Şimdi Ara

Çok acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 12. Sınıf sayısal öğrencisiyim yazılım mühendisliği okumak istiyorum ama çevremdeki insanlar iş olanağı yok diyor ve bu biraz canımı sıkıyor. Sizce iş olanağı var mı ve eğer seçersem işsiz kalma ihtimalim yüzde kaç?

    Not: Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba ,

    Öncelikle çevrenizdeki kişilerin bu tür bir yanılgı içinde olmaları sizi etkilemesin . Hangi meslekten olursa ol kendini geliştirmediğin sürece işsiz kalmaya mahkümsun. Yazılım Mühendisliği güzel bir bölümdür tavsiye ederim ayrıca mesleğinle ilgili kararları çevrene göre değil kendin karar vermelisin. Yazılım Mühendisliği bölümünün kurallarını iyi bilmelisin neler öğrenmek gerektiğini , hangi dilleri gelişitrmen uzmanlaşman gerektiğini analiz etmelisin.
  • öncelikle cevabınız için teşekkürler. Yazılım mühendisliği hem ilgi alanı hemde puanlarıma göre göre en ideal meslek. Gerçekten de istiyorum. Ama meslek şartları ve bilinmesi gereken diller ilgili birşey bulamıyorum nedir de bilmiyorum. Ve en önemlisi işsiz kalır mıyım kafamı kalmaz mıyım kafamı çok kurcalıyor. Bununla ilgili internette yaptığım araştırmalarda da bişey bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum selam,

    Çevrendeki kişilerin sözlerine kulak asma. Ben yazılım muhendisi değilim fakat aşağıdaki linklerden çalışıp en aşağıdaki linkteki gibi işler yapıyorum. İşsiz kalsan bile yapabileceğin bir alan yazılım. O yuzden çevrene pek aldırma.. ingilizcen yoksa önce onu hallet daha sonra da aşağıdaki blogumdaki yazıları ve tanıttıgım siteleri emek verip çalış üstüne diploma eklemesen de çok şeyler kazanırsın. yazılım dısında bir alandan mühendis kimliğimle soyluyorum diplomanı da al dursun. fakat onceliğin ufkunu genişletmek olsun.. umarım işine yarar soylediklerim..

    http://informationstock.com/bootstrap
    http://informationstock.com/codecademy-com
    http://informationstock.com/w3schools-com

    http://informationstock.com/template1/index.html




  • hemen bakıyorum. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.