Şimdi Ara

CLOUD MİNİNG / HASHFLARE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
782
Cevap
26
Favori
33.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Pool'da siz bir seçim yapıyor musunuz bu paylaşımlara göre yoksa 50 50 devam mı ediyorsunuz konuda yazdığınız gibi.

    telegram uygulamasında hashflare grupları var 3 tane. onların birinde her gün değerleri paylaşıyorlar. şuan en yüksek değerler antpooldan ve millet %100 veriyormuş.
  • telegram grubunu paylaşabilirmisiniz?
  • Pool istatistikleri için buralara bakabilirsiniz.

    https://btc.com/stats/pool?pool_mode=day3

    https://blockchain.info/pools
  • Arkadaslar Merhaba daha geçenlerde sierrahash diye bir site bu şekilde paraları toplayıp 1 ayda yok oldu gitti. Bu tip sitelere güven olmaz. Hem çok mantıksız söyle düşünün. Adamın senin icin maden kazma gücü varsa bunu kendine neden kullanmasın? Enayi mi bu adam dikkat edin lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barcan61;

    Merhaba,

    Minimum satın alma seçeneği 10gh/s. 10gh/s karşılığı 1.5 dolar. 1 TH/s kazım gücü aldığınızı düşünürsek, 150 dolar ödersiniz, 1 yıl boyunca başka bir ek ödeme yapmazsınız. Günlük olarak kazancınızdan maintenance fee adı altında bakım ve elektrik gideri alınır, bu da aşağı yukarı %7-8 gibi bir rakama karşılık gelir. Her 24 saat sonunda o günlük bakiyeniz hesabınıza yatar.

    https://www.coinwarz.com/calculators/bitcoin-mining-calculator

    Bu sayfadan ne kadar güç karşılığında ne kadar kazanım elde edebilirsiniz öğrenebilirsiniz. Güç değerlerini 0 seçmelisiniz.


    prometheusx;

    Merhaba,

    Sierrahash'i bende takip etmiştim. Ama o sayfanın zaten ponzi olduğu en başından belliydi. Hashlare için konuşursak, benim açımdan şu anlık kötü bir izlenim yok. Tabii ki henüz bakiye çekmediğim için %100 güvenilirdir demiyorum. Ama, 3.5 yıldır bu piyasada, katıldığım günden beri her konuda çok şeffaflar. Her türlü olumlu, olumsuz durumda mail ile bilgilendirme yapıyorlar.

    Bu makineleri neden kendileri kullanmıyorlar sorusuna gelirsek,

    Antminer s9 isimli cihaz aşağı yukarı 1500-2000 dolar seviyelerinde. Toplu alım yaptıkları düşünülürse, %10-15 iskonto ile almış olmaları olası. Bu cihazın 19 TH/s kazım gücü mevcut. Site ise , 1 TH/s gücü bize 150 dolar karşılığında satıyor. Ve 1 yıllığına. 19 TH/s gücü 1 kişi satın aldığını düşünürsek, 2850 dolar ödeme yapması gerekiyor. Kiralayan kişi hem makineyi bedavaya getirdi, hem 850 dolar kazandı, elektrik ve bakım giderlerini kullanıcıdan tahsil edecek artı transferlerden komisyon alacak. Bence kendilerine çalıştırırsa mantıksız olur bu durumda :) 1 sene sonunda tekrar başkalarına kiralayacağı düşünülürse, müthiş bir yatırım :)




  • Öncelikle herkese bol kazançlar, yaklaşık 3 yıldır piyasada olan RUS ortaklığına paranızı yatırdınız bilginiz olsun. Karşılığında size işlemci gücü kiraladılar bir yıllığına...
    Geri kalan strateji tamamen size kalmış fakat ipuçları vereceğim dikkat ediniz.

    *Şu an için en karlı kazım aracı bitcoin (sha-256). Bitcoin fiyatları yükselirse veya sabit kalsa dahi yeterince güzel bir kazanç sunuyor.

    *Evet ödediğinizi yaklaşık 2 ayda geri kazanıyorsunuz fakat her 14 günde bir artan kazım zorluğunu hesaba katmadığınız için. Kazım zorluğunu da ortalama değerlerden hesaba katarsanız geri dönüş ortalama 3 ay sürüyor.

    *Aldığınız sha-256 kiralık işlem gücü, sizin için bitcoin kazıyor. İsterseniz reinvest(yatırım yap) seçeneği ile kazandığınız bitcoinler ile ek işlemci gücü satın alıp daha fazla bitcoin kazabilirsiniz. Hesaplamalarıma göre maximum verim 90 gün boyunca sürekli reinvest yapmak ve sonrasında , bakiye toplamak..

    *180$ limitine ulaşmadan kazandıklarınızı alamıyorsunuz, yani 10 dolarlık yatırım yaptıysanız 90 dolar kazanırsınız 1 yıllığına. Fakat 180 dolar limitine ulaşamadığınız için ödemenizi kontrat bitince alabilirsiniz.

    *Kazım gücü ; bitcoin fiyatı, kazım gücü zorluğu, kiraladığınız işlemci gücü ve POOL (işlemci toplulukları) ile alakalıdır. Şu an için en verimli pool, %50 BTC.com ve %50 Antpool. >>> %100 ANTPOOL olarak EDIT.

