Şimdi Ara

Cm spawn farem driver yüklüyor fakat fare çalışmıyor firmware pack update hatası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cm stormun spawn modeli fareyi kullanmaktaydım . Bundan 2ay kadar önce xp Sp3 yükledim , sp2 yüklü olan zaman gibi bir sorun yoktu ta ki nereden estiyse sürücülerini güncelleyim istedim işte o an olan oldu . Yüklü olan sürücüden sürücüyü güncelleyim istedim ama önce hata verdi, update hatası oluşturuldu ve update işlemi iptal edildi hata imzası olarak da bunu veriyor " AppName: updater.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: hid.dll
    ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00001ab4" farenin sürücüsünü bir kaç kez sildim yükledim ama çözüm bulamadım . Farenin ışığı yanmıyor :( bazen fareyi görüyor cm spawn bulundu donanım yüklendi kullanıma hazır diyor , o halde dahi led i yanmıyor ve fare aktif olmuyor .

    Denenen yollar :
    - Sp3 silindi ,sürücü yüklendi çare olmadı
    - Sp3 ile işlem tekrar denendi çözüm gene olmadı


    Şimdiden teşekkürler , kolay gelsin







  • Başka usbden denedin mi? mesela arka usb girişlerinden ?
  • Evet 8 usb çıkışı var 8 inide denedim hatta usb-ps/2 dönüştürücüden taktım yinede fayda etmedi elimde başka usb girişli mouse var o çalışıyor,kanımca güncelleme ile alakalı bir problem ama yinede anlamını bilemediğim bir hataya sebep oldum.

    Olay şöyle gelişti tam olarak ;
    fare sorunsuz çalışırken , güncellemeyi denedim o sırada doğal olarak " press ok to update spawn Firmware" yazısı geliyor ve OK ile cancel butonları var ok ye tıklıyorum FWupdate bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor dedi ki aynı hataları hala vermekte xp SP2 ve SP3 de denedim aynı hatayı aldım .

    Şimdi bunları yazarken aklıma bir şey geldi denedim ve onuda aktarayım , evet mouse u görmüyor lakin mouse bağlı durumdayken ışığıda yanmasa fare driver ını açıp üzerinde dpi değişikliği gibi şeyleri deneyip kapatınca uyarı vermiyor, lakin mouse u usb den çıkardıgımda aynı seyleri deneyip çıkmaya çalıştığımda "Spawn gaming mouse is not connected" gibi bir uyarı veriyor .
    Yani mouse u kullanılamıyor ama usb de takılı durumdayken yazılımında yapılan deiğişklikleri algılayıp uyarı vermeden kaydedip kapatıyor ama mouse takılı değilse yukarıdaki uyarıyı veriyor .

    Saygılarımla .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.