Şimdi Ara

Clio 4 R-Nav Navigasyon ve Harita Sorunu - Lütfen Yardım Edin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
36.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emater

    Arkadaşlar merhaba,

    https://renault.naviextras.com/shop/portal/chooseDevice?live.ui.locale.code=tr

    149 Mb lık iki dosyayı siteden indirdikden sonra formatlanmış USB ye kaydedin. R-NAV a taktığınız anda güncellemeyi alıyor. 2.1.0 a yükseliyor. Bilahare parmak izi alıp ( Donma vs olumsuzluklar olmadan) siteden 2012 haritasını güncelleyip tekrar aracınıza yükleyebilirsiniz.

    Arkadaşlar dediğim gibi benimde Sıkıntım vardı bu yorumla kitlenme ses çıkmaması sorunu çözdüm.ve servisin yapamadığını bu arkadaşın yorumu sağyesinde hallettim teşekkürler. Ve teyibin parmakizinide artık ala bildim ve son güncellemesinide yaptım




  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Clio 4 sport tourer aldım. R-Nav ekranı açıldıktan bir süre sonra kendi kendine kapanıp açılmaya başlıyor. Radyo yada MP3 dinlerken bir anda kapanıyor. Sonra sürekli resetliyor. Renault işareti çıkıyor radyoya geçmeden tekrar kapanıyor. Bu şekilde defalarca kendi kendine kapanıp açılıyor. Bazan birkaç restart sonrası açılıyor bazan da onlarca kez restart yapıp açılıyor bir süre sonra yine aynı şeyi yapıyor. Hatta kapalıyken (saat ekranında) kapanıp açılmaya başlıyor. Bir kaç kez fabrika ayarlarına döndürdüm çözülmedi. Yazılımını guncelledim ama yine aynı. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Daha önce benzer sorun yaşayan oldu mu? Yardım ederseniz çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu hakkında yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.