Şimdi Ara

ÇOK ACİL PRİNCE OF PERSİA YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir yerde takıldım deli olacam şimdi siyah elbiseli kadın ile kırmızılı bir kadın kavga ediyor kırmızılı düşecek anladınız işte neresi olduğunu sonra ben siyahlı kadınla kavga ediyorum yeniyorum onu sonra hertaraf çöküyor kırmızılı kaçıyor sonra benim kapıdan geçmem lazım tepelere felan çıkıoyrum pencereyi kapıyorum oradan geçiyorum 5-6 ninja kadınlar var orayı geçiyorum Yukarı çıkıyorum Girşte kapıdan sular akan yer var içeri giriyorum orda tam 5 tane duvarda kapı açma yeri var bir tanesine basınca üzerindeki işık sürekli yanıyor dedim heralde bu açar kapıyı sürekli yanana bastım ve geldiğim yolu geri döndüm kapı açılmamış orada ne yapıcam ya kafayı yedim o kadar tepelere çıktım olmadı anlamadıysanız ss koyayım.







  • Ben anladım da ilk life upgrade'i kaçırmışsın. Siyahlı kadını yendikten sonra yerde kanlar bulunan ve etrafında mumlar yanan kısımdaki taşı çekip içeri girmeliydin. Neyse şimdi o dört düğmeli yerler zaman değiştirme portalı oluyor. Duvardaki düğmelere doğru sırayla basmalısın. Düğmenin ışığı sürekli yanarsa doğru sıradasın. Yanlış bir düğmeye basarsan baştan başlamalısın. Daha fazlasını anlatmaya kelimeler yetmiyor, anlamazsan videosunu çekip buraya eklerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nForcer

    Ben anladım da ilk life upgrade'i kaçırmışsın. Siyahlı kadını yendikten sonra yerde kanlar bulunan ve etrafında mumlar yanan kısımdaki taşı çekip içeri girmeliydin. Neyse şimdi o dört düğmeli yerler zaman değiştirme portalı oluyor. Duvardaki düğmelere doğru sırayla basmalısın. Düğmenin ışığı sürekli yanarsa doğru sıradasın. Yanlış bir düğmeye basarsan baştan başlamalısın. Daha fazlasını anlatmaya kelimeler yetmiyor, anlamazsan videosunu çekip buraya eklerim.


    Sağol kardeş anladım cevap vermeden 5 dk önce yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.