Şimdi Ara

Cod: MW 2 [oyunu bitirdim ve ilk izlenimlerim] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildboy01

    oyun tek kelime ile muhteşemdi aksiyondan etrafa bakamadım anasını satayım brezilya falan :D yanlız benim beğenmediğim bir husus var bu sağ sola eğilme kalkmışmı anlamadım önceden Q E tuşu ile sağ sol yapardık şimdi sis ile bıçak var kontrollerdende baktım lean yok ne iştir kalktıysa kötü olmuş cidden


    Aynen ya ne oldu o tuşlara :S
  • çok merak ettim,ben tekrar bitiricem.ama bu sefer bütün itemleri toplayarak.yani %100 yapıcam..ben nedense %100 yapınca normal bitişinden ziyade süpriz bi sonla karşılaşıcamı düşünüyorum.
  • Crysis'i soLLamış bir oyun sonunda çıktı.BakaLım Crysis 2 bu oyuna rakip oLabiLecek mi.Her oyunda oLduğu gibi tek sorun kısa sürmesi onun dışında muhteşem bir oyun.
  • Atom bombası sahnesi biraz kafamı karıştırdı.Bombayı kim atıyor ? Diğer bölümler nerede geçiyor ki oralar günlük güneşlik hiç bir sorun yok ?
  • Captain Prince ı gördüğümde çok şaşırdım ben onu bu oyunda olmayacak diye biliyordum. Ama sağlam yumruklar attığı bir gerçek

    Hele o havalimanı bölümü yok mu adam katliam yaptı ve bir ambulansla kaçtı ya.

    Bu arada makarov aynı t-bag yahu.
  • Arkadaslar tek tek ekleme yerıne kurudugumuz gruba katılın 50 kısıyı gectık guzel ve lagsız oyunlar cıkartıyoruz.
    herkez turk olunca serverda lag yada baglantı sorunu yasamadan keyıflı oyunlar cıkartıyoruz. gruba katılmak ıcın sadece asagıdakı lınke girip ve JOİN THİS GROUP a tıklmak bu kadar basit

    Hekeze lagsız oyunlar diliyorum...





    http://steamcommunity.com/groups/mw2turkey
  • Bende Harika buldum doğrusu Muhteşem Görüntüler, Oynanabilirlik, Senaryo, Bölümler, Çatışmalar, Daha fazla askerle çatışma vs vs.

    Kısacası yok yok oyunda bittiğine üzüldüm ama biraz sonra tekrar başlarım süper ötesi tek eksiği biraz kısa olması 10 üzerinden 9,5 veriyorum ben bu durumdan dolayı.


    Emeği geçenlere
  • mw 'de fps çok değişkendi
    ama mw 2 'de hiç fps değişmedi.rahat rahat oynuyorum
  • Blogumda bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım paylaşmak istedim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: asuntay

    Bende çıktığı gün indirip bitirdim.Ertesi gün bir daha bitirdim.Dünde orjinalini alıp steam serverlarda online oynuyorum; bence bu online işi iyi olmamış....İstediğin serverda oynamak mümkün değil ,o kafasına göre sizleri grup yapıp oynatıyor.Bende iyi bir intibaa bırakmadı.Hatta bazı teamdeathmach bölümleri eski haritaların süslenmiş halinden başka birşey değil.İşi orada biraz sabunlamışlar gibi geldi bana.Tam olarak her oyun tipini oynamadım ama FFA en iyi seçim galiba ,ondada senaryolar kısıtlı.Dur bakalım ne olacak.....


    Dedicated sunucu
    Firmanın basınla ilişkilerini yürüten Rob Bowling oyun çıkmadan yaptığı açıklamada, oyunun pc versiyonunda dedicated sunucu açılamayacağını duyurdu. Yani; kendi sunucularınızda oyunu kuramıyorsunuz. Oyunla beraber kurulan “steam” üzerinden geçerek matchmaking sistemi kuruluyor. Bir oyuncunun bilgisayarı host oluyor ve diğer oyuncular ona bağlanıyor. Bu sistemin sürekli kopmalara ve düşük bağlantı hızlarına sebep olacağı söylendi, imza kampanyası başlatıldı falan filan…

    Benim yorumum; Şahane oldu bence, hile yapma şansı yok duvarlardan ateş eden havalarda uçan adamlar yok :) Bahsi geçtiği gibi düşük bağlantı hızı yada kopma olayı tamamen palavra. Oyunu oynayan ülkeler arasında en düşük upload hızı sanırım bizde var. Defalarca host olmama rağmen en ufak bir takılma olmadı 12 kişiyi barındırdım :) Host olan oyuncu eserde oyundan çıkarsa, yada bir şekilde düşerse oyun 5 saniye içinde başka bir oyuncu üzerinden devam ediyor. Yani namluyu birisinin anlına dayayıpta küt diye kopup sinir krizi geçirmiyorsunuz olduğu ekranda donuyor oyun yeni hosta geçince devam ediyor. Oyunu orjinal olmayan oynayamıyor. Çocuklar için bir fırsat olarak görebiliriz bunu. Hiçbir internet kafeneninde onlarca bilgisayara orjinal oyun alacağını sanmam alternatifler hariç.


    Ayrıca steam üzerinden gruplar kurabilirsin dostum istediğin server olmasada arkadaşlarınla yada sadece Türklerle oynayabilirsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winchsux


    quote:

    Orijinalden alıntı: qwerty*

    Beyler bu havaalanı baskınından sonra bir bölüm var orda kaldım ben ne yapcam bilmiyorum.

    Bir zenci bizim adamları öldürüp kaçıyor rio otelin yanından adamın peşinden koşuyorum olmuyor öldürüyorum olmuyor ne yapcaz orda? Bizim adamlarda ateş etmiyor.



    Ayaklarına sıkcaksın


    hocam bende aynı bölümde takılıp kaldım ne yapacagımı şaşırdım allem ettim kallem ettim yok sonra senin yazını okudum önce geyik sandım fakat geyik degilmiş saol bee teşekkürler




  • Bizde (Burak Tolga ile) günlere yaydık, parça parça oynadık hemen bitmesin diye ama ne yazkı ki az önce bitirdik :(
    Modern Warfare 2 de harikaymış tıpkı Call of Duty efsanesinin diğer geçmiş sürümlerü gibi. Filim tadında,,, senaryoyu oynuyorsunuz,,, çok heyecanlıydı. Şimdiden üçüncüsü çıksada oynasak hissiyatına kapılıyor insan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.