Şimdi Ara

Clio 5 1.3 tce icon + rs line

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clio 4 0.9 joy aracimizi satip clio 5 almayi dusunuyoruz. Baslikta belirttigim model icin bayi 229.000 tl fiyat verdi. Bu paraya bu araba alinir mi? Butcemizi zorluyor. Arabayi en az 4-5 sene binmek icin aliyoruz. Arabanin gelecekte fiyati veya piyasasi hakkinda fikirleriniz nelerdir. Zararli cikarmiyiz bu isten. Rs line olmayan icon paket fiyati 213.000. Fiyat avantaji acisindan sizin tavsiye edebileceginiz bayiler yada onu alma bu arabayi al diyeceginiz araclar var mi. Not: sifir harici arac dusunmuyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Paraniz varsa alınır lakin butcemi zorluyor demissin.

    Hic de gerek yok zorlanmaya. Clio 4 te 5e gore cok kotu bi arac degil.
    Bende de var clio 4 memnunum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia Ceed 1.0 Turbo 200.000 Tl 0 km alınabilir, segment yükseltmiş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı bayiler Aralık kampanyasi kapsamında megane sedan 1.33TCe - otomatik vites Joy paket modeli %80 yerine %50 ötv dilimine sokarak 231bine veriyorlar, sene bitmeden bunu bir araştırın derim, şahsen 230bine C sınıfı megane 4'ü zorlardım. tamam boş paket ama jant-multimedya ekran-ön kolcak vs. bunlar zamanla sonradan da eklenir. yada astra 1.2T - manuel vites bakın 230bine çıkacaksanız.

    @Konu Sahibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 tce edc icon sahibi biri olarak RS line almanızı önermiyorum. Koltukları iyi birisi için iyi değil ve araba fazlasıyla sert. İcon'un koltukları daha iyi. Paranız cebinizde kalsın. Araç hakkında sorunuz varsa cevaplayabilirim.

  • Clio 5 alınacaksa bence touch paket alınmalı. F/p olarak çok iyi gibi duruyor. Sarı sitede touch 1.0 plakalı sıfırlar 170 bine kadar gevşedi. Donanım açısından da icon rs line a göre çok eksik olsa da sınıfı için yeterli donanıma sahip.
    İkinci el konusuna gelirsek cliolar piyasa arabası, değerini koruyacağını düşünüyorum. Ancak, şimdi bile ikinci elinde 1.0 ile 1.3 arasında pek fark yok. Ve vergi avantajı nedeniyle ( renaultun 1.3 ünün 1299 ccden fazla olması sebebiyle nerdeyse iki kat fark var ) 1.0 ile 1.3 ün ikinci el satışı aynı gibi olur. Türkiyede ikinci el araç konjoktur cok farklı. İnsanlar asıl değerlendirmeleri gereken şeyler dışındaki kriterlere daha fazla önem veriyorlar. Performanstansa 200 bin liralık arabanın yıllık 1000 fazla olan mtvsini önemsiyorlar.
    Ama kullanış açısından hem edc hem motor bakımından da 1.3 daha iyi. Takdir sizin. Ben clio alacak olsam 1.0 touch donanım tercih ederdm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 17 Aralık 2020; 23:2:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.