Şimdi Ara

CM 03-04 de ki yıldız adaylarınız. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
4
Favori
294.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay be ne oyunda CM0304

    Benim adamlarım Temur Altuhan ( forvet) De la cuesta ( solbek) bu iki adamı mutlaka alırdım. Tekrar oynayasım gelmedi değil
  • Hep dediğim gibi, adamın dibi, tek geçerim:

    Anatoli Todorov.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinamo Minsk'ten "Maxim Tsigalko" var, forvet oyuncusu. Bitiriciliği 20, kafası 16, tekniği ve top sürmesi 15-16-17'lerde. İki ayaklı ve çok güçlü şutları var. Kesinlikle takımınızı tek başına rahat taşıyacaktır. Değeri de ucuz, 1 milyon € civarlarında yanlış hatırlamıyorsam. Nantes'tan "Claudiu Andrei Keserü" de var, o da forvet. Onun da bitiriciliği, penaltısı ve uzun şutu (aşırtma, uzaktan şutları) hep 20'de kalıyor, sabit. Tekniği ve top sürmesi 16-17 civarlarında. Sürekli oynattınız mı oyunda Romanya'nın en iyi ve en pahalı futbolcusu oluyor. Monaco'da "Jerome Rothen" var, orta sahanın sol kanadında oynuyor. Değeri 4 milyon €, serbest kalma bedeli 6 milyon €. Pahalı futbolcu ama alırsanız oyunun en iyi orta saha oyuncusu oluyor, kesinlikle! Hiç pişman olmazsınız, emin olun. Sizi en az 7 sene götürür, garanti! Bitiriciliği, top kapması, kafası ve markajı dışındaki bütün teknik özellikleri en az 15, aşağıya da hiç düşmüyor. Zihinsel özellikleri de muhteşem. Fizik olarak gücü ile zıplaması 10'un altında, gerisi hep 15'in üzerinde. Bana göre en iyi ucuz orta saha oyuncusu. Sürekli oynattığınızda gelişiyor ve değeri 25 milyon €'ya kadar çıkıyor. Kristansen'den, Thompson'dan, Guarin'den, hatta Pedersen'den bile daha iyi bana göre.

    Şimdilik bu kadar, keşfettikçe yine yazmaya devam edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankra -- 7 Ekim 2013; 18:15:23 >




  • Burada yıldız adaylarımızı belirtiyoruz yani yoksa henry bu oyunun en iyi oyuncusu ama zaten yıldız ve çok para.
    andres d'alessandro bu oyunun pablo aimar ayarında olan tek oyuncusu. bildiğiniz aimar adı değişik 5 milyon traka üstünü taksite alman futbolundan kurtarabilir arjantin milli takımının bankosu olmasına vesile olabilirsiniz.
    tam 8 yıldır sıkılmadan aralıksız oynadığım tek oyun bu.
    Bazı arkadaşlar editör ve ya para ile hile yapıyor ki bence bir zevki kalmıyor.
    andres d'alessandro aldınız mı anatoli todorov kesin alın. bu adamın akarı kokarı yok.
    şimdi alayım ilerde para yapar satarım derseniz simonetta, pazzini, cerci, perez, cavenaghi gibi bir sürü ucuz ve çok genç süper oyuncu alıp geleceğe yatırım yapabilirsiniz.
    andres d'alessandro ve todorov olsun, Türkte diyelim herkesin bildiği temur ve serkan balcı ve okan koç ve kemal arslanı alın tamam kale o kadar önemli değil ama de la cusesta ya da fabiabo tarzı bir sol bek alın ki pek bulunmuyor sol bek. Alpay boşta oluyor onu kesin alın 4 5 sene götürür alabilirseniz servet çetin ve fatih akyel ve ibrahim toromanda iyi.
    para çok 8 yabancı alırım 5e düşünce kontenjan sadece avrupada oynatırım derseniz 8 oyuncuya 2004 mart nisan aylarında 2009 yılına kadar sözleşme imzalatın ki 2006 yılında birinin biterse yenileyemezsiniz gider adam yabancı sınırı düşüyor malum.
    Ben 2. lig b kategorisi 3. gruptan erzurumsporla başlayıp 2 sezonda 1. lige gelip türkiye kupasından uefa kupasına katılıp yarı final oynadım. Para çoğaldıkça oyuncuları alıp 2009 yılında 3 yıl üst üste lig ve kupa şampiyonu ünanıyla şampiyonlar ligi finaline kadar çıktım. tabi sonra sıkılıp takım değiştim az daha gitsem erzurumsporla alırdım o kupayıda işte oyuncu alamıyorum erzurumspora pek gs bjk fb falan rahat alınıyor oyuncu.




