Şimdi Ara

Clio 2 ses sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle şimdiden herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim şimdiden. Clio 2 2001 model fransız kasa aracım var pioneer teyp takılı üzerine ve iki sorum var sizlere. Birincisi çok önemli olmamakla birlikte araç direksiyon kumandasını bu teyple aktif hale nasıl getirebilirim. İkincisi ve önemli olan ise 4 kapı hop. Ve tizleri güçlendirmek ekstra olarak pandizot ustunede iki adet oval düşünüyorum pioneer tercihimdir varsa tavsiyelerinizi almaktan mutluluk duyarım ve bu sistemi amfi kullanmadan guclendirici vs ile çalıştırabilirmiyim. Tatmin edici olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hovam sistem hakkinda bir bilgim yok onun icin yanlis bilgi vermiyeyim fakat direksiyindan kumandayi aktiflestirmek ici w/r cikisli teyb lazim o teybe araya bi kablo gibi birsey satiliyir onu takip aktiflesmis oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim cevabını yeni gördüm teşekkür ederim wr çıkışı var teybimde ancak kabloyu aparatı nerden bulurum bilmiyorum. Zaten çok acil bi durum değil şu an daha acil bi konum var şimdi konu açığ yardım istiycem üstadlardan :D
  • Ses sistemi tamamıyla bütçeye bağlı. İyi bir ses istiyorsanız bir amfi kullanmanız daha faydalı olur. Amfi alınca kapılara compenant takabilirsiniz hem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.