Şimdi Ara

Çok fazla maliyeti olmayan, ufak 25-30m2'lik dükkanda yapılabilecek iş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 25-30m2 lik bir dükkanın içerisinde çok fazla maliyeti olmayan bir iş yapmak istiyorum. Şuanda 3 gün kalıcı parfümleri 5 liradan satıyorum ama pek karlı olduğunu söyleyemem. Semt biraz yoksul bir semt, pahalı ürünler zaten satamam. Ucuza, karlılığı çok yüksek olmasada olur, başka bir işe çevirmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, herkese iyi forumlar



  • Bujuteri olur incik boncuk iyi satiliyor. Cig kofte olur haslanmis misir da koyarsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaycılık yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOKOREÇ
  • Parfüm işinden ne kadar kazanıyorsunuz ? Konuyu ilgiyle takip ediyorum, benimde şu sıralar ufak bir dükkan düşüncem var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bof6816

    Parfüm işinde eğer doğru yerde,doğru zamanda ve doğru müşteri kitlesini bulursanız gerçekten çok para kazanırsınız.Eğer orijinaliyle birebir ürün satmak isterseniz ona göre,benzemesin ama kalıcı olsun derseniz ona göre ve koksun da adı ne olursa olsun derseniz ona göre parfüm satarsınız.Bu sebeple müşteri kitlesi ve buna bağlı olarak satış-fiyat politikası çok önemlidir.Ben bu işi profesyonel olarak yapıyorum ve çok şükür kazanıyorum.Benim kendi adıma tek engelim yüklü yatırım yapamamak.Ancak kendi engellerimi de aşınca hepsini halletmiş olacağım.Fakat ülkemizde parfüm sektöründe çok çeşitli profiller mevcut.Hem satıcı,hem alıcı açısından.Alıcıdan bahsettim ama bir de satıcı boyutu var.Ülkemizde malum parası olan herkes bakkal açıp kar edeceğini sanır ama görür ki basit gördüğü bakkal dükkanı en zorlarındandır.Bunun gibi şimdi de parfüm dükkanı kolay görünüyor ancak işin ehli olmak ve piyasada kazıklanmamak gerek.En sahtekar piyasalardan biridir esans ve parfüm piyasası.Kendim yediğim kazıklardan biliyorum.Bu sebeple dikkatli olmak ve işi iyi bilip iyi yürütmek gerek.Bu konuda bilgi ve desteğe ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim.Piyasada nerde ne var az çok öğrendiğimi düşünüyorum.

    Bilgi ve destek için çekinmeden bana danışabilirsiniz.Özelden yazarsanız daha ayrıntılı olabilirim tabii ki.

    Bir ara farklı bir forumun ticaret bölümünde tester parfüm satışı işine girmiştim. Dropshipping sistemi ile satış yapıyordum, kar oranı çok iyidi ancak bir süre sonra bu kadar tester parfümün nerden geldiği sorgulanmaya başladı ve geri iadeler ile birlikte hesabı ufak bir zarar ile kapattım. Uğraştığım zamana yazık ettim. Bu yüzden parfüm işine tövbeliyim artık.

    Ben dükkan işini ek iş olarak düşünüyorum, şu anlık araştırdıklarım petshop( kendi üretiminizle çok iyi kazanıyorsunuz ancak hayvanlara ilgili değilseniz yapılacak iş değil. ), Şehir merkezinde olduğumdan insanların günlük taze süt ve yumurta alabilecekleri bir dükkan ( çok güzel bir konsept var kafamda) ve son olarak otomat. Otomatın güzel yanıda siz işinizde çalışırken o kendi kendine kazandırıyor. Maliyetini ne kadar sürede kurtarır şu sıralar onun araştırma ve hesaplamasını yapıyorum.

    Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar kusura bakmayın cevap veremedim işten güçten ötürü.. Bujiteri, incik-boncuk işi çok detay iş hocam, inanılmaz çeşitlilik var o işin altından kalkamam. Çiğköfteci komşum var ona ayıp olur o dükkanı açarsam. Çaycı hemen yolun karşısında ki mahallede 3 tane var zaten. Hocam parfüm işindende kazanmıyorum zararına çalışıyor desem yeridir. Anca işçinin kendi kazandığını ödeyebiliyorum diyeyim. Bazen oda olmuyor.
  • Hocam telefon kılıfı, kulaklık, ekran filmi gibi ürünler suan iyi kar getiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iddaa bayi açmak tabi ki. Haftasonları bazen 15-20.000 lira para giriyo kasaya.
  • İddia bayi aç düşünmeden, çok kazançlı bir iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.