Şimdi Ara

Clio 4 Teyp Kabloları ? (YARDIM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Clio4 Joy aracımın orjinal teybi yerine sony teyp takacağım. Resme bakarak hangi renk kablo hangi kapıya gidiyor ve hangisi +, hangisi - söyleyebilir misiniz? 4 kapıyı da amfiye bağlayacağım. 8 uçlu 4 kablo çekmem şart mı? paralel bağlantı filan yapamıyor muyuz?

     Clio 4 Teyp Kabloları ? (YARDIM)



  • Çözülmüştür. Konu silinebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercan1980

    Arkadaşlar Clio4 Joy aracımın orjinal teybi yerine sony teyp takacağım. Resme bakarak hangi renk kablo hangi kapıya gidiyor ve hangisi +, hangisi - söyleyebilir misiniz? 4 kapıyı da amfiye bağlayacağım. 8 uçlu 4 kablo çekmem şart mı? paralel bağlantı filan yapamıyor muyuz?

     Clio 4 Teyp Kabloları ? (YARDIM)


    Kardeşim bende aynı şeyleri yaptırmayı düşünüyorum. Ne kadara maloluyor ve aracın orjinalliği bozuluyor mu ? Sen nerede yaptırdın ??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • sycoturk kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş senin nasıl bir sistem kuracağına bağlı. 1000tl ile 1500tl arasında masraf gider. ben ön kapılara infinity comp (250tl) + arka pandizota infinity oval (175tl) + bass olarak JBL BOX8P (180tl) + amfi harward hr560 5 kanal (280tl) ve teybi de sony mex-n4000bt (275tl) aldım. Toplamda 1000tl'yi geçti yani.

    işçilik kablo vs. eklediğinde masraf daha da artıyor. Clio 4'ün bassreflex'e uygun hoparlör yuvaları yüzünden en pahalı componenetlerle bile verimli ses alamıyorsun. ben birçok marka denedim. hemen hepsi boğuk gibi çaldı ancak en net sesi infitinity ve sony'ler ile aldım. bu yüzden seti bu 2 marka ile kurmaya karar verdim.

    sana tavsiyem ya komple sony al yada infinity.

    garanti konusuna gelince serviste bazı elemanlar garanti dışı kalır diyor bazıları da usta ellerde yapılırsa sorun olmaz diyorlar. Kanımca ecu'ya zarar vermediğin sürece bir sorun olmaz diye düşünüyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.