Şimdi Ara

Çocuk Patenleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tekerlekli patenler tarzları ve özellikleri bakımından belli modeller altında sınıflandırılmaktadır. Bu tarzlara istinaden, çocuk patenleri kategorisi altında çocuk paten severler içinde tekerlekli patenler üretilmektedir. Oldukça renkli tasarımlarıyla ön plana çıkan çocuk patenleri, diğer paten türleri gibi farklı markalar tarafından farklı özelliklerde üretilmektedir.

    Kız ve erkek çocukların kullanabilmesi için üretilen çocuk patenleri, rahat iç botu ile dikkat çekmektedir. Ayarlanabilir bağlama özellikleri sayesinde, çocukların ayaklarına tam olarak oturmaktadır. Çocuk patenleri toka ve bağcık bağlama sistemine sahiptir ve bu bakımdan oldukça iyidir. Çocuk patenlerinin yarı yumuşak yapıda olmaları ve bazılarının sünger ile güçlendirilmesi sayesinde çocuklara rahat bir kullanım sunmaktadır.

     Çocuk Patenleri Hakkında


    Bazı çocuk paten modelleri üçlü bağlama sistemine sahiptir. Toka, bağcık ve kayış ile bağlama imkanı sunmaktadır. Günümüzde çok çeşitli tarzlarda çocuk patenleri üretilmektedir. Her marka farklı tarzda ve renklerde ürettiği çocuk patenleri ile piyasada ön plana çıkmaktadır. Çocuk patenleri rahat iç yapı ile ergonomik bir yapıya sahiptir. Çocuk patenleri ABEC rulmanları ve dayanıklı tekerlekleri ile üst düzey kayma performansına sahiptir. Çocuk patenlerin tekerlekleri genel olarak ortalama 70 mm ile 76mm arasındadır. Tekerlek sertliği olarak ise genel olarak çocuk paten tekerlekleri 82A özelliğindedir.

    Günümüzde Rollerblade, Bladerunner, Busso, Powerslide, Rio Roller, Tempish ve benzeri markalar çocuk pateni üretiminde öne çıkan markalardandır. Günümüzde çocuk patenleri üretiminde farklılık yakalamak için bazı markalar tarafından flashlı çocuk patenleri üretilmektedir. Klasik çocuk patenleri ile birlikte Qads tarzda üretilen çocuk patenleri de mevcuttur. Bu paten tarzının çocuklar tarafından kullanımı daha kolaydır. Tekerlek yapısının önde iki arkada iki şeklinde olması çocukların daha kolay dengede kalmasını ve daha kolay paten sürmesini sağlamaktadır.

    Çocuk patenlerinin tüm modelleri daha güvenli duruş sağlaması açısından topuk frenine sahiptir. Bu sayede çocukların yavaşlaması ve durması daha kolay olmaktadır. Çocukların paten kullanımını zevkli ve güvenli hale getirmeleri için paten kaskı, dizlik, dirseklik gibi tekerlekli paten ekipmanları kullanmaları çok önemlidir. Tüm bu ekipmanlar çocukların olası düşmelerden kaynaklı yaralanmalardan korunmalarını sağlayacaktır.

    Kaynak: CaddePaten







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.