Şimdi Ara

Çocukların otoyola attığı taş, isabet ettiği araçtaki yolcuyu öldürdü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence kasti atılmış taştır bu altında şer aranmalı yaşları ufak degil çocuk ceza infaz kurumları var gidip paşa paşa yatsınlar
  • varoş p.lerine bak daha kötüsü de olabilirdi şöföre gelebilir ya da bir otobüs şöförüne zihniyet fukarası herifler kasten adam öldürmek, bunun başka izahı falan yok.
  • Her geçen gün şu memleketten biraz daha fazla iğreniyorum ya.. Allah bana EN KİSA Zamanda İnşAllah defolup gitmeyi nasip etsin İnşAllah..

    Umarim bu Şerefsizler '' Taş atan çocuklar '' yasasindan faydalanmaz da Görürler sülalesininkini.. Bu nasil iştir yaaa, Ulan arabami kullanicaz yola mi bakicaz Her köprünün altindan geçerken ona mi dikkat edicez artik nedir bu yaa nedir.... İnsani katil eder bunlar yaa katil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Nisan 2013; 11:26:58 >
  • Bu haberi görünce 2006 yılında çamlıca bağlantı yolu mustafa kemal mevkiinden geçerken başıma gelen olay aklıma geldi arabada ( skoda fabia ) çocuklar ve bacanaklarla 100-110 km hızla gidiyorduk, saat 9-10 suları tam köprünün altından geçtik bam diye bir ses hemen sağa çektim arabadan dumanlar çıkıyor eğilip baktığımda ancak ucu görünen bir taş radyatöre 5 cantim kadar gömülmüş. Taş dediğim küçük bir kaya parçası Allah'a şükürler olsun yarım metre yukarı gelse o hızla camdan içeri girecek ve araçta ki 5 kişinin canına mal olacaktı. O akşam servis çağırtıp arabayı servise yolladık ertesi gün taşın büyüklüğünü görünce şükür ettim. Araba pert olsa da üzülmemem gerektiğini anladım. verilmiş sadakamız varmış, siz siz olun otoban ve e-5 te köprü ve üst geçitlere yaklaştığınızda hızınızı azaltın ve dikkatli olun lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicero501 -- 25 Nisan 2013; 11:36:56 >




  • Bu sorunun çözümü o çocukları suçlamak olmamalı onları eğitimsiz bırakan insana ve mala karşı nefret ettiren unsurları değrlendirmek lazım. Ceza hukukunda bir ilke vardır.; hiçkimse suçlu doğmaz o kişiyi suça sürükleyen unsurlar arasında aile, toplum ve devletinde kusurları vardır. O yüzden suç ve suçluyla mücadele tek başına isnat edici olmakla sürdürülemez. Ayrıca bu sorunu devlette çok kolay çözebilir, Köprü ve üst geçitleri tel örgülerle kapatılabilir mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cicero501

    siz siz olun otoban ve e-5 te köprü ve üst geçitlere yaklaştığınızda hızınızı azaltın ve dikkatli olun lütfen.

    Yanliş anlama tepkim sana değilde yani Şimdi bu söylediğin çok mu mantikli yani ? Tamam oldu o zaman HER köprü altindan geçerken hizimizi azaltip dikkatli olalim yolu birakalim, Her köprünün altindan geçerken '' Ulan acaba biri taş atacak mi diye '' düşünelim.. Normal mi sence bu ? Yani Şöför bunu mu Düşünmeli yada artik Hepimiz köprü altindan geçerken Artik böyle mi düşünmek zorunda kalacağiz.. Resmen Paranoyak bi hayat mi yaşayacağiz... Çaliş kazan didin g.tünden ter aksin bi araba al diye, Sonra bi tane Şerefsizin piji Eğlencesine gelsin aracina yukaridan kaya parçasi atsin masraf çikarsin, Hepsinden öte senin benim karimin kizimin çocugumun annemin babamin falan hayatini elinden alsin...

    İt gibi Bi seferde 12 çocuk doğururlar sonra sal sokağa olsun bitsin.. Yine dediğim gibi yanliş anlama tepkim yazdiklarim sana değil, Şu olana bitene.. Bu olay çok sinirlendirdi beni yaa... Zorla Bireysel silahlanmaya itiyolar milleti, Artik millet dolmuş taşmiş durumda..

    Allah Bizleri ve TÜM SEVDİKLERİMİZİ BÖYLE İTLERDEN ve ŞERLERİNDEN KORUSUN KOLLASİN İNŞALLAH... Yaa bi an Annemin falan bu sebeple öldüğünü ( ALLAH GÖSTERMESİN) düşündümde o çocuklari kendi ellerimle öldürürüm herhalde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Nisan 2013; 12:02:55 >




  • Böyle sonuçlanacağını bilemezdi tabi bebeler.

