Şimdi Ara

Çok acil!450 liralık hasar için KASKO yu Bozdurtmaya değer mi?Yoksa hasarsızlığı mı bozmayayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bi sorum olacak şu an kullandığım Colt'umla ufak bir kaza yaptım daha doğrusu eşim duvara sağ arka kapıyı sürttü ve yaklaşık 450 lira fiyat çıkıyor onarım için... ve diyelim kaskodan bu hasarı onarttım-kaskoyu deldirttim..
    Daha sonra kullandığım bu aracımı satıp yeni bir araç satın aldığım da ve başka bir kasko firmasından yeni arabayı kaskolatmaya gittiğim de;
    bi önce ki arabamla yaptığım kaza-hasar-onarım karşıma çıkar mı??
    ve bu durumda sigorta ya ödenecek kasko primlerim de artış yaşanabilir mi??
    Keza zorunlu trafik sigortası primlerin de de bu 450 liralık hasara istinaden Zorunlu trafik sigorta primlerim de de artış yaşanacak mıdır???

    yada tam tersi hasarsız olarak kasko mu sonlandırıp yeni bir araçla kasko yaptırmak istediğimde primlerim de düşüş yaşanır mı??Bu işin işleyişi nasıldır??Aynı şey zorunlu trafik sigortaları içinde geçerli mi???
    yani hasbelkader bir kaza yapsak bu ömrü billah peşimizden gelecek yakamıza yapışıp her seferin de primleri yukarı çekecek bir durum mudur??







  • saçmalama hemen kaskodan tamir ettir, etkilese bile 100-200lira etkiler, büyük kazalarda kaskoyu bozdur..
  • sigortacına güveniyorsan deldir dostum yoksa sigotlacılar adamı öper 200 lira olan sigorta primin 600 700 lira çıkar, başka firmaya gidersin 250ye senin işini yapar. ben çok araştırdım 11 şirketten fiyat aldım aracın birinde koru mutuel sigorta en düşük fiyatı verdi diğerindede ergo isviçre en düşük fiyatı verdi.

    iyi araştır, olası bir kazada tutanak tutmadan önce sigortacını çağır ve ona danış deldirmeye değermi diye. çünki hasarsızlık indirimini kaybedersen sigorta sana ödediği hasar masrafını yıllarca kat kat fazlasıyla senden alır
  • hocam sana tavsiyem kaskonu anadolu sigortadan yaptir. hasar koruma veriyorlar. ben eski aracimla kaza yaptım. 5500 lira hasar hasarsızligimi bozmadı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracının başka kaporta parçasında önceden onarım boya vs yapılmışsa sorun yok. Kaskodan yaptırabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.