Şimdi Ara

Çok acayip birşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün akşam 4096 adsl'e geçtim. Ancak beni yavaş yavaş geçireceklerini söylediler ne alakaysa. Sabaha kadar 4096 ya yükselir hızınız dedi ancak sabah baktım 2048 de hala. Sonra telefon açıp söyledim yanlış açmışınız kontrol edin diye. Baktılar hata yok su anda 4096 sınız dediler. Arıza kaydı aldılar . Sabah adam aradı o sırada modem kesildi. Adam kontrol için geliyoruz dedi geldi ve gitti. Hattım 4096 oldu ancak o modem kesilmesinden sonra iflah olmadım.

    Pppoe den internete girmeyen , sadece pppoa kullanan modemim şimdi pppoa kabul etmez oldu. Şu anda Pppoe ile internete bağlıyım. Linksys wireless modem kullanıyorum.

    Sorunum ise şu. Şu anda sadece 440 k ya kadar download hızına ulaştım ancak hiçbirşekilde upload yapamıyorum. Upload hızım 0.35 k ve msn dahi hiçbir program açılmıyor. Sabahta böyleydi ancak öğleden sonra yoğun telefon trafiği ( tam 12 kişi ) sayesinde düzelmişti. 111 K Upload hızına ulaşmıştım. Ancak aradan 4 saat geçti ve durum aynı.


    Benim ne yapmam lazım. Bana hattınız belki desteklemiyordur diye aptalca şeyler söylediler. Sonrada destekliyor ayakları yaptılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teiws -- 9 Ekim 2007; 18:38:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.