    Geçende benim arabanın altında cam şişe atacaklardı güya akıllılar ya ben tabi anladım bi pislik olduğunu tam atacakları sıra durdum hemen kaçtılar bu zihniyet neden böyle anlamış değilim ailelerden kaynaklı kesin.
  • Tepkini anlıyorum hele yaşadığım olay sırasında o çocuk/lara ulaşabilseydim neler yapardım kim bilir. Ancak dediğim gibi buna engel olmak için hem bize hem de kamu otoritesine görevler düşüyor. Tekrar Allah hepimizi bu tür şeylerden korusun diyorum.
  • Hayda kader iste yazık olmuş. Allah rahmet eylesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 BAKAN ÇIKACAK, ÇOCUKLARIN BAŞINI OKŞAYACAK, ÖÜZR DİLEDİLER BİR DAHA YAPMAYACAKLAR MIŞ.. DİMİ ÇOCUKLAR???

    - EVEEET !!!!

    ERTESİ GÜN YİNE !
  • Bilinçsiz cocuklar. Cocuklarda yeni bir olay var kendilerine macera arıyolar laf atmalar labalilikler bunun kaynagı Anne babada bitiyor anne baba takip etmezse düzgün yetiştrmeze okullardaki hocalar zaten ugraşmaz cocugu yapıyor salıyor yapıyor salıyor noldu şimdi adrenalini taş atmakta buldu akıllandımı bence akıllanmadı . O taş kimseye gelmeseydi otobanda kalacaktı bunun sonucunda gene trafik kazası olabilirdi zincirlemeye kadar giderdi ve bir şımarık cocuk yüzüne ölenin haddi hesabı olmuyacaktı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Can_vtec

    Hayda kader iste yazık olmuş. Allah rahmet eylesin.

    Yazık olacak ise o taş atan çocuklara yazık olsun. Adamın değil , o arabanın ordan geçmesi o taş atan çocukların kaderi olup hayatlarını değiştirsin. Onlara diyelim bir kere de yazık oldu ,kader, diye. Onlar için üzülelim
  • Aynısı başımıza geldi .
    Karadenizde yayla gezintisi yapıyorduk minibüsteydik . Yol dar zaten yavaş yavaş gidiyoruz sağımızdaki tepeden çocuklar taş yuvarladı hem de öyle küçük falan değil tepsi kadar var tam arabaya vurmadan yerde sekti ve sürgülü kapının alt tarafını 10 cm içeri soktu .
    Allah korudu camdan girse , 2 kişi ölebilirdi .
    Sonra çocuklaarı bulduk gerekeni yaptık .
    Anlayamıyorlar insanlara Zarar vereceeklerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egitimsizlik cahillik hat safhada. 40-50 yasındaki adamlar trafikte yol verdin vermedin diye birbirlerini olduruyorlar bu nedenle bu olay bile normal geldi artık bana
  • Evlendirsen çocuğu olur çocukluğumu kalmış eşşek kadar herifler boş yere atmamışlardır.
  • serbest bırakmazlar inşallah
  • İzmit beyler... Her şey mümkün.

    Üst geçitte çocuk falan görsem hemen hız keserim.
    Yıllarım geçti İzmit'te...

    Aman dikkat!..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Erenköy sahil yolunda 15 yaşlarında veled-i zina ayağındaki kaykay'ı önüme attı.Son anda gördüm ne sağa kaçabildim nede ani fren,mecburen ön-arka lastik ile üzerinden geçtim az ilerde durdum.
    İbn-i zina kaykayı aldıgı gibi kaçtı,ilk ara sokaktan içeri girip önlerine çıktım beni gördüklerinde renk attılar.O korku onlara 6 ay yeter.

    Çocuklarının yaptığı kötü bir olay karşısında,çocuğu savunup dogru yolu göstermemenin sonuçları bunlar.Bence çocuklara verilen cezanın iki katı aileyede verilmeli.
  • Bu nasıl bir çocuktur. Nasıl bir ailenin evladıdır.
  • hala bilinç muhabbeti yapıyorsunuz hırsızlık için yapıyorlar. başka dertleri yok. oyun falan değil salaklık da değil. 2010'da edirne-istanbul yolunda içinde olduğum otobüse atmışlardı allahtan şöför farkedip kaçtı.
    o günden beri hep bakarım köprüye biri var mı diye. ama gece görmek mümkün değil. senelerdir kimse tedbir almadı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.