Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (1374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.467
Cevap
83
Favori
1.898.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj


  • arkadaşlar Bi sorun olacak şu megane vites topuzu symbol 2014 aracıma uyar mı? görünüşü hoşuma gidiyo bundan taktırmayı düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.9 TCe motorlarda antifirizli soğutma suyunun eksilmesi birçok kullanıcının şikayet ettiği bir konu. Sanırım yüksek performansta veya zorlayıcı şartlarda (Otoyol tam gaz, dağ yolları, şehir içi dur kalk, ani hızlanmalar vs. ) kullanıldığında aracın turbo beslemesi daha fazla soğutmaya ihtiyaç duyuyor ve soğutma sisteminde mikron seviyesinde de olsa kaçaklar meydana geliyor.


    Benim aracım 2020 model Clio Sports Tourer 0.9 TCe, şu ana kadar ciddi bir eksilme problemi ile karşılaşmadım. Yine de yedek antifrizim var, eksilme olursa tamamlamak için.


    Sizin aracınızda da muhtemelen genel bir sorun vardır. Ancak özel de olabilir. Örneğin, silindir kapak contasında problem olabilir ya da antifrizli soğutma sıvısı evsafını kaybetmiş olabilir. Bu nedenle, soğutma kanallarında çamurlanma meydana gelmiş olabilir. Sıvı, hiç değişmedi ise derhal değiştirin, eksilmelerde sadece antifriz ilave edin, saf da olsa su ilavesinden kaçının.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım Budur Radyo Bilgi Ekranım Silik Çıkma Parçalara Baktığımda İse Alt Tarafında 3 Adet Tuş Görünüyor Hangi Parça Uyumlu Olabilir Yada Orjinalini Nerden Bulabilirm Teşekkür ederim :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Slmlar renault symbol authentique 1.4 sibop ayarı emme Eksoz ne olmalıdır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbox T kullanıcısına yanıt

    tubox 0,9 tce daica sandero 2017 model rütin bakımları harici birşey yapmadık 2017 de sıfır almıştık ama ne soğutma suyunda ne birşeyinde eksiltme olmadı ama şüpheli durum şu ilk alıdımızda 2018 de bakımda servisi aradığımda contanın değişmesi gerektiğini söylemişti,bende 1 yaşında 5-6 bin km araba ne gerek var dediğimde servis kitapcığında öyle yazıyor demişlerdi bayada fiyat çıkmıştı sıfır araba garanti dışı kalacak yoksa bende göze alarak kendi ustama götürdüm rütin yağ filitre değimi yaparak kullanıyoruz pederde duruyor o şuan 50 bin km de ama dediğin gibi sıvı kaybı olabilir servis yoksa boşuna değiştirelim demez.

  • emirdiebirizm E kullanıcısına yanıt

    Symbol 2014 mü araç, tamir yapan yerlerde var başka teyp takıp çıkanı satan da.

    Aynı sorun bende de var. Tamir fiyatına teyp satıyorlardı ama henüz karar veremedim.

  • emirdiebirizm E kullanıcısına yanıt

    Sadece ekran mı arıyorsunuz

  • 
Sayfa: önceki 13701371137213731374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.