Şimdi Ara

CoD: Black Ops Declassified'tan Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Playstation Vita'ya özel olarak hazırlanan Call of Duty: Black Ops Declassified'ın sadece bir adet resmi videosu yayınlandı. Oyunun bu videosundan sonra grafikler konusundaki şikayetlerden midir bilinmez, herhangi bir resmi video yayınlanmadı. Activision benzer şeyleri serinin Wii sürümlerinde de yapmıştı.
     
        Geliştirici firma her ne kadar oyunun ilk videodan sonra grafiksel olarak çok ilerleme kaydettiğini söylese de yeni bir videonun yayınlanmaması oyuncuların akıllarında soru işareti bırakıyor. Oyunun kamera ile çekilmiş videoları bize ayrıntılı bilgiler vermese de merakımızı gideriyor.

          Aşağıdaki videoda grafikler fena görünmüyor. Tabi kesin bir kanıya varmak için daha net bir video görmek gerek. Oynanabilirlik ise PS Vita'nın çift analogunun bulunması nedeniyle oldukça rahat görünüyor. 
     














  • bu oyun insaşşah çöp olmaz :(
  • Bu oynadığımız karakter Woods ise black ops 2'ye nasıl canlı geldiğinide açıklar umarım...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok daha başarılı olabilirmiş. oyun dinamikleri çok zayıf. dokunmatik ekran olsa bu yavaş oynanış normal derdim ama analoglarla gayet hızlı hareket edilebiliyor vitada, modern combat serisindeki gibi teker teker düşman gelmesi çok saçma olmuş. black opsun aynısını biraz kırparak getirebilirlerdi vitada. bu cihazın potansiyeli çok fazla ama oyuna hiç uğraşmamışlar. zombi moduda yokmuş. multidede çok kişiye destek yoktur allah bilir 8 kişide sınırlıdır. oyun güzel olabilirdi ama 100 tl'yi hak ettiğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun = cod 4 ps2

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vitada online yapsalar vitanın satışı artar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun black ops 1 in aynisi(dinamik,hepsi olmasada silahlar,eklentiler) bu muhtesem birsey grafikler zaten bildigin cod yani daha iyisi ps3 xbox ta bile yok ayrica cod tarihinde ilk defa silah eklentilerinde bipod kullanilacak ayrica mw3 teki silahlarin ve mode larin da yer aldigini belirmek lazim en basitinden silah olarak pp19 mod olarak killconfirmed ve dropzone tek uzuldugum ise hostiles modunun suanlik online olmamasi onuda yakinda getirirler.Ayrica oyunda woods kesinlikle olacak oynadigimiz karakterin dovmelri ona olabilir yada olmayabilir ama oyunda kesin olarak woods olacak ki bunlari nihilistic aynen soyle.Umarim hersey guzel olur saygilar.
  • kovanların düşme sesi rezalet
  • vita sahibi değilim ama oynanış çok kötü görünüyor.yarım saatte nişan alıyor.fps hiç gitmemiş el konsoluna bence.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok sıradan.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir el konsolunda bu kadar iyi grafik yada oynanis gordunuzmu bilginiz black ops olmus ve muhtesem olmus oynanis hardcore tarzi resistanceburning skies oynayanlar bilir ve el konsollarinda bu kadar iyi multiye sahip oyun gordunuz mu ?
  • Ya harbiden hem kiziyorum hemde cok uzuluyorum arkadaslar neden mis gibi bir oyuna illa kotu diyorsunuz oyunu alacaklarinda icine ediyorsunuz lutfen ya yalvariyimmi artik yapmayin etmeyin oyun gayet guzel olmus el konsolunda fps cok ta guzel olur bosunami ikinci analog koyuldu o zaman tekrardan soyluyorum lutfen kotu yorumlarinizi baska yere saklayin lutfen lutfen lutfen.
  • Oyuna giriş sahnesi PS2'de ki en iyi fps olan Black oyunu anımsattı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Kasım 2012; 3:48:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar içerik silinmiştir diyo brada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.