Şimdi Ara

clash royale 3500 kupa üstüne çıkma rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • birçok arkadaştan mesaj yoluyla aynı soruyu alıyorum.

    3000 hatta 3500 kupa üstüne nasıl çıkılıyor?

    herkesin kendince stratejisi, asker seviyelerine göre oluşturduğu destesi var.
    3000 üstüne çıkmak için öncelikle bir deste üstünde uzmanlaşmanız gerekli. zaaflarınızı ve güçlü yönlerinizi bilmelisiniz. En önemlisi de iksiri idareli kullanmak ve rakibi iksirsiz anda yakalamak.

    İlk başlarda zaten rakibin destesini anlamanız gerekli. Hangi askerleri var ve sonradan ortaya çıkabilecek kıvılcım, binici, kraliyet devi, minyon sürüsü vb. gibi yakaladığı anda taç kulesine yüksek miktarda hasar verebilecek kartı var mı?
    Bunları hesap ederek savunmanız için önemli olan kartınızı boş yere kullanmayın.

    Örn: adamda hem minyon sürüsü hem de iskelet ordusu var. ve ilk başta iskelet ordusunu yolladı siz de okları kullanıp yok ettiniz. hemen ardından minyon sürüsü yollarsa ve sizde de havaya saldırı yapacak kart yoksa veya kullandıysanız gafil avlanmış olursunuz. Bu nedenle okları ve büyücüyü mutlak suretle boşa harcamamak gerekli.

    SAVUNMA:

    kendi destemden örnek vereyim: aşağıdaki destemde oklar ve büyücü minyonlara karşı iş yapar. Bu nedenle peşin kullanmam onları.
    karşı taraftan kraliyet devi, dev iskelet, golem, pekka hatta binici vb. yüksek cana sahip kart gelirse barbarla yok ederim.
    goblin iskelet ordusu vb. gibi düşük canlı ama saldırı gibi yüksek kart gelirse bombacı ile savunurum.

    yüksek kupalı arenalarda havadan saldırılar popüler. özellikle lav tazısı peşine minyon vb. geleceğini düşünerek büyücüyü hemen kullanmayın. büyücü lav tazıyı alacaktır. Lav tazı parçalandığında duruma göre isterseniz ok atabilir isterseniz hasarı göze alarak bekleyebilirsiniz.

    Yine bu arenalarda karşı taraftan kombo saldırılar gelir. dev peşine büyücü bombacı vb. böyle durumlarda deve odaklanmayın. devin arkasından gelenleri hedef alın. Aradaki bağlantıyı sonlandırırsanız kulenizi kurtarırsınız.

    Bu arenada kıvılcımı çok göreceksiniz. Kıvılcım için minyonlar iş yapar ama ben kullanmıyorum peşine attığı büyücü tek seferde alıyor. Onun yerine arenaya yaklaşmasını bekliyorum. köprüden geçince barbarları tam üstüne gelecek şekilde atıyorum. Böylece dört taraftan kıvılcıma saldırı oluyor. Ancak hedefi tutturamazsanız geçmiş olsun. Kıvılcım tek seferde barbarları alıyor. Dolayısıyla taç kulesine elveda.

    KONTRA:

    Rakibiniz yüksek iksir harcayarak size saldırıya geçtiyse ve siz düşük iksirle karşı koyabilirseniz özellikle barbar ve bombacı ile güzel savunulur. Böyle durumlarda ters taraftan binici peşine ateş ruhları ile taç kulesine yarıdan fazla hasar verirsiniz. Hem de rakibi diğer tarafı savunmaya mecbur bırakırsınız.

    Ya da rakibin saldırısına karşı koydunuz hemen aynı taraftan bir dev atın. sizin bombacı büyücü veya barbar savunmayı bitirince devin arkasında kalır ve harika bir saldırıya başlamış olursunuz.