    *HASHFLARE KESİNLİKLE REFERANS LİNKLER İLE İNDİRİM YAPMIYOR. REFERANS LİNK İLE ÜYE OLURSANIZ, SİZİN YAPTIĞINIZ İLK ALIMIN %5 'i REFERANS ALDIĞINIZ KİŞİYE KAZIM GÜCÜ HEDİYE EDİYOR.

    *Hashflare komisyon ücretleri , bakım ücretleri ve diğer bakım giderleri altında %20 gibi bir kesinti yapıyor ve bunu günlük bakiyenizden düşüyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Bunlara dikkat etmek lazım. Ponzi oyunu olabilir. Olmasa bile zorluk artığında sen aynı hızda kazacağın için gelir düşecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi mail geldi. 20 sine kadar öteledik ödemeleri diyorlar. Bakalım artık hayırlısı



    Girdik ve patlamaz inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemeleri durdurmuşlar. geri açana kadar alınmaz bişey
  • En iyi pool seçeneği %100 Antpool olarak güncellendi...
  • exodusium kullanıcısına yanıt
    ben %60 btc china %40 antpool olarak ayarladım bakalım nasıl olacak
  • Ödemeler 2. Kez ertelenmiş, 20'sınde netleşir herşey :) Bu olumsuzlukları paylaşıyor olmaları iyi birşey kesinlikle. Ama temkinli olmakta fayda var tabii, gelişmeleri takip ediyor olacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan dünyanın en büyük cloud mining şirketlerinden birisi ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
  • Hashflare ödeme ortağı cryptopay kullanan var mıdır?

    Hashflare'den cryptopay'e btc gönderdiğiniz zaman plastik kartınız varsa herhangi bir ATM'den nakit olarak çekme olanağı veriyormuş. Komisyon oranı normal sayılabilir. Arada borsa filan olmadan direk parayı çekebilmek büyük rahatlık olurdu, kullanan varsa ilk ağızdan dinlemek gerek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exodusium

    Hashflare ödeme ortağı cryptopay kullanan var mıdır?

    Hashflare'den cryptopay'e btc gönderdiğiniz zaman plastik kartınız varsa herhangi bir ATM'den nakit olarak çekme olanağı veriyormuş. Komisyon oranı normal sayılabilir. Arada borsa filan olmadan direk parayı çekebilmek büyük rahatlık olurdu, kullanan varsa ilk ağızdan dinlemek gerek...

    Evet o benim de dikkatimi çekmişti. Ama güvenilirliği sorgulanır gibi. Birinci ağızdan birşeyler duyabılırsek düşünülebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takip ediyor olacağım. İndirim kodu olan var mı %5 - 10 gibi ?

    Bir süre borsadayım. Sonrasında 200-300 dolarlık almayı düşünüyorum. Reinvest yaptığımızda kontrat süremiz aynı kalıyorsa zararda değil miyiz ? Örnek veriyorum 200 dolarlık aldım 1 ay sonra 200 dolarlık daha aldım. Kontrat süremde hiç uzama olmuyorsa zararda olmaz mıyım ?
  • Kontrat süreniz uzamaz, yeni kontrat yapılır satın almalarınıza. Atıyorum 18.ınde 300 dolarlık alım yaptınız, 18.12.2018'de o kontrat biter. 01.01.18'de 300 dolar daha aldınız, o da 01.01.19'da biter. Yani reinvest açık olduğunda da satın alınan her güç için yeni kontratınız olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende 200 lira yatırdım. Umarım kazançlı olur. :) Benim herhangi bir ayar yapmam gerekecekmi acaba? :)
  • tam 1000 dolarlık yatırım yapıcam, bi anda ayın 20'sine kadar ödemeler durduruldu diye mesajları gördüm, bi anda geri çekildim

    1 senelik kontrat yerine belli bir reinvest oranıyla sürekli devam eden bir kontrat sağlanmış olur mu ?

    Yani atıyorum %30 reinvest yaptığımızda kontratımız sürekli devam eder hale gelir mi ?

    İkinci olarak;

    1000 Dolar yatırdım diyelim, sürekli %30 reinvest'te tutuyorum hesabı, atıyorum bana 10 birimlik kazma gücü verdiler, her ay 3 birimlik kazma gücü eklediğimizi düşünelim, 12 ay sonra kazma gücümüz yavaş yavaş silinmeye başlar mı ? Eğer öyle ise aslında pek de mantıklı olmayabilir reinvest olayı, onun yerine atıyorum 1000 dolar ile girerim, 3-3.5 ay içinde 1000 dolarlık amorti oldu diyelim, kalan 9 ayda da hiç reinvest yapmadan aynı kazım gücüyle devam edip kontrat bittikten sonra 1000 dolarlık yatırım yapmak daha mantıklı olabilir..




  • peki scrypt mi yoksa sha 256 mı öneriyorsunuz algoritma olarak ?

    Scrypt daha pahalıya geliyor sanırım ancak,bu ikisi arasında scrypt yabancı forumlarda da biraz daha iyidir denilerek övülmüş.

    1 MH/s için 7.50 dolar scrypt. Sha 256 ise 1 GH/s için 1.50 dolar ücret bandında.

    Ekleme : Bitcoin kazma işlemi için sadece sha mı kullanabiliyoruz bu arada ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 19 Aralık 2017; 8:12:0 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.