Şimdi Ara

Çok çekici operatör Kahramanmaraş depreminde nasıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 21 Şubat 2023; 18:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 26 Eylül depreminde 2 gün servis yok diyen TT'yi bırakmayanlar ayakta kalan binanın olmadığı, istasyonların binayla beraber yıkıldığı bir depremde Turkcell çekmiyor diye böğürüyorlar. Şaka gibi.

    Epeydir foruma yazmıyorum, görünen o ki troller hâlâ algıya devam ediyor. Harbi nasıl tiplerle zamanında tartışmışım aklıma tüküreyim. Tamamen vakit kaybıymış.
  • Gerek sosyal medyada olsun ,gerek ise televizyon ekranlarda ve forumlarda en çok eleştiri ve yuhalama Turkcell e geldi .Cunku Vodafone ve turktelekom bölgede çok çabuk bir şekilde sinyal sağlarken Turkcell günlerce çekmemiş ve eski CEO'su tarafından hayata geçirilmeyen bir projeyi sanki her an hazırmış gibi 2018 yılında reklamlarla dronecell adı altında ,halka duyurarak insanları kandırmışlar .Bu saatten sonra kullanmayın KULLANDIRMAYIN .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell’le bağlan hayata dediler. Enkaz altındakilere bile şebeke vermeyip hayatlarını ellerinden aldılar. Söyleyecek söz yok. Çoğu kişi enkaz altında şebekesizlikten yardım bile isteyemedi. Mekanları cennet olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell kalitesi tartışılmaz... Yaşanır!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstelik en pahalısı. Babama faturalı tarife yaptık. Şaka gibi kullanım hakları var. 105 TL veriyor. Ben 4-5 katını vodafoneda vergi dahil 68 liraya alıyorum.

  • Turkcell kesinlikle kesinlikle sınıfta kaldı aşırı berbattı bence vodafone kullanıyorum ben nerdeyse hiç sorun yaşamadım bi maraşta değil bence her yerde kötü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell benim için bitmiştir.

    Vf'da bu saatten sonra işimi görür çünkü depremde köydeki evimiz yıkıldı artık bir daha ne zaman gideriz belli değil.(köyde VF şebekesi yok.)

    Oradaki kurtulan büyüklerimiz şu an itibariyle ANKARA ve İSTANBUL 'da kalacaklar bir süre ama velakin TCELL kullanmayı düşünmüyorum.

    Şu anda TEKNOSACELL kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 16 Şubat 2023; 17:53:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese geçmiş olsun diliyorum, Hatay ' da vodafone çalışıyordu turkcell iptal' di

  • 5 gün sonra hizmet vermeye başlamış diyorlardı. Tam Kahramanmaraş mıydı başka bir yer miydi hatırlamadım ama şimdi. Hattı taşırken müşteri hizmetlerine özellikle belirtin, depremdeki beceriksizliğinizden rezilliğinizden taşıyorum diye.

  • Vodafone tebrik ederim. deprem bölgesinde görevliydim ve sorunsuz olarak kullandım yanımdaki devre arkadaşım turkcell abonesiydi hiç kullanamadı.


    Turkcell sadece adı var kalitesi, şebekesi vs yerlerde üzülerek..

  • Turkcell'in fişini halk çekti bu saatten sonra .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hatay’da yanımdaki arkadaş türk telekom ile genel olarak sorun yaşamadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell in depremde ki rezilliğini unutmayacağız
    beceriksizler reklamlar ile göz boyamaktan ileri gidemeyeceklerini bir kez daha gördük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom'un ortada hiçbir yıkım olmamasına rağmen İstanbul depreminde 2 gün çökmesini nasıl unuttuysak bunu da unuturuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 19 Şubat 2023; 12:35:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell’in sınıfta kalması, Vodafone ve Telekom çalışması tamamen rastlantisaldir, emin olun böyle bir senaryoya göre fazla bir yatırım yaptıkları için ikisi çalıştı, biri çalışmadı diye bir durum yok, birinin altyapısı daha fazla zarar almış diğerlerinin almamış o kadar, bu oluşan netice üzerinden kendiniz boşuna kandirmayin, istanbul depremi örneğinde çöken Telekom bu sefer görüldüğü üzere iş görebilmiş, uzun lafın kısası gsm e acil durumsa güven olmaz…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt

    Rastlantı oldu demi gerçekler  

    Verilen rakamların meyvelerini gördük işte

    Gerçek yüzünü gördük millet olarak  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Ki şöyle bir durum da var, üçünden de fazla oranda şikayet var. Ortada çöken sadece Turkcell değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Vodafone’da adam olana 10mbps bile kâfi. Her türlü iş görür. Ki zaten sınırsız tarifeleri bile var, teklifle şansa 5mbps 10mbps 120-150TL arası geliyor.


    Turkcell’de rezil olmanıza değmez. Hem cüzdanımı boşalttıracam, hemde deprem vb. afetler olduğunda 1 hafta göçecek. Yerim öyle kaliteyi, Turk Telekom bile bu kadar çökmüyor. En geç bir kaç güne kendine geliyor. Konularda olsun, mobil operatörler bölümünde olsun Turkcell’in hâlâ şakşakcılığını yapmazlar umarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çekemiyoruz hocam çekemiyoruz. Bulunduğum konumda Vodafone'un ve Türk Telekom'un çekim gücü çok yetersiz. Özellikle bazı odalarda, otoparklarda vs. sorun yaşıyorum.

    Benim her an güvenlik bildirimi almam gereken sistemler var ve evim dahil sıklıkla bulunduğum diğer konumlarda Vodafone ve Türk Telekom yer yer yetersiz kalıyor. Turkcell, hiçbir sorun yaşatmadan bulunduğum her konumda çekiyor.

    Sadece deprem anında çekmeyecek diye geriye kalan bütün zamanlarımı çöpe atamam, gerekirse çift sim kullanıp iki operatör kullanırım ancak Turkcell'den ayrılamam.

    O yüzden lütfen hala Turkcell kullanan insanları suçlayacak yorumlarda bulunmayın. Ben de halktan birisiyim ancak Turkcell'in fişini çekemiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.