Şimdi Ara

class yardımı-rogue talent önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.ben dün wowa başladım öncelikle class seçiminde kararsız kaldım şuan rogue oynuyorum ama kafam karıştı önerisi olan olurmu yoksa devam mı etmeliyim ?
    eğer devam edersemde rogueda hangi talent seçmeliyim assasination vs. yardımlarınızı bekliyorum



  • Öncelikle oyunda bir sürü klass var vaktin varsa internetten klasslar hakkında yazılar oku, videolar izle daha sonra içine en çok sineni oyna, oynarken seni mutlu edecek karakteri seç ve başla kimse sana rogue oyna warrior oyna gibi bir öneride bulunmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 11 Ağustos 2016; 11:05:13 >
  • Rogueda karar kaldım , bana rogue talenti hakkında yardım edebilirmisiniz neyi seçmeliyim neyine göre seçmeliyim pve için önerilen talent hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni outlander mı ne var bir talent acayip hoşuma gitti warhammerdaki witchjunter clası gibi olmuş hoş duruyor. Gerçi bilmiyorum daha geldimi gelecekmi varmıydı yokmuydu.
  • 3 tane var sanırım birisi assassination , subtlety bide combat (sanırım bunun adı degişti) ve ben bunlardan hangisini seçmeliyim anlayamadım :D karar veremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay oynanış istiyorsan Combat git. Pvp yaparım dersen sub git.
  • O eskidendi. Artık Sub pvp de bir şey yapmıyor.
    Bana sorarsan outlaw git. iyi damage cıkarıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awerysup

    Arkadaşlar merhaba.ben dün wowa başladım öncelikle class seçiminde kararsız kaldım şuan rogue oynuyorum ama kafam karıştı önerisi olan olurmu yoksa devam mı etmeliyim ?
    eğer devam edersemde rogueda hangi talent seçmeliyim assasination vs. yardımlarınızı bekliyorum

    Öncelikle bu oyuna yıllarını vermiş biri olarak şöyle bir şey diyebilirim.

    -Oyunda en son oynaman gereken classı ilk açmışsın bu senin için inanılmaz bir zorluk oyundan sogumana bile sebep olabilir.
    -Cunku rogue classında diğer classlar gibi gözle görünür bir hasar cıkmaz sustain damage dediğimiz ufak ufak ama seri vuruşlar gerçekleştirir ve buda cogu kişinin zevk aldıgı nokta degıldır.
    -Ögrenmesi kolay fakat ustalasması cok zordur 4-5 yılda anca pişersin sebebi ise cok fazla skill vardır ve her durumdan kurtulabilirsin fakat gaming mouse olsa bile ortada bir skill karğaşası olacaktır.Mekaniklerine alışabilmen her düello öncesi skill setlerini değiştirmen ve en önemlisi CC lerini akıllıca kullanman vs gibi ögrenmen gereken tonlarca şey olucaktır.
    -Ama dersen ki illa ben rogue oynayacam o zaman sana şöyle bir method söyleyebilirim ilk olarak feral karakter açıp kasmanı pvp yapmanı öneririm daha sonra monk ve en son rogue ile oynamanı bu sayede olayların mantıgını anlayabileceksin bu oyunda counteri olmayan tek classtır rogue.
    -İnternette çok guzel eğitici yayınlar videolar var hepsını ezberlemeni öneririm




  • teşekkür ederim şuan hunter oynuyorum :D şuana kadar herşey yolunda gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.