Şimdi Ara

Codebox 35100 CW Digiturk Receiver ile Turksat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz sene Vestel'in düzenlediği kampanya ile (aylık 29.90 kampanyası) Codebox 35100 CW model vestel receiver aldım (Eutelsat),
    Bu yıl Digiturk plus'a geçtiğim için bu cihaz atıl kaldı, Şimdi bu cihazı, Turksat'a bakan uyduya taktığımda kesinlikle Turksat kanallarını bulamadı, Turksat Network kanalından kanal eklememe rağmen gene frekanslar çıkmadı. Cihaz israrla digital kartı takın uyarısı vermekte, kumandadan mode tuşu ile de kanal eklenemektedir. Bu haliyle cihaz çöp oldu gibi. Bu cihazı Turksat uydusu ile kullanabilen var mıdır ?


    Bu tarz kampanyalarla cihaz alan (veya şuan alacak olanlar için ) bu tarz cihazlarla eğer geçiş yapılamıyorsa (Digiturk HD plus, pace kutu sahipleri vs) ve cihazımızı kendi istediğimiz gibi kullanamıyorsak , satın alma konusunda tekrar düşünmelerini isterim..



  • Kendim sordum, kendim cevaplayım problemi çözdüm;

    Biraz kurcalama sonucu cihazı fabrika ayarlarına aldım, kanal listesi tamamen boşalttıktan sonra kapatıp açtım (eski uydu bilgileri ve liste kalmış mı diye kontrol için )

    daha sonra digiturk turksat kurulumu yaptım yaklaşık 30 dk bekledikten sonra ;

    turksat kanalları (receiver da herhangibir kart olmadan ) 21. kanaldan itibaren çıkmaya başladı, favori listesi oluşturup şifreli digiturk kanallarını sildim ve şuan sorunsuz bir şekilde receiver olarak kullanabiliyorum..


    İşine yarayan olur günün birinde diye yazıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.