Şimdi Ara

Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Yeniden Başlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerkanSD






    Kampanya detaylari icin link var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bugün 2 bayiye gittim bu değişim kampanyası için. Bende Note 2 var, Note 4 ile değişim yapayım dedim.
    Ancak birinci bayi telefonuma baktı, inceledi temiz telefon dedi, kalem etrafında azıcık soyulma ve şarj soketinin etrafına azıcık soyulma var.
    Ekranında 1 - 2 çok ince tırnak takılmayan çizik var. 10 - 15 soruluk bir ekran çıkıyor onları evet hayır diye yanıtlıyorlar. Ama benim telefonum kabul edilmedi.
    Sistem hatası var galiba dedi, başka bayiye bakayım dedim bende.

    2. bayii yine inceledi ve temiz telefon dedi. zaten temiz silikon kılıflı kullanılmış bir telefon.
    Burdaki arkadaş da girdi bütün soruları yanıtladı, ama telefonum yine kabul edilmedi ( telefon 2 yıl önce vodafone dan alındı, yan ithalat falan değil yani )
    Bu bayideki arkadaş da şaşırdı, abi bu telefonu kabul etmiyorsa, neyi kabul edecekler anlamıyorum dedi.

    Yani uzun lafın kısası, ancak sıfır telefon götürürseniz sistem değişime izin veriyor. Hiç boşuna uğraşmayın bence.
    Kampanyadan faydalanan varsa yazsın nasıl yaptığını bizde faydalanalım.




  • Kendi telefonunu kabul etmeyen Şirket :))

    Gözumde zaten dandikti..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • waskomnl kullanıcısına yanıt
    Vodafonenin sistemi anca bu kadar.
  • Ben yurt dışı kayıtlı ı Phone 4 verdim her tarafı çizik kenarında kırık vardı hiç bakmadan aldılar note 4 aldım çok memnunum tabiki bir önceki kampanyadan. Bu kampanya olmasa telefonumu değiştiremezdim memnun kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone sürekli aynı şeyi yapıyor..

    Abi tamam güzel ama eski kampanyada 1800 liralık kar sağlanıordu şimdi düşmüş..

    Ama kampanya ile ilgili yine eleştirilerim var ama susuyorum gerek yok

    Alan arkadaşlara hayırlı olsun

    Ama sadce şu kadar deyim

    Vodafone Red Elite Tarifesi şu an 59 lira

     Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Yeniden Başlıyor!


     Çok Beğenilen Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Yeniden Başlıyor!


    Bu Kampanyada red large yani daha az hak veren tarife için 85 lira ödeyeceksiniz..

    Kafadan 26 lira buradan fazla alınıypr. Senede 624 lir yapar. Bunun dışında bide telefonununzuu veriyosunz. Verdiğiniz cihazlar en az 500 lira.. 1100 lira lık zaten zararınız var. 1400 lira indirim yapıyor sözde..

    Bence geçiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 13 Mart 2015; 12:31:14 >




