Şimdi Ara

Çok Büyük İhtimalle Aldatılıyorum, Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
30
Favori
39.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Merhaba, 5 aylık evliyim. Eşimin hareketlerinden bir süredir şüpheleniyordum. Spesifik olarak şüphelendiğim kişi de var, yerinden bir arkadaşı. Eşimin daha önce bu kişinin arabasından indiğini gördüm. Bana öğle yemeğine gittiklerini, çok normal olduğunu falan anlattı. Israrla sordum, ısrarla reddetti. Ben bu arkadaşın tipini biliyorum, bir de şöyle bir bilgi daha biliyorum. Büyük bir şehirde yaşıyoruz. Bu arkadaşın bizim şehirde oldukça az bulunan bir plaka koduna sahip aracı var. Ama işin kötüsü plakanın sadece hangi şehire ait olduğunu hatırlıyorum o güne ait. Bir de beyaz bir linea olduğunu.


    Bugün akşama doğru eşimi aradım. Bana bir avm'ye girmek üzere olduğunu, arkadaşlarıyla oturacağını biraz geç kalacağını söyledi. Ben de o avm'ye oldukça yakın bir konumdaydım. Tamamen şans eseri eşimin arabasını gördüm yolda ve bizim evle hiç alakası olmayan bir noktaya dönüş yaptı. Ben de şüphelenip takip etmeye başladım. Beni farketmemesi için araya biraz mesafe koymuştum. Ara sokaklardan geçerken bir noktada kaybettim arabasını. O noktada kendi arabamı parkettim ve yürümeye başladım, etrafta eşimin arabasını arıyordum.


    Bir tane sitenin önünde bu bahsettiğim plaka numaralı beyaz bir linea gördüm. Etrafına sağına soluna iyice baktım ancak eşimin arabasını bulamadım. O ilk gördüğüm linea mı tam emin değilim, ancak bu kadar tesadüf de olmaz yani. Saatlerce bekledim sitenin kapısının önünde, ancak bir şeye ulaşamadım.


    Ben geldiğimde eşim eve gelmişti, hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Yarın ilk iş sabah 5'de o sitenin önüne gidip o aracın sahibini öğrenmek için kaç saat gerekiyorsa bekleyeceğim.


    Onun dışında ne yapabilirim? Gerçekten inanılmaz kötü durumdayım. Emin olmadan bir şey yapmak istemiyorum ama içim içimi yiyor, delirecek gibiyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 20 Aralık 2021; 23:39:27 >







  • Öncelikle dert büyük. Senin bu hissettiklerini kesinlikle eşin bilmemeli. Saçma sapan sorular sorup onu kıllandırma ki rahat davransın. En fazla 1 hafta eşini takip etsen olayı çözersin zaten. Git farklı bir araba kirala. Ancak iş arkadaşı diyorsun ya eğer iş ortamı müsait ise zaten orada olan oluyordur. O durumu çözmen daha zor. Ancak giriş çıkışları benzerlik gösterirse ihtimal artar tabiki. (İş yeri ve çalışma şeklini bilmediğim için bu durumda bir şey demek zor)

    Ancak sabredemeyip saçma sapan 2 soru sorarsan ki sen sormuşsun asla ve asla öğ re ne mez sin. Ancak şansa kalır öğrenmen.

    Ancak bu duyguları sana yaşattı ve sen bu derece akıl çatışması yaşıyorsan, bence geç olmadan ayrıl o kadından.

    sakın söylemeyin inkar eder ve araya mesafe koyar hem sizle, hem o kişiyle (böyle bir şey varsa tabi.) bence hiç çaktırmayın laf sokmaya çalışmayın şüphe etmesin, siz o araba olduğunu bulsanız dahi kadınlar illa bir yalan bulur, son anda vazgeçtik eve geçerken (o şahıs) gördü o bıraktı beni vs der altında yılan gibi kıvrılır kaçar, suçsuz iken siz suçlu olursunuz, sizin yapacağınız EN mantıklı şey kamera alın zoom yapan büyük el kamerası, bununla kayıt yapın. yakalar iseniz önce kopyalarsınız bir yere saklarsınız sonra kopyayı izletip hesap sorarsınız, daha sonra anlaşmalı boşanma yaparsınız nafaka talep edersiniz, aksi taktirde yaptığın her şeyi mahkemede dökerim kimsenin yüzüne bakamazsın herkese rezil olursun, delilleri internete yükler akrabalarına veririm diyip tehdit edersiniz. sakın kimse son satırlarıma karşı SJW lik yapmasın böyle bir olay var ise sonuna kadar haklı adam.

    Ne kadar Borç harç varsa ödetir. Üstüne karı parası ye.

    Hiç bozuntuya verme giden gitmiştir.

    üzülmeye de değmez. bu saaten sonra o kardan bir cacık olmaz.

    aldatiği adam da ona yar olmaz 1 tekme yer geçer karı karşiya.

    Bü ğün kocasını aldatan yarın metresini gavatını pezevengini aldatır.

    Sen büyük bir derten kurtuldun ölmeden yüzünü gördün.

    Video ile ispatla boşanma davası aç.


