Şimdi Ara

Clubhouse rakibi Spotify Geenroom beta sürecine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clubhouse rakibi Spotify Geenroom beta sürecine başladı



    Clubhouse ile başlayan ses dayalı sohbet konsepti bir çılgınlığa dönüşmek üzere. Facebook, Twitter, Telegram gibi platformlar hızlı bir şekilde sesli sohbet özelliği duyurmaya başladı. Özellikle müzik yayını platformlarının da bu trende ilgi duyduğunu görüyoruz. Spotify bunlardan birisi. 



    Spotify Greenroom nedir?



    Sesli sohbet özelliği aslında çok basit manada bir sosyal ağ etkileşimi sunuyor. Yani fotoğraf paylaşımı, video paylaşımı veya paylaşımların ana sayfada listelenmesi, beğeni, favori gibi kompleks modüller mevcut değil. Böylece yüksek maliyet ve yönetim de istemiyor. Gerekli gizlilik ve iletişim kontrolü sağlandıktan sonra iş kullanıcılara kalıyor. 



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi A2 Lite'ın fişi çekildi



    Spotify da bu avantajı kullanarak temel bir sosyal ağ oluşturmayı hedefliyor. Spotify Greenroom uygulaması kullanıcıların istedikleri konuda sohbet odası oluşturmasını veya odaya katılmasını mümkün kılıyor. Her konuda konuşmak serbest olsa da biraz daha müzik odaklı olacağını söylemek mümkün. 



    Spotify hesabını bağlamanın yeterli olduğu uygulama hali hazırda İngilizce olarak belirli ülkelerde hizmet veriyor. Yakın dönemde desteklenen dillerde ve ülkelerde kullanıma sunulacak. 





     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/spotify_launches_greenroom_a_clubhouse_and_twitter_spaces_competitor-news-49629.php







  • Umarım oradaki ortamı yakalayabilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.