Şimdi Ara

COD 2 - Bir bölümde takildim, yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar..

    Misir`da gecen bolumde takildim. "follow the tanks across the valley" diyo. ama tanklar hareket etmiyor. Benim elemanlarda bu tankin cevresinde duruyor. Butun dusman askerleri öldüler. resimden belki hatirlarsiniz, bu bolumde 2 tane kapi var. Bu kapilarin acilmasi mi gerekiyodu bir sekilde?? oyun takildi sanirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianokey -- 6 Haziran 2008; 18:54:24 >



  • O görevde tanklari vadiler boyunca takip etmeniz gerekiyor.Karşınıza sıra ile tepeler ve bu dağların yamacına siper etmiş Almanlar çıkıyor.Bu siperdeki Almanları ve 88'lik Anti-Tank topları imha etmen gerekiyor.Görev listedende ilginçtir bir tanesini imha etmediğin halde görev yapılmış görünüyor.

    Her halde onu atladığın içinde pusulandaki yıldız gerileri işaret ediyor.Topu imha ettiğinda o kapılardan birinin üzerinde patlayıcı koyman için işaret çıkacak.Daha sonra o tüneli kullanarak tepenin öteki tarafına geçeceksin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Avrim
    ....


    te$ekkurler, bolumu onlarca kez oynadiktan sonra gecebildim. sanirim oyunda bir sorun var, gorevieri tamamladigim halde, tamamlanmami$ gibi gozukuyor
  •  COD 2 - Bir bölümde takildim, yardim lutfen


    Yaa sanirim oynadigim cd sorunlu, son 2 bolumdur surekli ba$tan oynamak zorunda kaliyorum ayni bolumu, oyun sapitti. `Locate the enemy observation point` diye bir gorev var, Herkesi oldurdum, gorunuste du$man yok, sadece sesleri duyuluyor. Yilldiz i$aretini takip ederek, haritada olmam gereken yerdeyim. Bu bolumu hatirlayan var mi?
  • fikri olan yok mu arkada$lar?
  • askerlerinin yanına git olmazsa haritayı bir gezin :D olmazsa farklı bir oyun al ama yine cod2 çünkü oyundada sorun olabilir ama sen yinede herşeyi dene olmazsa save game indir zaten oradan sonra map bitio :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.