Şimdi Ara

Coinstats Borsa ve Coin Takip Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arakadaşlar merhaba, belki duyanlarınız, kullananlarınız vardır fakat ben haberdar olmayanlar için Coinstats isimli uygulamadan bahsetmek istiyorum.

    Coinstats, kripto para portföy takip ve trade programı olup blockfolio dan çok daha iyi bir programdır. Dilediğiniz kripto para cüzdanınızı veya borsa hesaplarınızı direk bağlayıp hangi token ne kadar ediyor görebiliyorsunuz, elle eklemeye gerek yok. Elinizdeki bir token pump yapınca aniden size haber veriyor, satıyorsunuz. En güzel özelliklerinden biri bu, bu sayede tek tek borsalara girip takip etmenize gerek kalmıyor, elinizdeki tüm tokenlerin değerini bu app ile tüm cüzdanlarda görebiliyorsunuz
    Ayrıca borsadaki paranızı görmek, al sat için verdiğiniz emirler olunca uyarı almak, hatta direk alıp satmak için api bağlayabilirsiniz. Artık her borsa için ayrı app indirmeye gerek kalmadı! Coinstats kullanarak tek bir app ile tüm ana borsalara hakim olabilirsiniz.

    Coinstats Borsa ve Coin Takip Uygulaması


    Ani pump ve dump hareketlerinde anında uyarı alarak pozisyon almanız konusunda çok yardımcı oluyor.

    Uygulamanın pro versiyonunu kullanmak isteyenler içinde %30 indirim sağlayan “h6k7PgbT” kodunu coinstats web sayfası üzerinden kullanabilirsiniz. (API aracılığı ile borsa bağlaya kullanıcılara ilk ay pro sürüm bedava)
    Pro Sürüm Avantajlarıhttps://telegra.ph/Coinstats-Pro-Özellikleri-06-08

    Uygulamaya ait Türkiye Telegram Kanalının kurulması şerefine bir de çekiliş yapılmakta, çekilişe katılmak için,https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScH7kOPvC5RzQnf90BYb8WbB0Ujv-EL7AgIXaMNUScBGGg-Ig/viewform formunda belirtlen tweete rt yapıp, telegram kanalına katılıp formu doldurmanız yeterli. Çekiliş sonunda 3 şanslı katılımcıya toplam 30$ değerinde BTC ödül verilecektir. CoinstatsTürkiye:https://t.me/coinstatsT

    Ayrıca uygulamayı indirip ekran görüntüsünühttps://t.me/airdropturkorain adresinde paylaşıp kanal yöneticine bilgi veren herkese anında 10 TRX ödül veriliyor.

    Uygulamahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.coinstats.crypto.portfolio
    Web Apphttps://coinstats.app/portfolio
    Türkçe gruphttps://t.me/coinstatsT

    Coinstats Websitesi:https://coinstats.app/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkttlv -- 23 Haziran 2020; 22:29:9 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.