civari var. ben haftalardir gold1deyim ve her saldırımda 350.000 gold ölü kôy ariyorum ve arayana maksimum 50.000 harciyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Soopr.Owl*

    th8 olarak en çok gold 1 de ölü köy var ve şampiyona kadar her ligi denedim kristal 3 te kara geliyor savasi kazanirsan ama ölü köy hiç yok dedigim gibi gold 2 de de ölü köy var ama 200.000 gold ve elixir civari var. ben haftalardir gold1deyim ve her saldırımda 350.000 gold ölü kôy ariyorum ve arayana maksimum 50.000 harciyorum

    Th 8 im dün 200 bin para harcadım ama 200 bin üstü gelen köy sayısı toplasan bir elin parmağını geçmez bastığım büyülerle falan anca çıkacak zaten 300 bin üstü hiç görmüyorum altın 3 teyim 1 e çıkarsam işe yarar mı sence ? Dediğin kadar var mı ?
  • Valla ben saatte minimum 750.000 gold yağmalıyorum 3 savaşla. Ortalama 4 savaşla 1.000.000 gold yağmalıyorum ama ordu çıkar çıkmaz köy aramaya başlıyorum yani ordu çıktıktan sonra oyalanmıyorum hiç. TH9 olduğumda kara iksir bonusu dolayısıyla Kristal 3'e çıkabilirim belki ama orda da hiç gelmiyor yine Altın 1'de kalırım şu anda oyundaki hem hızlı hem de en çok miktarda farm yapılcak lig Altın 1 bana göre hepsini denedim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Soopr.Owl*

    Valla ben saatte minimum 750.000 gold yağmalıyorum 3 savaşla. Ortalama 4 savaşla 1.000.000 gold yağmalıyorum ama ordu çıkar çıkmaz köy aramaya başlıyorum yani ordu çıktıktan sonra oyalanmıyorum hiç. TH9 olduğumda kara iksir bonusu dolayısıyla Kristal 3'e çıkabilirim belki ama orda da hiç gelmiyor yine Altın 1'de kalırım şu anda oyundaki hem hızlı hem de en çok miktarda farm yapılcak lig Altın 1 bana göre hepsini denedim ben.

    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.