Şimdi Ara

Clio Symbol 1,4 16v Bilgi Paylaşımı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
62.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yukarda bahsettiğim arabaya 13.000 tl verdim. Sizce fiyat nasıl? Sol ön çamurluk hariç hiç boya, değişen ve işlem görmüş parça yok.
  • arkadaşlar merhaba,

    symbol ya da bazılarında hâlâ yazdığı gibi Clio, ama sedan modelinde(tasarımı çok kötü, yakıtı koklayarak yakan, bagajı sınıfının en büyüğü olan) direksiyondan radyo-teyp kontrolü kaç modellerden itibaren standart?
  • Günaydın arkadaşlar. İmzamdaki arabamın deposunu 5 gün önce ful doldurdum. 207 km yol yaptım. Bu yolun tamamında klima açık, 120 kilometresinde (ş.arası) araçta beş kişi var ve bagaj yarım dolu, 30 kilometre şehir içi, diğeri ş. arası. Depoyu dün akşam yine aynı BP istasyonundan fulledim, 45 liralık (13.55 litre) benzin aldı. Yani 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 6.5 litre ya da kilometrede 0.215 kuruş. Arabayı alalı yaklaşık 3000 km yol yaptım ama ne kadar yaktığını ilk defa ölçtüm. Önceki arabam da yine 2001 model 1.4 16V Clio'ydu. Onun yakıt tüketimi de bunun gibiydi. Bu bilgiler aynı arabayı kullanan ya da aynı arabadan almak isteyen arkadaşlara faydalı olur düşüncesindeyim. Araba henüz 51.500 km'de, il Mersin.
  • Güncel...
  • clio symbol 1.4 extreme 2008 11000 km PİYASASI KAÇ TL DİR?

    GALERİCİ BİR ABİM VERECEK BANA ELDEN TAKSITLE İNŞAALLAH..

    BU HAFTA BELLI OLACAAKK NETTEN ARASTIRMASINI YAPTIM

    17 000 18 000 19 000 16 000 16 500 TL CİVARINDAN DEDIGIM MODEL KM DE AYNI 11 000 13 000 10 000 15 000 KM FELANN ...

    YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

    TŞK..
  • bugün aracıma carptıkları için bana ikame araç olarak verilen renault clio sembol 2010 model arabaya binme gafletinde bulundum bir sorum olacak. bu araba sağiplerine cazıp gelen şey ne bu araçları aldıracak kadar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babyloon

    bugün aracıma carptıkları için bana ikame araç olarak verilen renault clio sembol 2010 model arabaya binme gafletinde bulundum bir sorum olacak. bu araba sağiplerine cazıp gelen şey ne bu araçları aldıracak kadar?

    Ya bırakın bu işleri



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunyas288 -- 25 Aralık 2010; 15:46:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babyloon

    bugün aracıma carptıkları için bana ikame araç olarak verilen renault clio sembol 2010 model arabaya binme gafletinde bulundum bir sorum olacak. bu araba sağiplerine cazıp gelen şey ne bu araçları aldıracak kadar?



    quote:

    Orijinalden alıntı: babyloon

    alfa rome 156 2004 model full bir aracım var yağmurların başlaması ile problemle karsılastım sizinle paylaşmak isterim araç sanruflu aracın ön camdan aşagıya dogru inen 2 cıtasında sağlı sollu su lekeleri oluştu ( (airbaglarin bulundug ön 2 cıta) bu neden olur daha önce başına gelen varmı? sanruf su tahliye kanalındanmı kaynaklanıyor ben bu şekilde düşündüm



    quote:

    Orijinalden alıntı: babyloon

    herkeze merhaba 1 ay önce bende sonunda almak istediğim alfa 156 1.6 ya kavuştum.. araç hakkında teçrübeli arkadaşlara merak ettigim bir sorum olacak
    1. aracla yaklasık 3000km yol yaptım ve yaklasık 1.5 litre yağ eksiltti(araç tüplü) km yi yüksek hızda yaptım bunun etkisi olurmu tabi bilmiyorum yola cıkmadan bir alfa özel servisinde tüm bakımlarını yaptırdım motorunda vs hiç bir sorun olmadıgını soyledıler ama yağ eksiltmesı benı tedırgın etti bu normalmi sizce?


    Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon33 -- 25 Aralık 2010; 16:27:05 >




  • ilk sorunu 10 lirayla hallettim 2. si zaten sorun değil yılda 20 lira fazla verip arabaya binmek istemeyenleri merak ediyorum sadece cezbeden nedir teneke gibi kapanan bagaj kapı vs mi, yoksa 40 la giderken 3. vites istemesimi? yoksa 90 modeliyle 2011 modeli arasında yol tutuş güvenlik vs farkı olmayıp nostalji mi yaşamak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babyloon
    ... yoksa 90 modeliyle 2011 modeli arasında yol tutuş güvenlik vs farkı olmayıp nostalji mi yaşamak?


    Symbol'ün 90 modeli yok 2000'den itibaren piyasaya çıktı. Anadolu'nun yollarına uyumlu altı yerden yüksek basit yapısı ile kolay tamir özellikleri ile güncel kasa klima abs hava yastığı destekli Toros veya Kuş serisinin devamı yerine geçen alt orta sınıf aracı diyebiliriz. Fazla elektronik aksamı olmadığı için servise gerek kalmadan sanayide yerli araçlara el yatkınlığı olan ustalar rahatlıkla tamir edebildikleri kolaylıkla parça temini imkanı olduğu için gerektiğinde kolaylıkla zarar ettirmeden elden çıkarılabildiği için bu araçlar tutuluyor.

    Ne Renault ne de başka bir marka hiçbirimizin tekelinde değil herhangi bir hissedarlık durumumuzda yok bize veya başkasına bu araçları zorla aldırmıyorlar serbest piyasa koşullarında isteyen istediğini alır satar kullanır. İstemeyen de almaz binmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: babyloon

    ilk sorunu 10 lirayla hallettim 2. si zaten sorun değil yılda 20 lira fazla verip arabaya binmek istemeyenleri merak ediyorum sadece cezbeden nedir teneke gibi kapanan bagaj kapı vs mi, yoksa 40 la giderken 3. vites istemesimi? yoksa 90 modeliyle 2011 modeli arasında yol tutuş güvenlik vs farkı olmayıp nostalji mi yaşamak?

    Şakacı seni:)Gülünç oluyorsun önce yağ eksilten arabanın motoruna bak sen sonra symbol'ü eleştir.
  • babyloon Ha bu arada bagajında bidonla yağ bulundur yolda motoru yakmayasın.Bizim arkadaşta 92 model tempra km'si 250 binde olan arabada senin araba kadar yağ eksiltiyordu oda yağ bulunduruyordu bagajda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

    babyloon Ha bu arada bagajında bidonla yağ bulundur yolda motoru yakmayasın.Bizim arkadaşta 92 model tempra km'si 250 binde olan arabada senin araba kadar yağ eksiltiyordu oda yağ bulunduruyordu bagajda.

    Hocam alfaymış önündeki işareti görünce sinirlerim tepeme çıkıyor bariz haç varya birde övünyorlar o araça binecemeğime sırtımda clioyu taşırım daha iyi.
  • o konuya girersen türkiyede aclıktan ölürsün marketlerden aldıgın herşey %80-90 oranında adamların malları zaten e artık sebze meyvada öyle olduguna göre biz sadeece alım güçümüzün alabilecegı fıyata en iyisini almak düşer 5 liraya mal edilen bir araça 20 lira veremem heleki ithal edilen araçlara göre daha kalitesiz ve fiyattada cazip degılse bana göre bu işte bir sorun var demektir....
  • arkadaşlar
    2001 renault clio symbol 1.4 16V PST/A.C aracım var . pst ne demek bilen var mı?
  • turbox olsaydı kesin ve net bir cevap alabilirdin....ama pst tahmin bile edemedim....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vites5

    arkadaşlar
    2001 renault clio symbol 1.4 16V PST/A.C aracım var . pst ne demek bilen var mı?

    http://renaultclubtr.com/forum/clio-kulubu/51467-renault-clio-symbol-1-4-16v-teknik-ozellikleri.html?langid=1

    "Renault 1.4 16V araçlarda çift hava yastığı klima çelik jant sis farı vardır. bunara ilave olarak PST modellerinde ABS bulunmaktadır"




  • ya abi onu ben de gördüm ve merak etmemin sebebi de o zaten babam arbada abs olmadığını söylüyor 2 sefer ani fren yaptığında abs ye dair bi şey bi takırtı hissetmediğini söylüyor ben de bi umut var diyorum ama emin değiliz . evet bende turboxdan bi cevap alabilirim umuduyla yazmıştım
  • hocam fren dislerine bi bakın cift kat ve hava kanalları var mı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.