  • America de Cali'den Kolombiyalı "Kilian Edwin Virviescas" var, sol bek ve sol kanat oyuncusu. Ortaları ve pasları etkili. Değeri 500 bin-1 milyon € arasında değişiyor. Serbest kalma maddesi yaklaşık 2 milyon. Alırsanız, pişman olmazsınız. Sol bek sıkıntısını 5-6 sene giderir. Milli takıma kadar yükseliyor. Fransa Ligi'nde bir takımı çalıştırırken aldım ve Fransa halkı onu "en iyi oyuncu" olarak seçti. Municipal'dan Guatemala'lı "Carlos Fernando Figueroa" var, ofansif orta saha'nın bütün bölgelerinde oynuyor ve iki ayaklı. Top sürmesi, hızı, pası, orta yapması ve tekniği dillere destan. Fredy William Thompson'un ofansif versiyonu. Ama alırken sıkıntı çekersiniz. Değeri 200-300 bin € civarında ama kulüp en az 1.5-2 milyon € ister. Ama birkaç sene geçtikten sonra onu serbest kalma maddesiyle, 1.3 milyon €'ya aldım. Çok zekiyim

    Şimdilik bu kadar, keşfettikçe yine yazmaya devam edeceğim




  • Atalanta'dan "Riccardo Montolivo" ile "Giampaolo Pazzini" var. Montolivo orta sahada, Pazzini ise forvette oynuyor. Montolivo'nun özellikleri; etkili paslara, ortalara sahip olmasıdır. Hem teknik, hem de zihinsel özellikleri çok iyi. Çok iyi oyun kurar, asistler yapar. Belki biraz fazla para harcayabilirsiniz. Eğer Rothen'i alamazsanız alternatifiniz Montolivo olsun. Değeri; yanlış hatırlamıyorsam 2 milyon € civarlarında. Pazzini ise; Tsigalko gibi iki ayaklı. Bitiriciliği, kafa vuruşları 20'den aşağı düşmüyor (ki oyunda en yüksek sayı 20 ). Teknikleri, zihinsel özellikleri ve fiziği çok iyi durumda değeri 1.5-2 milyon € civarlarında. 4-5 milyon €'yu gözden çıkarırsanız almamanız mümkün değil.

    Şimdilik bu kadar. Keşfettikçe yine yazmaya devam edeceğim




  •  CM 03-04 de ki yıldız adaylarınız.



    bende kadromu paylasayım dedim :D
  • Arkadaslar ben bu oyunu 2004 ten beri oynarım belli bi süre oynadıktan sonra takım degişip tekrar bastan baslarım harika bi oyun size tavsiye edecegım oyuncular de la cuesta, cerci, de rossi, temur altunhan, santa cruz, c. ronaldo mariona gonzalez oynadıgım tum takımlara alırım gercekten süpre ötesi bi kadro bunlar simdi oyunda 2012 deyım kadromda kalede tsigalko(28 yasında olması lazım) kühne (19 yasında) padoin (27 yasında) de la cuesta (29 yasında) barbaros (28 yasında) puente (19 yasında ) cerci (25 yasında) de rossi (28 yasında) c. ronnaldo (27 yasında ) abuda (24 yasında) santamaria (22 yasında) gercekten hepsi fevkalade oyuncular tavsıye ederım. sonra gakpe, yahıoni, bunlarda cok guzel gelısıyor tavsıye ederim size iyi egleneceler
  • Kimse Gaziosmanpaşa'nın yıldızı Gökhan Şenol'u paylaşmamış.
  • Houston Caballeros'ta Rocky Woods ile Steve Jackson var. İkisi de santrafor oyuncusu. Woods, fizik olarak çok iyi, azimli, yürekli Teknik ve zihinsel olarak iyi. Piyasa değeri 50-100 bin €. Eğer onu aldığınızda özelliklerini 12-13-14 civarlarında görürseniz hemen pişman olmayın. Birkaç maç üst üste oynatın, takımın 10 numarası oluyor Jackson'a gelince; özellikler olarak Woods'tan az daha iyi. Bütün fiziksel özellikleri en az 15 ve yukarısında (dayanıklılığı bazen 14'e düşüyor ama sonra yine yükseliyor). Onun da piyasa değeri Woods'unki kadar. Alırsanız pişman olmazsınız. Zaten genel anlamda bu oyuncu, oyunda alınması tavsiye edilen oyunculardan. Moke adında bir futbolcu var. Oyunda serbest olarak başlıyor yani bonservisi kendi elinde. Top sürmesi, tekniği, hızı, çalışma oranı, özel yeteneği, kafa vururşları dillere destan. Alırsanız hiç pişman olmazsınız Değeri sonradan 7-8 milyon €'ya kadar çıkıyor.