    Zararın neresinden dönersen kardır.
  • Hiç açık vermeden böyle devam edin bence çünkü sorsanız hiç olmaz böyle bir şey yoksa size darılır aranız bozulur , varsa da inkar eder hiç açık vermez siz de öğrenemezsini
  • Yarın sabahın köründe gidip o gördüğüm linea'yı gören bir noktada sahibi gelene kadar bekleyeceğim.

    Sizce eğer arabanın sahibi o şüphelendiğim kişiyse, eşime ben seni burdan geçerken gördüm demeli miyim? Bu yeterli bir kanıt mıdır?


    Yoksa orda birkaç gün bekleyip tekrar buluşmalarını mı beklemeliyim? Kafam hiç çalışmıyor, mantıklı düşünemiyorum.


    Ya da o araba o kişinin değilse ne yapmalıyım? O zaman eşim niye o garip yollara girdi, nereye gitti? Allahım sen bana akıl ver ya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 20 Aralık 2021; 23:55:57 >
  • Arkadaşlar fikri olan varsa lütfen yazsın.

  • Hocam olabilir böyle şeyler çok kafanıza takmayın.

  • Hocam fikir vermek kesinlikle haddime değil. Ne evliyim ne de böyle bir duruma daha önce düşmüşlüğüm var. Ancak aklıma gelen seçenekler şu yönde.
    Arabanım sahibi düşündüğünüz kişi olsa dahi eşinizin arabasını civarda bulamamışsınız. Belki de kötü bir rastlantı olabilir.
    Eşinizin nereye gittiği konusunda da ya işten sonra izleyeceksiniz yada işiniz el vermiyorsa elektronik takip yapmaya çalışacaksınız. Telefondan yapabilirseniz telefondan yapın yada gps araç takip cihazları var en basitinden.
  • Troll degilse videoya filan cekin
    Nafaka gibi seyleri kitlerse
  • Mutlaka videoya çekin sinirinize hakim olmanız üzüntünüze hakim olmanız şart videolarla aldatıldığınızı kanıtladıktan sonra rahatsınız
  • Kanıt olsun mutlaka elinizde video fotograf boşanmada nafaka vs istemesin diye
  • HOMRA kullanıcısına yanıt

    Yarın sabah ilk iş o arabanın sahibi kim onu öğrenmek için gideceğim. Olur da şüphelendiğim kişiyse sonraki adımım ne olmalı? O sitenin girişini gören bir noktada 5-10 gün beklemeli miyim acaba eşim gelip gidiyor mu diye? Yoksa eğer o kişiyse, yarın akşam arabayı oraya çekip senin burda ne işin var diye hesap mı sormalıyım? Ya da hesap bile sormadan direkt dava mı açmalıyım?

  • Hesap falan sorma inkar eder ona gore hazirliklarini yapar akıl alır vs senin bildiginden hic haberi olmasın en son dava acagin zaman yüzüne her şeyi kanitlariyla fırlatırsın şuan sakin ol kanıt topla
  • Valla hocam elinde bir kanıtın olsun, bir de öfkeyle yanlış bir hareket yapma o kadar. İnşallah sandığın gibi değildir ama öyleyse de çoğu kişinin başına gelebilecek bir durum.
  • jestappp J kullanıcısına yanıt

    Hocam içinizi ferah tutun belki de düşündüğünüz gibi bir şey yok kendi kendinizi yiyip bitirmeyin soru işareti de kalmasın aklınızda ama böyle de kendinize zarar veriyorsunuz iyiyi düşünün

  • babayı izle kullanıcısına yanıt

    Şimdi gidip sorsam, nerdeydin desem kavga edeceğiz. Öyle bir şey varsa bile asla öğrenemeyeceğim. Ama içim içimi yiyor, yanına gitmek dahi istemiyorum. Bu olayı çözene kadar hiçbir şey olmamış gibi davranmam lazım ama nasıl becereceğim bilmiyorum.

  • Bu kadar arka arkaya tesadüf olması çok mümkün değil. Garip garip yollara girip orda da az bulunan plakalı arabayla karşılaşmak falan. Çok teşekkür ederim.

  • Hocam bu konularda fevri davranmamanız için avukata danışmanızı tavsiye ederim. Fakat onunda bir danışma ücreti var. istiyorsanız bir boşanma avukatına sizi yönlendirebilirim. Kimse bu devirde bedavaya bilgi vermiyor kusura bakmayın. Yarın bir gün ömür boyu nafaka ödememek için veya içinizin rahat olması için derim.

  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    zaman verin biraz ama mutlaka takipte olun zaten bazı şeyler kendini belli eder. hemen bir şey yapmayın ve sakın söylemeyin eşinize yeterli bir kanıt olmadan. boşanma gibi bir durum olursa nafaka isteyebilir yeterli kanıtınız olmazsa. eğer doğru olduğunu öğrenirseniz mahkemeye gösterecek belgeli bir kanıtınız olana kadar bekleyin.
  • jestappp J kullanıcısına yanıt
    eğer aldatıyorsa yanına gidip sorarsanız adamla görüşmelerine dikkat eder veya hiç görüşmez. bir de bana güvenmiyorsun diye asıl davayı o açar kanıtsız olduğunuz için haksız çıkarsınız.
  • Allah kimseye yaşatmasın ya
  • Hocam eşinin telefonuna erişemez misin ? Oradan bir şeyler bulursun belki

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.