Şimdi Ara

Çok acil yardıma ihtiyacım var TÜKENDİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Öyle duyar kasarak veya uzun uzun anlatarak konuya girmek istemiyorum kısa ve net ön lisans mezunuyum şuan çalıştıgım iş 2400maaş yol yemek onlardan 8-5 haftasonu olmayan bir iş bu zamana kadar maddi anlamda iyi getirisi olan işler de de çalıştım ama gecem gündüzüm yoktu bar işletiyordum öglen 4 gece 4 çalışıyordum ayrıldım şimdi sorum şu yaşım 25 bundan sonra ki hayatımda 3500 maaş getirisi bir işe girmem şartlarımda zor duruyor ama hayatımı da kurmaya ihtiyacım var zeki biri degilim ama akıllı biriyimdir bir işi kavrama yapma sürem kısadır.

    Yurtdışına dil kursu aracılığıyla gidip kalmaya düşünüyorum onu da söyle planlıyorum avusturalya 6 ay dil kursuna gidip sonra 3 ay daha uzatıp sonra orada 1 yıllık egitim sertifika okulları var 2 yıl öyle kalıp orada oturum alabilme olanaklarımı sağlayacak kurslara gidip vasıf kazanmak anlamında yaşamayı düşünüyorum neden avusturalya derseniz hem okuyup hem çalışma ve bu oturum olaylarında daha rahat bir yer geçen sene bu dedigim mevzu da bir arkadaşım yaptı şuan 2.yılında hem okuyor hem çalışıyor.


    Bana önerebileceğiniz başka bir yol mevcut mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Türkiye ile sınırlama kendini, düşüncen gayet mantıklı. İmkanın varsa git. Avustralya güzel bir seçim ve orada gelecek kaygın olmaz diye düşünüyorum. Tabi bu yazdıklarını başarmana bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.