Şimdi Ara

CM Stacker 810 DVD-CD vs. montajı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya ne dandik kasaymış bu kardeşim, DVD-CD kolay montajı için dandikten plastik zımbırtılar yapmışlar DVD-CD'ye takıp lap diye yerine oturtalım diye. Ama gel gör ki bu plastik zımbırtıların delikleri DVD'nin deliklerine hiçbir surette uymuyor yarım yamalak uyduğu kadarıyla (yani yarısını vidalamadan) sokmaya çalışıyorum yerine girmiyor.

    2003 yılında 50 dolara Çin malı adı duyulmamış bir kasa almıştım bu DVD&CD'ye takılan zımbırtılar hem çok daha kaliteli görünüyordu, hem kolayca vidalanıyordu hem de vidalandıktan sonra lap diye yerine oturuyordu (oturduğu mekanizmada bu kasanın takoz mekanizmasından iyiydi).

    Dünyanın parasını al, fazladan 5'er dolarlık 3 fandan başka birşey olmasın. Ne kasa kapakları adam gibi açılıyor(öküz gibi elle çevrilen vida koymuşlar, Çin malı olanda bir mekanizma vardı hop açıp hop kapatıyordun, son derece rahat açılıp kapanıyordu), ne PCI slotlarına kart takmak için kaldırdığın koruyucu kısım kartlar takıldıktan sonra yerine oturuyor, ne bu kasanın sağladığı gözle görünür bir konfor var,ne de doğru düzgün dökümantasyon (Herifler konfor sağlamak yerine zorlaştırmış işleri). Tek avantajı neymiş içi yayla gibiymiş, herifler havayı satıyor bize.

    Eski usul vidaladım DVD'yi kasaya yapacak birşey kalmayınca. (Ayıp 2003'te alınmış dandik bir kasadaki konforun yanına bile yaklaşamıyor)

    Bu ürünü aldım ve hayal kırıklığına uğradım, kimseye tavsiye etmiyorum...

    Ayrıca Cooler Master'ın kalite bir marka olduğu konusunda ciddi şüpheler belirdi kafamda...







  • dediklerinize katılıyorum sevmiyorum stacker 'ları bende
  • O eğreti zımbırtılarla sözde kilit mekanizmasına oturttum DVD-writer ve HDD'in bulunduğu kasayı, sözde kilit mekanizması diyorum çünkü langur lungur sallanıyor aletler yaklaşık 2-3 milimlik boşluk bırakıyor kilit mekanizması.

    Ya kardeşim madem adam gibi birşey yapamadın bırak 2-3 tane yuva da eski usul montajımızı yapalım. Bir de bu kasanın sessizlik iddiası da vardır Allah bilir, langur lungur sallanan DVD-Writer da ses yapmaz pek hani...
  • Ben hiç böyle bilmezdim ama bize uyarı olsun teşekkürler.
  • yapmayın arkadaslar yagggg

    bende sipariş verdim ya yarın gelcek ya bayramdan soraa

    offf içime kut düştü

    yannısmı yaptim yoksa

    lianli li mi alsaydım ?:(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xNeox


    yapmayın arkadaslar yagggg

    bende sipariş verdim ya yarın gelcek ya bayramdan soraa

    offf içime kut düştü

    yannısmı yaptim yoksa

    lianli li mi alsaydım ?:(



    Kardeşim, sen diğer arkadaşlara bakma..Kendi beceriksizliklerinin hıncını kasadan çıkarmaya kalkmışlar anlaşılan.. Çok güzel bir seçim yapmışsın..
    Ben işim gereği 10 tane kadar Stacker kasaya su soğutma kurdum ve bir o kadar da, Stacker modifiye ettim, en ufak olumsuzlukla karşılaşmadım. Gördüğüm en güzel ve en kullanışlı kasa diyebilirim. Sen gönlünü ferah tut..




  • Bende de stacker kasa var ve tüm sürücüler takılı hiç de bir sorun yaşamadım. Bir kişi takamamış diye kasayı kötülemek doğru olmaz.
  • Bendede var aynı kasadan. Hiç bir şikayetim yoktu. Ayrıca CD-ROM takmak çıkartmak abartıldığı kadar zor deil. Sadece biraz beceri işi
  • Ya taktım takmasına da 2-3 milimlik kilit boşluğu kalıyor ve tam olarak sabitlemiyor DVD-writer'ı. (Orta2'den beri bilgisayar kullanıyorum ve Lise'den mezun olalı 17 sene oldu.)

    Tekrar söylüyorum 50$'lık Çin malı eski kasam ile kıyaslayınca Stacker çok konforsuz. Bu da olmaması gereken birşey bence bu fiyata... (Konfor kötü ama soğutma performansı iyi Stacker'da onu da belirteyim)

    CM Stacker 810 değil de 830 filan alın bari...
  • O 2 mm lik boşlıuğu eğer ses yapıyosa yandan dvd writera vida atarak giderebilirsin. Böylece sabitlemiş olursun.
  • bende boşluk falan yok,hiç bir yerinden titreşim sesi gelmiyor,içi zaten çok ferah olduğu için hoplaya zıplaya montaj yapılabilecek konforu veriyor...
    açıkçası kötü hiçbir yanını bulamadım,bu arada bendeki model çift psulu stc-01 modeli,ülkemize ilk giriş yaptığında almıştım ve cm-830,ss tj-07,09 dışında üzerine kasa tanımıyorum...
  • CM Stacker 810'da kesinlikle tam sabitlenmiyor kilit mekanizması ile zaten benim bozulduğum da bu. 50 $'lık eski kasanın kilit mekanizması bir oturdumu yerinden zırnık oynamıyordu...(Zaten Stacker'ın sabitleyicileri 50 $'lık kasanınkilere göre dandik ötesi)

    Tamam Stackerlar karizma ama,CM Stacker 810'u önermiyorum kısacası kardeşim, bana 50 $'lık kasanın sağladığı konforu sağlaması lazımdı. Diğer Stacker'ları bilmem...

    Niye kendi malımı kötüleyeyim yahu beğenmedim işte...
  • Dış görünümü aynı olsa bile farklı model kullanıyoruz,demek ki 810'da işçilik stc-01 kadar iyi değil???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DiMarzio

    Dış görünümü aynı olsa bile farklı model kullanıyoruz,demek ki 810'da işçilik stc-01 kadar iyi değil???


    Evet, tam olarak bunu anlatmaya çalışıyordum.

    Yoksa 3 sene önceki sistemi toplarken becerikli iken, sonrasında amansız bir hastalığa yakalanıp beceriksizleşmedim...

    Dünyanın parasını vermişken Stacker 810 değil diğerlerini alın diyorum sadece...
  • Ben de bu modelden almak istiyordum,pek iyi bi haber olmadı bu.Sanırım başka bi kasa almak zorunda kalcam.
  • Hocam Crossfire-SLI yapmayacaksan RC-690 al, daha kalite...
  • Geniş ve ferah bi kasa istiyorum o modele de bakarım saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.