Şimdi Ara

COD Ghost ve Battlefield 4 ve Assasian Cread hata/sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 3 gündür acayip gerilmiş durumdayım :) Paraya kıydım gittim 4 adet oyun satın aldım... Aldım almasına ama acaipde sinirliyim şuan... COD Ghost malum ram sorunu çıkarttı daha oyuna girişte pörtledi.. ki işin ilginç tarafı 2 ayrı pc de denedim, bunlardan biri 8gb reme sahip(masa üstü) diğeri kaptop 4gb ram'e sahip..

    İnternetden call of duty ghosts ram fix diye birşey çıktığını öğrendim, ok oyunu oynamak için lazım dedim, indirdim, oyunun kurulu olduğu klasöre crack misali yapıştıracaz ok ama oyunu bulamıyorum :D yüklü ama nerde yüklü bulamadım... cod 2 var, ama ghost yok.. masa üstünde ikonuna sağtık özellikler dedikmi url veriyor, oda steam run gameid bilmem kaç yazıyor... Bu klasörü nerde bulurum? Oyunu nereye yükledik acem bileniniz varmı? =))

    Birde Battlefield sıkıntım var evet.. Oyunu ilk kurarken cd takılmışdı dedim belki o sebebden açmadı, sildim tekrar kurdum, 2. kurulumda hiç bir takılma yaşamadım ancak yine aynı sorun.. Herhangi bir hata kodu yada bişey yazmıyor.. oyun işletimde çalışıyor gözüküyor hemen100.000 lerde rem yemeye başlıyo ancak, ekranda karşıma gelmiyor... Simgesine çift tık, orion açılıyor güncelleme kontrolü yapıyor update yok ok oyun açılıcak gibi oluyor, eskilerin kum saati şimdilerin dönen yuvarlak ne idüü belirsiz o çember farede mavi mavi 2 dönüyor sonra hoooop bi görüntü yok.. fan hızlanıyor, pc efor sarfetmeye başlıyor, kalorilerini yakıyor ancak ekranımda hiçbirşey yok... Bu sorun ne ola bilir?

    Birde evet bu birdeler artacak gibi de kısa kesicem arkadaşlar... Aldığım oyunların içinde crysis 3 ve assasian cread de var, crysisi yükledim bitirdim(Çok kısa tutmuşlar hikayeyi çok üzüldüm o ayrı) anca Assasian en başında takılıp duruyor, gerçi tekrar bi sili yükleyeceim onuda belki düzelir ama aynı sorunu yaşayanlar olduysa belki yardımcı olur diye onuda belirtmek istedim bu konuda, Assasian dede oyun ok açılıyor, gemideyiz 3-5 gemi savaşı bombalamalar, gemi malum battı ok sudayız karaya yüzücez! ama ben yüzemiyorum... hep bir noktaya gelince oyun takılıyor... bilgisayarıda kitliyor...


    Evet arkadaşlar, bu sorunlarıma derman olacak, çözümleri bilenlere şimdiden çoook teşekkür ederim :) sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum...

    __:PC Özelliklerim:__

    Hp Pavilion Notebook
    64bit-4gb ram
    amd HD5650 ekran kartı(ati)
    i5 işlemci 2.40Ghz 2.40Ghz
    Boş HDD alanı 35gb







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.