    Şimdilik bu kadar. Keşfettikçe yine yazmaya devam edeceğim




  • maxim tsigalko
  • Gennaro Gattuso
  • Skeid'de Daniel Fredheim Holm adında futbolcu var. O da Braathen gibi Norveçli, Skeid takımında ve sadece "large (büyük)" database'de çıkıyor. Oyuna 17 yaşında başlıyor. Forvet ile ofansif orta sahanın bütün bölgelerinde oynayabiliyor. İki ayağını da kullanabiliyor. Pasları çok isabetli ve çok iyi oyun kurabiliyor. Değeri 100-200 bin € civarında 400-500 bin €'ya bu işi halletmek hiç zor olmayacak, emin olun. Sonradan onu 7-8, hatta 10 milyon €'ya kadar rakibe satabilirsiniz. Leandro Avila adında futbolcu var. Brezilyalı, 32 yaşında ve oyunda serbest. İyi bir maaşa alabilirsiniz. Defansif orta sahada oynuyor. Araya müthiş ölü paslar atıyor ve topu hiç kaptırmıyor, bir şekilde topu arkadaşlarına ulaştırıyor. İlla Oliseh'i kiralık mukavelesi bitene kadar beklemek istemiyorum diyorsanız bu oyuncu tam size göre. Sadece "büyük database"'de çıkar. Atletico National'de ise Jose Julian de la Cuesta var. Kolombiyalı, 18 yaşında ve libero, aynı zamanda sol bek oyuncusu. Değeri 150 bin € ama onu almak en az 1 milyon €'ya patlayabilir. Fakat alırsanız sol bek ile/veya defans sıkıntısını 15-20 sene giderir, bundan emin olun. Duran topları ve uzaktan şutları çok iyi. Bütün fiziksel özellikleri 15 ve üzerinde. Geri kalanları 12-13'ten aşağı düşmüyor. Hibernians'ta ise Yannick Zambernardi var. O da Cuesta gibi defansın ortasında ve sol bekte oynayabiliyor. Fransız ve 26 yaşında. Değeri sanırım 1-1.5 milyon € civarında. Uzaktan şutları çok felaket. Çaprazdan en az 3 gol (yani 30 metreden falan) atarsa şaşırmayın derim. Çok iyi de libero. Onu alırsanız sizi 10-11 sene götürür. Futbolu bırakana kadar bile harika performans sergiler. 3-4 sene sürekli oynatın, hem performansı yükseliyor, hem form tutuyor, hem de milli takıma kadar da yükseliyor (bunu dememin sebebi normalde herhangi ucuz bir Fransız oyuncu alıp onu Thuram, Lizarazu varken milli takıma kadar yükseltmek hiç kolay değil). 2-3 milyon €'ya kıyarsanız hiç pişman olmazsınız.

    Şimdilik bu kadar. Keşfettikçe yine yazmaya devam edeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankra -- 30 Ocak 2014; 5:02:01 >




