Şimdi Ara

Çok Acil İki Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu az önce açtım ama başlıktaki gereksiz noktalama işaretleri nedeniyle silinmiş.Bende tekardan daha düzgün bir şekilde açıyorum.

    İnternette masaüstü bilgisayarlarla ilgili ufak bir araştırma yaptım.Yakında almayı düşünüyorum.Ancak aklıma takılan iki soru var.

    Birincisi ; baktığım bilgisayarlardan birinde ekran kartı bölümünde 'İntel işlemci ile tümleşik HD Graphics ekran kartı' yazıyordu.Ancak başka bir bilgi yok.Şimdi bu kartın belleği ne kadardır,GPU'su ne kadardır nasıl öğrenebilirim ?? Bu arada işlemci : İntel Core i5 2300 2.80 Ghz 1155Pin 6Mb Vga850

    İkincisi ; Şu sıralar çokça rastladığım 'techno pc' markalı bilgisayarlarda ekran kartı genellikle '2 Gb NVidia G-Force G210 Harici Ekran Kartı(1 Gb Ayrılmış)' yazıyor.Bu model kartlar güncel oyunları yaklaşık 2-3 yıllık bi süre zarfında oynamak için yeter mi ? Performans konusunda nasıldır ?

    Ayrıca paylaşımlı ve paylaşımsız ekran kartları arasındaki fark nasıldır ? Yüksek performansla oyun oynama konusunda hangisi daha avantajlıdır ? Tüm bu konulardaki yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

    Daha önceki konuya mesaj yazan arkadaşlar umarım buraya tekrar bakabilirler.







  • 1. anakartla bütünleşik ekran kartıdır. az performans verir. Oyun oynamak için değil daha cok ofis uygulalamaları, müzik , internet gibi ihtiyacları görür.
    2. 1gb ekran kartının belleğidir. 1gb bellek doldugunda 1 gb da ramden alır. buna paylaşımlı denir. tavsiye etmem. bildiğim kadarıyla crysis bile en yüksek ayarlarda 1 gb belleği dolduramamıstı.
  • çok teşekkürler dostum. başka görüşleri olan varsa onları da beklerim :)
  • kardeş o tip hazır sistem almak yerine cok daha uygun fiyata harici ekran kartlı bi toplama kasa yapsan daha iyi olur,sistem tavsiyeleri bölümünde konunun uzmanı arkadaşlar yardımcı olurlar sana..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz32

    kardeş o tip hazır sistem almak yerine cok daha uygun fiyata harici ekran kartlı bi toplama kasa yapsan daha iyi olur,sistem tavsiyeleri bölümünde konunun uzmanı arkadaşlar yardımcı olurlar sana..


    Aynı şeyi bende yazdım konu açıldığı gibi. Mesajımı silmişler.
  • HAZIR PC = ÇÖP

    Paranıza yazık etmeyin kullanım amacı ve ayırabileceğiniz bütçeyi belirtin gelen öneriler daha performanslı ve geleceğe yönelik olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

    HAZIR PC = ÇÖP

    Paranıza yazık etmeyin kullanım amacı ve ayırabileceğiniz bütçeyi belirtin gelen öneriler daha performanslı ve geleceğe yönelik olacaktır.


    Katılıyorum, kesinlikle hazır pc alma. Bütçen doğrultusunda çok daha iyi özelliklere sahip bir pc toplayabilirsin.
  • Artık birçok firma kendi internet sitesi üzerinden seçtiğiniz ürünleri hazır toplayarak evinize kadar yolluyor. Benim tavsiyem; Sistem tavsiyeleri bölümüne konu açarak ve bütçe belirterek, ayırdığınız veya ayıracağınız bütçe karşılığında alabileceğiniz en iyi sistem için öneri almaktır. Arkadaşların dediği gibi, hazır sistemlere yüksek fiyatlar ödediğiniz gibi, harcadığınız fiyatın karşılığını kesinlikle alamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.