Şimdi Ara

clio 4 1.2 araçta uzun Km'de LPG'nin zararı nedir? kaçıncı Km'de sorun yaşandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu araca LPG baglattim. arac 75binde. ancak araştırdığımda ve yapilan yorumlarda LPGnin araca cok zarar verdigini. LPGnin doğası geregi motorun sıcaklığını cok arttirdigindan subaplari erittigi hususunda bu motoru kullananlarin lpg sonrasi motor yaptırdığı yorumlarini duydugumdan,

    Araçtan soğudum. bu motorlari 2012 sonrası uzun vadede lpg de kullananlarin goruslerini almak isterim.




  • 5000-10.000 km de bir yada senede 1 kere bakıma sokulması gerekiyor.Takan usta da çok önemli iyi bir şekilde taktıktan sonra çok fazla sorun yaratmaz aksi türlü sanayiden çıkmazsın,bilinir ve tanınır yerlerde taktırmaya özen gösterin.


    bunun dışında lpg yi apaçi gibi kullanmamanız dışında bir sorun teşkil ediceğini düşünmüyorum,Atiker ve brc taktırdıysanız garanti dahili dışında bir sıkıntı olmaz,gönlünüz rahat olsun.

  • uzun süreler 4500-5000 devir bandnda sürmezsen sıkntı olmaz.3500 deviri civarı kullanmanı tavsiye ederim.ve mutlaka afr ayarı yapan bir lpg servisi bul hemen yaptır çok faydası oluyor.4 senedir fr li aracım cihaza bağlandığında 0 hata veriyor.

  • Lpg yi amacina uygun kullandiktan sonra pek bir problem yaşanmaz. Lpg nin amaci tasarruftur, performans degil. Amaci disinda kullanilirsa yakin zamanda problemler belirmeye başlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.