    SALDIRI:

    Benim özellikle son haftalarda kullandığım saldırı; dev + mezarlık devi köprünün ordan yolluyorum hemen taç kulesini çevreleyecek şekilde mezarlık yolluyorum. Taç kulesi deve saldırırken iskeletler taç kulesini alıyor. 10 iksir bedelle taç kulesi yok etmiş oluyoruz. Bunu cehennem kulesi ile karşılayabilirler. Ama bu taç kulesini yarıya indirmiş oluruz. hem cehennem kulesi ile devi savunan hem de mezarlık tarafına iskelet ordusu veya barbar veya minyon atanlar nerdeyse hasarsız atlatırlar. Bunu yapabilenler de çok az.
    Cehennem kulesi demişken devi savunursa cehennem kulesinin yok olmasını bekleyip ters taraftan binici ile saldırabilirsiniz. Biniciyi tek yollamayın peşine mutlaka bombacı veya ateş ruhu gönderin.

    dev + bombacı + ateş ruhu bu saldırı hem düşük iksirli hemde yüksek saldırılı. Karşı konulamaz değil elbette ama denemekte fayda var.

    Yeni saldırı düşünmeyip bu deste ile devam etmeyi düşünüyorum. Dileyen kullanabilir. Ama bence oyunda yüksek kupaya çıkmak için öncelikle iyi savunma yapmak ve rakibin destesini anlayıp ona göre saldırı yapmanız gerekli.
    herkese iyi oyunlar.

    clash royale 3500 kupa üstüne çıkma rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkuvvetmira -- 21 Kasım 2016; 10:46:11 >







  • Hocam sizce asiri para harcamadan nereye kadar çıkılır yani efsanevi sandik falan aliyorum ama cok tas alma imkanim yok birde üst kupalara hizli nasil cikilir şuan 6.arena ile 5.arena arasinda gidip geliyorum madencim var efsanevi yardimci olursaniz oneriniz olur veya kullanabilecegim deste fikri olursa duymak isterim tecrubeli birinden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence taş alma para harcama. para harcayacaksan 3000 kupa üstüne çıkınca markete efsanevi geliyor ordan 40k altına alırsın.

    dev veya dev iskelet - ikisinin de canı yüksek. dev iskelet patladığı için fırsat bulduğun ana kuleye yolla iyice yaklaşmasını sağla.

    büyücü + bombacı + ateş ruhu - devin peşine yolla büyücü havadan gelecek minyonlara özellikle iş yapar bombacı da barbar goblin gibi yerdeki saldırılara karşı koyar ateş ruhu her ikisine de iş yapar. bunlar ayrıca savunmada da etkili

    binici - savaş bir tarafta yığılmışken rakibinin iksirini saymayı unutmadan gafil avlamak için ters kuleye yolla. tek başına yollama peşinde mutlaka düşük iksirli mızraklı goblinleri yolla.

    barbar - rakipten gelen dev, pekka, kraliyet devi, binici gibi kartları savun.
    oklar - rakipten gelen minyon sürüsü, iskelet ordusu gibi kartları savun.

    bu deste bence iş yapar bi dene. ama bir iki savşıp bırakma. bir hafta bu desteyle kas. iyice alış mutlaka arena yükselteceksin.




  • Merhaba,

    şuanda 2952 puandayım ki 3100 puana kadar çıktım fakat iyibir kart oturtamadım.
    Konu ile ilgili yardım edermisin?

    TEsla yerine büyücü koymak istiyorum ama bilmiyorum

    Efsaneler : Madenci , buz büyücüsü , kıvılcım ve oduncu
    clash royale 3500 kupa üstüne çıkma rehberi
    clash royale 3500 kupa üstüne çıkma rehberi
    clash royale 3500 kupa üstüne çıkma rehberi
    clash royale 3500 kupa üstüne çıkma rehberi




  • bence tesla kullanma. savunma olarak barbar zaten var. büyücü veya bombacı daha iyi iş yapar aynı zamanda atak olarak da faydalı.
    barbar ve büyücüyü mutlaka yükseltmeye bak.
    2. desten sanki daha iyi gibi geldi bana. dev 8 mutlaka kullanmalısın. pekka yerine barbar iyi iş yapar.

    dev + kıvılcım + buz büyücüsü + çarpma iyi kombinasyon olur. karşı taraf kıvılcımı savunmayı bilmiyorsa veya o an denk getiremediyse 3000 üstünde kalıcı olursun.
    dalkavuk yerine de normal büyücü kullanabilirsin. alev topu ve minyonlar iyi bence dursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.