Şimdi Ara

Click&Buy alacaklara duyrulur!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet bu konu benim bu forumda sonun da bişeyler yazmama vesile oldu.

    Click&Buy denen bu firmadan bir hesap aldım.
    Hesap alırken almanyayı aradık fax çektik vs vs.

    Buraya kadar zordu ama asıl sinirimi bozan 40 euro luk Türkiye için bir harcama limiti koymuşlar. Böyle bir saçmalık var mı? Ben okadar fax çekecem kredi kartımın fotokopisini gönderecem adam bide bana sınır koyacak. Tel ettim bozuk Türkçe si olan bir adama derdimi anlatmaya çalıştım üstüne. Çok sinirliyim.

    Beyler,

    Olay şundan ibaret. Bu firma Türk insanını potansiyel hırsız ve dolandırıcı yerine koyuyor. Türkiye ye uygulamış olduğu bu sınırlamada bunun açık bir göstergesi. (bu bilgiyi telefon ettiğim Türkçe özürlü yetkilisinden aldım.) Şunu unutmamak lazım biz bir Tüketiciyiz ve elimizde iyi bir güç var. Bu gücün bir göstergesi olarak Knight online nın sitesinin Türkçeleştirilmesi click&buy firmasının 0212 li bir numara almasından anlayabiliriz. O zaman bu gücü kullanmalıyız. Tercihlerimizi bize böyle davranan firmalardan kullanmayarak yapabiliriz. Türkiye den kredi kartı ile ilgili problem mi yaşıyorlar kusurabakmasınlar bu benim sorunum değil. Para kazanan onlar onlar bunu çözecekler ben değil. Benim harcama limitime kimse kafasına göre sınır koyamaz. (sitesinde böylebir açıklama yok).

    Herkese kolay gelsin.


    Olimpiadayım "thewolfteam" (human ) konu ile ilgili pm atmak isteyenler ulaşabilir.







  • Yalnız bir şeyi kaçırmışsın..
    Artık faxlama olayına gerek yok

    Cep telefonunda "aktive" edebiliyorsun...
    Cep tel.ine "pin" kodu geliyor onunla aftif oluyor üyleğin..Ayrıca siteyi türkçe yapabliiyorsun..
  • Ya kimsenin Türkleri potansiyel suçlu yada hırsız yerine koyduğu yok. Sizlerin lehine olan bir şeyi nasıl olur da yanlış yorumlarsın. İyi o zaman hesabından 1000 Usd ın çekilmeye çalışan insanlar gibi sorun yaşamazsın. Limtini arttırabilirsin.

    Küçük bir bilgi yada hikaye diyebilirim.

    Sevdiğim bir kişiye bir Notebook almaya gittik. Kendisi bir Uluslara Arası Nakliye Firması sahibi. Kredi Kartı ile notebook almaya gittiğimiz de ki 3 adet alınacaktı kart onay vermedi. Aradan 30 saniye geçmedi ki kişinin Cep Telefonu arandı ve yüklü ayrıca sürekli alış veriş yapılmayan bir yerden ve ürün yelpazesinden alış veriş için kartın kullanıldığnı söylemişler. Telefonla görüştükten sonra işleme onay vermişler.

    Şimdi alış verişten sonra şöyle bir konuşma geçti, adamlar bizi mi izliyor biz özgürlüğümüz olmadan alış veriş yapamayacakmıyız ? Ama bu bir güvenlik prensibi.

    Bir seferde ben Yurt Dışında iken Kredi Kartımla alış veriş yaptım. Kasada aniden bir vivvvv vivvv diye bir ses oldu.
    Bir beyfendi gelip kimlik görmek istedi. Alışkanlık olmuş Sürücü belgesini göstermiştim anında pasaportumu görmek istediler. Tabi gösterdik falan alış verişimizi yaptık. Kimi insan rezil olmuşsun diyebilir ama ne kadar hoşuma gitti.

    Sadece 10M luk alış veriş veriş yaptığımda benden üztelik sürekli gittiğim yerlerin kimlik istemesi beni deli ediyor. Ama her seferde istinasız "GÜVENLİĞİNİZ İÇİN" kimliğinizi görebilirmiyim dedikleri hoşuma da gitmiyor değil..




  • Güzel kardeşim,

    Eğer ben bunu alırken bana 40euro limit koyacağını söyleseydi almazdım açık söyleyeyim. Şuan ben bu bilgi yoksunluğundan dolayı sorun yaşıyorum. Ayrıca sitesinde bir limit olayı var. Ben bunu 100 euro olarak ayarlamışım. İhtiyacım olan miktar bu. Ozaman ortaya bir bilgi koyacaktı sen Tr den giriyosun size max. 40euro. En nefret ettiğim şey hesapsızlık ve plansızlıktır. Belki mesleğimden kaynaklanıyor ama birilerine güvenip iş yapıyosun ve böyle yarıda kalıyor ya sinir oluyorum.

    Ben bu kredi kartı ile hiç aklına gelmeyecek bir memlekettten 500dolarlık alış veriş yaptım. İmzamıda kağıda değil ekrana attım. Yani herşeyin çözümü var.
  • Bu 40 Euro olayını nereden öğrendiniz hangi telefon numarası 0212 ile başlıyan mı Almanya mı ?

    Birde bu limiti arttırmanın bir yolu yokmu en azından dediğin gibi aylık 100 Euro civarına ?
  • Ben bunu daha önce yazdım ama bulamıyorum her nese gene sölüyorum dünyanın hiçbir yerinde bir müşteri bir malı almak için bu kadar uraşmaz malını satmakta bu kadar naz yapıosa kendisi bilir ama üye olmak zor deil dediğin kadar ben siteden oldum bir arkadaş tarif etmiş gayet kolay ancak dediğin gibi bir durum warsa alayına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.