  • 3. sezondayım yabancı sınırı iyice duştu suan 5 yabancı alabiliyorsun 6 yabanci var takımda ama sozlesme yenileyemiyorum malesef nasıl bir federasyondur anlamadım
    8 den 6 ya sonra 5 e dustu ins diger sezon +2 yaparlar turk oyuncu yok pek iyi de
  • Lyon'da "Hatem Ben Arfa" var. Forvet'in sol kanadında ve ortasında oynuyor ve sol ayaklı. Oyuna 16 yaşında başlıyor. Oyunun 2. senesinden itibaren gelişmeye başlıyor ve gerçekte nasıl iyiyse oyunda da o kadar iyi oluyor. Değeri 1-1.5 milyon € civarında. Marseille'de ise "Samir Nasri" var ama oyunda asıl adı "Samir Ben Said Nasri" Forvet'in ortasında oynuyor. Top sürmesi, hızı, top tekniği dillere destan. O da 2. seneden itibaren gelişiyor ve gerçekte nasılsa oyunda da o kadar iyi. Onun da değeri 1-1.5 milyon € civarında. River Plate'de ise "Radamel Falcao Garcia" var, yani bildiğimiz Falcao. Oyuna 17 yaşında başlıyor. Bitiriciliği ve penaltısı 20. Fiziksel özellikleri yaşına göre daha iyi. Değeri 200 bin €. İlk sene rezerve takımında oynatın, ikinci sene arada bir oynatın, üçüncü seneden itibaren sürekli oynatın, dördüncü senesinden itibaren ise oyunun en iyi 5-10 forvetinden biri oluyor yani gerçekte gösterdiği performans gibi oynuyor. Değeri; aldığınız fiyattan yaklaşık 30-40 kat fazla oluyor. Bu üç oyuncunun gerçekte şu an Dünya'nın en iyi 100-150 oyuncusu içerisinde, Falcao'nun ise Dünya'nın en iyi 10 forveti içerisinde yer aldığını görünce CM scoutlarının ne kadar başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini görüyoruz.

    Şimdilik bu kadar, keşfettikçe yine yazmaya devam edeceğim




  • Alessio Cerci
    Temur Altunhan
    Roncatto
  • Birkac adamda ben veriyim ;

    Gökhan Ünal - Yerli bir forvet oldugundan Türkiye ligi icin müsait fiyatıda gayet uygun zaten 550,000 serbest maddesi var teknigi ve şutları dışında özellikleri çok çok iyi değil ama ilk 11 de yerini bulduğu zaman coşuyor. Göztepe kariyerimde Temur ile çok iyi anlaşmışlardı ve sattım bu arada geliştirip satabilirsiniz fiyatını iyi katlıyor.

    Saidi Daneshokan - İnterde oynuyor özellikleri gayet iyi sağ kanatta gayet iyi ama Toledo varken alınması çok tavsiye edilmiyor.

    Hakan Akpınar - İnanılmaz bir oyuncu sadık Türk ve Beylerbeyi gibi çok buyuk kulupte oynamadigi icin alinması biraz daha kolay bitirici özelligi yuksek olmasiyla beraber hızlı tavsiye ediyorum.

    Halil Altıntop - 20 Yaşında Türk ve forvette aranan hersey var Halilde ilk senede alin ve birakin takimi sirtlasin.
  • vazgeçilemeyen oyunlardan biri :) 7 sezondur fenerbahçe ile oynuyorum :)

    Taktik : 4-1-1-2-2

    Pas : Kısa

    Top Kapma : Sert

    Ofsayt Tuzağı - Alan Savunması - Karşı Atak

    Kaleci : Kasper Shcmeichel

    Defans : Kilian Edwin Virviescas - Nemanja Vidic - David Alvarez(Henüz 15 yaşında Kafa 20 Markaj 20 Hız Pas Top Sürme 17+) Alattin Tosun

    Defansif Orta Saha : Emre Zengin (Gattuso'nun gençliği :) )

    Orta Saha : Arouca mis gibi 15 yasında aldım suan 23 yasında en kötü özelliği 16 :)

    Ofansif Orta Saha : Aaron Lennon - İlhan Kaya(KsK'de)

    Forvet : Alessio Cerci - Carlos Tevez ( Her sezon 82 gol atıyorum 70 arkadaslardan :) )

    Yedekler :

    Kaleci : Bekir Küçükertaş

    Defans : Egemen Korkmaz - Zafer Yücel - Mceveley(Sol bek sağlamdır)

    Orta Saha : Montolivo

    Forvet : Semih Şentürk :)



    Nasıl bu kadar yabancı oyuncun var diye sorucaksınız :) İlk sezon kapılır :) 6.Sezonda Türk vatandası olur :) tertemiz yabancı kontenjanı acılır :)




  • çok uzun zaman oldu oynamayalı ama Trezeguet forvet olarak çok iyidi tabi oyundaki fiyatı da baya bi yüksekti şimdi hatırladım
  • Beyler Daniel var sol bek için cesc fabregas var gelecekte kullanmak için.....

    Agüero var...

    Ama bu yazdıklarım gelecekte kullanmak için sadece daniel o anda kullanılabilir....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.