  • Bu kampanya icin telefonun kusursuz derece temiz mi olmasi gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim sordum cevaplamis playim:)
    Calisir durumdaki ve asagidaki tablolarda belirtildigi sekilde Yeni gibi kullanilmis veya kirik statulu telefonlardan biri ..... diye devam ediyor.
    O zaman benim ekrani kirik telefonum kabul gorur mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kampanyadaki fiyatlar yok düşürmüşler, en basitinden eski iphone 4 üme 740 tl verirlerken şimdi 480 tl ye düşmüş. Pek bir anlamı kalmamış şu anki halinin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4umde Ekran kapak ic kisim tertemiz yalniz plastikte soyulma ve telefon on kisminda koselerde soyulma var. Dokunmatigi etkilemeyecek bicimde ve uzaklikta. Temiz mi kirik mi sayilir cihazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Kampanya kapsamında çalışır durumdaki ve statü gruplarından ve APPLE IPHONE 4 16GB, APPLE IPHONE 4 32GB, APPLE IPHONE 4 8GB, APPLE IPHONE 4S 16GB, APPLE IPHONE 4S 32GB, APPLE IPHONE 4S 64GB, APPLE IPHONE 4S 8GB, APPLE IPHONE 5 16GB , APPLE IPHONE 5 32GB , APPLE IPHONE 5 64GB, APPLE IPHONE 5S 16GB, APPLE IPHONE 5S 32GB, APPLE IPHONE 5S 64GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 3 32GB N9000, SAMSUNG GALAXY NOTE 3 NEO N7500, SAMSUNG GALAXY NOTE II 16GB N7100, SAMSUNG GALAXY S4 16GB I9500, SAMSUNG GALAXY S4 MINI 8GB I 9190, SAMSUNG GALAXY S5 16GB G900, SAMSUNG GALAXY S III I9300, SAMSUNG GALAXY S III MINI 8GB I8190, SAMSUNG GALAXY S4 ACTIVE I9295, SAMSUNG GALAXY S4 ZOOM C1010, SONY XPERIA Z1, SONY XPERIA Z2, SONY XPERIA L, SONY XPERIA Z ULTRA 16GB model telefonlardan bir tanesini Vodafone Cep Merkezlerine teslim eden ve 24 ay süresince Vodafone Red Small, Red Medium ve Red Large tarifelerinden birini kullanmayı taahhüt eden aboneler her bir tarife için teslim edilen telefonların durumuna göre ayrı ayrı belirlenmiş Ek-3'te yer alan indirimli aylık ek ödemeler karşılığında kampanya kapsamında sunulan iPhone 6 16GB, iPhone 6 64GB, iPhone 6 Plus 16GB, Samsung Galaxy Note 4 ve Sony Xperia Z3 model telefonlardan birinin sahibi olacaklardır.
    Kampanya kapsamında abonelerin indirimden faydalanmaları için öncelikle cep telefonlarının kampanyaya “Kabul Edilebilir” olması gerekir. Cihazların “Kabul Edilebilir” olması için; çalıntı ya da IMEI numarası kopyalanmamış olmalı, açılıp kapanıyor olmalı, bataryası mevcut olmalı, sıvı teması olmamalıdır. Ayrıca sadece Apple marka cihazlar için geçerli olmak üzere Iphone güvenlik kilitleme kodu kaldırılmış olmalı ve iphone/ipad’imi bul (iCloud) servisi kaldırılmış olmalıdır. Tüm bu kontrollerden başarıyla geçen cihaz “Kabul Edilebilir” statüsündedir. Söz konusu kabul kriterlerinden geçmiş cihazın değerinin belirlenmesi için ise, Vodafone Cep Merkezlerince fiziksel ön kontrolleri yapılır. Kontrol sonucunda cihaz, 4 kategoriden birine girer ve bu kategoriye göre kampanya kapsamında alınacak indirim tutarları belirlenir. Bu kategoriler sırasıyla; “1.Grup”, “2.Grup” , "3.Grup " ve “4.Grup” dır. “1.Grup” olarak değerlendirilen cihazlar fiziksel durum olarak sıfır telefona yakın olup, ekran ve/veya kasalarında çoklu çizik bulundurmazlar. “2.Grup” statudeki, cihazlar Ek-4 te paylaşılan soru setlerinde belirtilen miktarda ""hayır"" cevabı almış, cihazın ekran/cam veya kasasında 2 adetten az ve 2cm den kısa, tırnak takılmamış , boya dökümü olmamış aşınmaları içerir.‘’ 3.Grup’ statüdeki cihazlar soru kriterlerine göre ekran ve/veya kasalarında çoklu ve/veya hafif çizikler ya da kullanıma bağlı hafif aşınma izleri içerirler. ‘’4.Grup ” statüsündeki cihazların ise, ekran ve/veya kasalarında kullanım veya darbe kaynaklı kırık, çatlak veya deformasyonu vardır.
    Aboneler teslim ettikleri cihazların sahibi olduklarını ve 18 yaşından büyük olduklarını beyan ederler ve cihazın tesliminden kaynaklanan tüm sorumlulukları kabul ederler.Aboneler, cihazın teslimi sırasındaki kayıp ve çalınmadan dolayı sorumludur Teslim edilen cihazların IMEI numaraları kapsamında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu veritabanında herhangi bir kusur kaydı (kayıp, çalıntı, suç unsuru vbg.) bulunmasından doğacak her türlü yasal yükümlülükten aboneler sorumludur. Teslim edilen cihazlara ilişkin SIM kartlarının ve varsa hafıza kartlarının çıkarılması abonenin sorumluluğu altındadır, cihazların teslimatı öncesinde veya sonrasında yapılan hiçbir arama ücretinden abone Vodafone Cep Merkezlerini ya da üçüncü bir kişiyi mesul tutamaz. Aboneler, kendisi tarafından sağlanan bilgilerin doğru olmamasından kaynaklanan her türlü sorumluluğu üstlenmektedir ve cihazların teslimatından önce kendine özgü bilgi, metin mesajları, resimler, oyunlar, şarkılar veyahut kişisel vasıftaki herhangi başka bilgi gibi tüm verilerin silinmesi abonenin yükümlülüğü altındadır. Aboneler, telefonlarını teslim edip indirimli yeni kampanyaya girdikten sonra eski telefonlarını geri alma isteğinde bulunamazlar."

    4 gruba ayırmışlar, ama benim tertemiz note 2 telefonumu hiç bir gruba sığdıramadılar. Yemişim grubunuzu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waskomnl -- 13 Mart 2015; 21:31:26 >




  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    Bu red elite tarifesine 59 tl ye nasıl geçiyoruz,vodafone sitesinde 125tl yazıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mücahit Çalışkan

    Bu red elite tarifesine 59 tl ye nasıl geçiyoruz,vodafone sitesinde 125tl yazıyor?

    http://www.vodafone.com.tr/Red/aile-indirimi.php

    • 2 aile üyesi de Vodafone'a yeni gelirse, 2. Red'li %50'ye varan indirimden yaralanabilir.
    • 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone faturalı hat sahibi ise, Vodafone’a yeni geçen aile üyesinin, Red hattını %50’ye varan indirimlerle satın alabilirler.
    • 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone faturalı hat sahibi, digeri Faturasız ise Vodafone Faturasız abonesi %50’ye varan indirimlerle Vodafone Red'e geçebilir.




  • 2 haftadir ordan oraya gonderen vodafone sonunda cihazimin para etmeyecegini soyledi

    0 cihaz ariyor heralde.kabul etse de yok pahasina alacakti.Turkcell de ufaktan sinyal cakiyor gel yeniden sunu sunu verelim diye.Yarin bir ugrayalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babama verdiğim iphone 4 ü 720 tl ye alıyorlar, şu an kullandığım iphone 5 ise 1200 tl, iki telefonda yeni gibi tertemiz. Kararsız kaldım açıkcası iphone 6 alayım mı yoksa yeni seriyi mi bekleyeyim bilemedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.